Het licht is doorgebroken 21-12-2020 ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Een bijzondere datum met een bijzondere wending. Het licht is nu echt doorgebroken. Het spel op aarde is gekeerd. Nu zijn wij in een volgende fase terecht gekomen. De energie stroomt en ondersteunt dit bijzondere plan.

Het universum kent geen vergissingen. Alles gaat volgens plan en wordt naar een goed eindresultaat geleid. Het licht stroomt en leidt het spel in een bijzondere richting. Met deze bijzondere conjunctie is de balans doorgeslagen naar de kant van het licht. Dit zat er aan te komen, maar NU is die balans doorgeslagen en kan niet meer terug...

Gisteravond gingen wij in stilte nog eens veel kracht en licht toevoegen door onze kaarsjes te branden en in stilte ons met elkaar te verbinden in een krachtige meditatie. Het is een hele bijzondere tijd en wij zien nog maar het topje van de ijsberg.

Het licht is doorgebroken op 21 - 12 - 2020

 

Wat hebben wij hier naar uitgekeken. Het eindspel op aarde is een eindfase ingegaan. Het spel op aarde kan je zien als een spel van twee partijen.

Net als in een schaakspel, de zwarten en de witten.

Op Moeder Aarde is voldoende voor iedereen.

De zwarte hoedjes hebben zich door de loop van de eeuwen heen, veel rijkdom en macht vergaard.

De balans was volledig doorgeslagen. De zwarte hoedjes hadden veel macht, geld en invloed. De witte hoedjes werkten zich een slag in de rondte, maar moesten hun bezittingen afgeven en hielden net genoeg over om te leven.

 

Dit is het spel tot nu toe

 

Wat is er met de komst van deze bijzondere conjunctie veranderd?

Er is heel veel veranderd in de energie. De energie vloeit nu geheel naar de ''witte hoedjes'' (White Hats) die al tijden de liefde voelen stromen vanuit hun hart. Ze voelen zich verbonden met Moeder Aarde. Ze zijn verdrietig over hoe in de afgelopen periode met Moeder Aarde is omgegaan.

Nu gaat het licht ''alleen'' de witte hoedjes ondersteunen. De zwarte hoedjes hebben nog invloed, maar geen macht. Die invloed is aan de wortel afgesneden. De kracht gaat naar de witte hoedjes. De zwarte hoedjes zijn afgesneden.

Het spel heeft een onomkeerbare wending gekregen, door de instroom van deze bijzondere energie. Het licht is er. Het licht gaat zich steeds sterker laten zien. Wij zitten nu in een overgangsperiode. De invloed van de zwarte hoedjes is niet zomaar weg. Daarvoor zit die invloed veel te diep en te ver geworteld. Maar de witte hoedjes krijgen nu ALLE kracht en liefde. Het licht maakt ''alleen'' hen sterk.

De witte hoedjes worden als maar sterker. De zwarte hoedjes verzwakken. Deze wending in de energie is cruciaal. De zwarte hoedjes zouden wel willen, maar kunnen niet meer. De kracht en macht is hen via de energie ontnomen. Alle licht en liefde gaat naar de witte hoedjes.

Gisteren was de dag van de wending van het licht. De zonnewende. Het licht zal iedere dag zich meer laten zien. Dat zal ons een extra motivatie geven om het spel van de witte hoedjes te spelen. De zwarte hoedjes kunnen wel willen, maar hun macht is gebroken.

 

Deze doorbraak betekent veel en veel meer dan je nu maar kunt bedenken

 

De zwarte hoedjes waren overal, zaten overal in. Waren de sturende krachten achter het leven van de witte hoedjes. Dat gaat nu veranderen. De wortels zijn uit de grond getrokken. Je ziet leven, maar de voeding is verbroken. Heb geduld, er gaan steeds meer mooie dingen gebeuren. Het licht laat het je zien.

 

Maar ook het spel van de duistere hoedjes zal zichtbaarder worden

 

Het zal je doen gruwelen bij het horen en doorzien van hun spel.

Het licht heeft gewonnen.

Het spel is een eindfase in gegaan.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland