Het leven geconverteerd ♥ Samir Boualin ♥ Lichtwerkers Nederland

Het leven.... Als je aan mij zou vragen wat het verhaal van het leven is, dan zou ik antwoorden met de woorden “dat weet ik niet en jij ook niet...” 

We leven ons leven en denken dat we ons leven op deze manier behoren te leven, puur en alleen omdat wij het nu eenmaal altijd zo geleefd hebben.

Een baan van 09:00 tot 17:00, carrière maken, scholing volgen. Zondags op familiebezoek en stoppen met werken op 67 jarige leeftijd om onze laatste jaren nog te kunnen genieten van een hobby en onze kleinkinderen.

Is het niet apart dat we pas van ons leven lijken te gaan genieten als we een leeftijd hebben bereikt die we ook nog eens niet zelf hebben uitgekozen? 

Is het niet apart dat we de man die zondags altijd het vlees komt snijden pas leren kennen als hij een leeftijd bereikt heeft die hij niet eens zelf heeft uitgekozen? Dat we slechts twee dagen in de week even stil kunnen staan in ons leven en even achterom kunnen kijken of we nog op koers zitten? 

Het doet me direct denken aan een liedje van Katy Perry genaamd “ Chained to the rythm”. We leven ons leven in een soort rollercoaster en in de twee dagen dat we er even uit zijn, kunnen we daarvan alleen maar even bijkomen zonder echt over het leven na te denken.... Zou dit het recept der leven zijn? Zou dit het verhaal van het leven zijn? Of zou het universum een heel andere manier van leven voor ons hebben?

Mijn inzichten zeggen van wel. Want wat nu als het leven een verhaal is, een verhaal wat weliswaar lang geleden al voor ons of door ons is geschreven. En waarin toevalligheden niet zo toevallig zijn maar eerder voorbestemd, om jouw verhaal van het leven te laten lopen zoals het moet lopen, maar altijd vanuit liefde en met positiviteit als uitgangspunt. En met het universum als hulp, welke deze voorbestemde plannen precies getimed en op volgorde in ons verhaal des levens laat verschijnen.

Betekend dit dan dat het universum kan denken en een soort timer functie bezit?

Het universum is eindeloos lichtjaren groter als ons menselijk lichaam en als je je bedenkt dat niet alleen ons brein maar ook onze cellen een geheugen hebben en na kunnen denken, zeg ik volmondig JA.

Kijk naar ons immuunsysteem, welke zeer precies een virus kan herkennen en met het inschakelen van zeer intelligente functies het virus uit ons lijf weet te verbannen.

Kijk naar onze biologische klok en onze interne wekker. We krijgen honger op tijden wanneer we normaliter eten of ontwaken uit onze slaap op tijden waar we normaliter met een wekker op zouden staan.

En tenslotte, laat een aantal dames samen in één huis leven en ze menstrueren na een tijdje op gelijke dagen.

Is dat niet verwonderlijk?

Dit is toch het bewijs dat we allemaal één geheel zijn?

We leven het ritme van het universum. We leven allemaal ons verhaal en elkaars verhaal.

Wanneer we ons dat allemaal beseffen en alle gebeurtenissen in ons leven (in ons verhaal) zien als leermomenten die ons – wanneer we er ons leerdoel uit hebben getrokken – op een positieve manier kunnen laten groeien, zal ons leven er dan niet een stuk aangenamer uit zien?

Als al die nare dingen en alle tegenslagen gewoon leermomenten blijken te zijn, bestaan er dan nog slachtoffers en daders, goed en slecht en mooi of lelijk? Is het dan niet juist slechts goed en dus één en niet twee?

Betekend dit dan ook niet dat wij alléén in liefde en puurheid volledig kunnen uitgroeien als ziel?

Voor mij is het duidelijk, het universum heeft ons verhaal des levens allang voor ons klaar liggen en zal ons op de juiste timing voorzien van de juiste gebeurtenissen, die ons - wanneer we het positief en liefdevol benaderen en zien - als ziel zullen laten groeien.

Ik ben benieuwd hoe jij de volgende gebeurtenis in je leven benaderd... jij ook?

Samir Boualin


Donderdag 20 - 2 - 2020 en zaterdag 22 - 2 -2020 zijn weer bijzondere energiedagen. Daarom organiseren wij samen met Lea van der Eem weer twee mooie activaties: Lichtactivatie van het eerste en het tweede chakra

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland