Het licht verovert de wereld, 12-12 en 21-12 ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Morgen gaan wij met elkaar door de bijzondere poort 12-12. Wij zijn op weg naar nog een heel bijzondere datum, die van 21-12. Het portaal 12-12 geeft ons een sterke download in ons hartchakra. Het versterkte licht dat al onderweg naar ons is, zal ons bewustzijn weer verhogen.

Iedere verhoging is meer licht en liefde. Wij voelen het grote verschil tussen de 3e en de 5e dimensie. Nu worden wij nog verder naar hogere dimensies getild. Je kan dan boven de 5e dimensie uitstijgen.


Door de downloads die ontvangt, dag en nacht, wordt het gemakkelijker om contact te leggen met hogere dimensies.

Je voelt zelf al dat een hogere energie trilling fijn is. Je voelt je zo anders dan beneden in die 3e. Nu is het nog niet altijd even gemakkelijk om naar die hogere trilling te komen. Daar gaan die komende downloads je mee helpen.

 

Wat is daar voor ons van te merken?

 

Meer mensen zullen zich gemakkelijker met licht en liefde kunnen verbinden. Dat gaat veel minder moeite kosten. Daardoor zullen meer mensen in die hogere trilling zijn. Die voelen zich blij, vrij, vrolijk en dat werkt aanstekelijk.

Het heeft nog een ander “doel”. Die mensen die veelvuldig verbonden zijn met die hogere trilling, die staan verder open. Des te hoger je komt, des te vrijer voel je je. Daar durf je jezelf dus meer te openen.

In de lagere dimensies zal je meer in elkaar duiken. Doordat je je opent (stand X) gaat het stromen. Je creativiteit en je manier van manifesteren, wordt versterkt. Je bent weer vele stappen verder gekomen.

Het wordt weer een tijd van jezelf ONT-dekken. Nieuwe vaardigheden zijn binnen je bereik gekomen. Samen kunnen wij vanuit die hogere trilling veel gemakkelijker die nieuwe wereld creëren. Dat is precies de bedoeling.

Het oude juk valt af. De vlinder is uit de pop. De vlinder komt steeds meer tot een volwaardig leven. Kan zich nu vrijelijk bewegen. Is zich bewust van zijn vlinder-zijn.

Hij weet dat hij de lage dimensies van de rups heeft verlaten. Hij hoeft niet meer op zijn buik over de aarde, maar mag aan iedereen, vol trots zijn mooie vleugels en zijn bijzondere vliegkunst laten zien. De vergelijking met de transformatie van de mens, gaat nog geheel op.

Wij zitten in een bijzondere periode. Door te begrijpen wat dit betekent, zal je er heel veel voordeel uit kunnen halen. Vlieg, vlinder vlieg. Oester toon, in volle glorie, de parel die je bent. Lief mens, weet wat een prachtige diamant je bent en begrijp wat dat voor jou persoonlijk betekent.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland