2020: Het jaar van upgrades voor je hart ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

2020 is een 4-jaar (2+0+2+0) en staat o.a. in het teken van het hart (het hartchakra is het vierde chakra). De energieën zijn dit jaar ondersteunend om verhardingen die zich om jouw hart heen hebben gevormd, verder te laten verzachten en opengaan. Zo krijg je meer toegang tot jouw bronenergie en kan het proces van steeds meer leven vanuit je hart, zich verdiepen.

 

Waardoor is de bronenergie in je hart beperkt?

 

Als drager van licht heb je vanuit je innerlijke verlangen om donker te transformeren, oude energieën als pijn, verharding en angst overgenomen vanuit je omgeving en bent deze in je systeem mee gaan dragen. Meestal is dit onbewust gebeurd.

 Ook je hart, dat van oorsprong zoveel licht in zich heeft, heeft zich verzwaard met deze energieën.

Vanuit het verlangen de wereld lichter te willen maken, heeft je hart zich vol laten lopen met energieën met lagere frequenties dan die van jouw bron. De ruimte in je hart voor licht en liefde van jouw wezen is daardoor beperkt, de stroom van bronenergie verzwakt en veel harten zijn gesloten geraakt.

Nieuwe manier van licht brengen

 

Gelukkig dringt het besef door dat we deze oude energie niet langer mee hoeven te zeulen.

De huidige manier van licht brengen is drager zijn van licht.

 Je hoeft jezelf niet meer te helen.

 Je hoeft je omgeving niet meer te helen.

 Je hoeft jezelf niet meer te verzwaren door te dragen wat niet van jou is.

 Je hoeft niet meer voor je omgeving te zorgen of die te verlichten.

 Je hoeft jouw licht niet meer weg te geven.

Je mag juist terugkeren naar jouw innerlijke bron van licht en doen wat nodig is om deze zoveel mogelijk ‘aan’ te zetten.

Je mag je richten op het activeren van innerlijk licht, waardoor ook in je hart de lichtkracht toeneemt.

 

Ondersteuning bij het openen van je hart

 

Het proces van verlichten (lichter maken) van je hart wordt dit jaar extra ondersteund. Om dit mogelijk te maken is het nodig dat oude pijn/spanning/angst uit je hart vrij komt, zodat er  ruimte is voor meer licht. 

Je gaat dit jaar mensen ontmoeten en in situaties terecht komen (alles geregisseerd vanuit de lichtwereld) die ervoor zorgen dat jouw hart zich verder kan openen en vullen met licht. 

Wanneer je voelt dat je hart zich vult met bronenergie, zal dit voelen als liefdevol, licht en fijn. Wanneer de oude energie wordt vrijgelaten, kan dat naast dat het opluchting geeft, ook aanvoelen als pijnlijk of verdrietig. Schrik hier niet van, je mag dit gewoon laten gebeuren.

 

Oefenen van het open houden van je hart

 

Daarbij krijg je extra 'leermomenten' aangeboden, die je de mogelijkheid geven om te oefenen je hart open te houden, ook als er mensen, energieën of situaties zijn waarbij je geneigd bent je hart te sluiten.

 Juist als de energie om je heen niet fijn voelt en je vanuit oude gewenning jouw energie makkelijk terugtrekt en je hart sluit, mag je oefenen om aanwezig te blijven in je hart en deze open te houden.

En juist als scherpe of pijnlijke plekken in je hart worden geraakt, geeft dat de mogelijkheid om uit je oude patronen van verharden (en het gedrag dat daaruit voortkomt) te stappen. Je mag een nieuwe, zachte manier ontdekken, waarbij je de verantwoordelijkheid voor je gevoel helemaal bij jezelf houdt en de innerlijke intentie vormt om oude verhardingen, pijn en angst vrij te laten en licht en liefde toe te laten nemen.

 

Bewust zijn van je groei

 

Groei gebeurt vaak onopgemerkt en in kleine stapjes, als je niet de tijd neemt om hier aandacht aan te geven. Maar als je eind 2020 bewust terugkijkt op dit jaar, zal je zien dat jouw hart zachter en opener is geworden en dat je toegang hebt gekregen tot meer van het licht en de liefde van de bron. Je zal vaker liefdevol kunnen zijn voor jezelf en voor alles en iedereen om je heen. (Zoals je waarschijnlijk al weet, heeft dit niets te maken met soft, verbloemend en zonder grenzen zijn. Juist niet. Licht en liefde vanuit de bron zijn eindeloos helder en krachtig.)

Leven met meer licht, liefde en bewustzijn in je hart en van daaruit kijken naar jezelf als mens en andere mensen en situaties, betekent zien en begrijpen in een ander licht. Sluiers worden ‘opgelicht’. Deze opheldering zorgt voor een grote shift in bewustzijn en is de basis van verdere innerlijke groei.

Licht en liefde,

 

Lea van der Eem

❥ www.leavandereem.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland