Het lichtfeest is begonnen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is echt een heel bijzondere tijd. Een tijd met heel veel tegenstellingen. Veel emoties, verdriet en angsten. Maar ook voelt het als een feest van het licht.

De dieren zijn ons voorgegaan. Zij hebben de diverse transformaties al doorstaan. Zij hadden geen keuze. Er werd gehandeld… Zij laten ons zien wat het hun heeft gebracht.

Zij laten hun blijheid zien. De natuur heeft hetzelfde.

De natuur laat zien wat veerkracht is. De kopjes komen weer boven de grond. Staan ons glanzend en glimmend aan te kijken. Zij stralen. Zij weten dat wij ook gaan stralen.

Het feest van het licht is aan de gang. De grote omwenteling is ingezet. De oude mens van de lagere dimensies is in grote getale getransformeerd. Die mens is nu verbonden met Moeder Aarde en het universum. Die mens is verbonden met het huidige leven en met de levens die geleefd zijn.

Alle cirkels worden gesloten. Wij gaan terug naar de oerkennis die in ons hart ligt. Eens waren wij allemaal zielen die rond het vuur de heiligheid van Moeder Aarde vierden. Wij leefden met maanstanden. Wij leefden met de seizoenen. Wij leefden van zaaien en oogsten. Wij voelen dat tot in het diepste van onze ziel. Nu wordt die cirkel gesloten.

Het feest van het licht is begonnen. Deuren staan wijd open. Jij bent uitgenodigd om daar binnen te gaan. Die vrijheid te voelen. Maak contact met je Hogere Zelf. Die zal je nog veel meer over jouzelf kunnen vertellen. In je meditaties. In je dromen. Soms begrijp je het NU nog niet. Wanneer je het niet begrijpt, laat het los. Alles wat je los laat komt naar je toe. Vlieg van moment naar moment.

Vraag je niets af. Zie wat je getoond wordt. Het leven is zo veel gemakkelijker geworden. Maak het leven niet weer zwaar. Dan past je energie zich onmiddellijk aan. Voel de vrijheid van de vlinder die uit zijn pop is gekropen. Je vleugels zijn gedroogd. Vlieg en geniet van je verworven vrijheid. Jij bent een kind van het licht. Het lichtfeest is begonnen...

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.