Het laten horen van je eigen stem ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Velen van ons hebben last van het keelchakra. Dat speelt in deze tijd behoorlijk op. Durf jij je stem te laten horen? Durf je je keel te openen? Durf jij te zeggen wat je zou willen zeggen? Of komen dan weer oude fragmenten naar boven waarin je dat deed en het niet zo leuk afliep?

Dit zijn oude herinneringen die nog aanwezig zijn.

Durf jij op een kist te gaan staan en je uit te spreken? Durf jij te vertellen waar jij voor gaat? Dit energetische stuk speelt nu weer, maar in een andere energetische zetting.

Het universum ondersteunt deze doorbraak. Het is de tijd dat je volledig voor jezelf durft te gaan. Dat je ziet dat niets of niemand je meer van je eigen wijsheid af kan houden. Jij voelt wat je voelt. Jij weet wat je weet. Je bent een sterke, oude ziel en daarom ben je hier.

Het is nu de tijd om je stem te laten horen.

Het ei staat op barsten. De eierschaal vertoont al vele breuken. Het licht stroomt reeds naar binnen. Je kan het al duidelijk zien. Sta op en laat je stem horen. Laat horen hoe je erover denkt. Laat horen wat je voelt. Laat horen wat je weet. Je zal daar velen door wakker maken. Velen staan op punt te ontwaken en hebben net nog een zetje nodig.

Kijk niet naar de mensen die je niet kan bereiken. Kijk naar de mensen die je wél kan bereiken.

Iedere mens die je kan helpen ontwaken, is een licht erbij. Al die lichten ondersteunen de mensen die nog aan het ontwaken zijn.

Het is net als omvallende dominostenen. De één raakt de ander. Zo ontstaat er in hele korte tijd en nog veel sterker licht op aarde. Dit is het ontwakingsproces waar wij zo lang naar uitgekeken hebben. Het licht is er. Het is zo sterk, dat velen ontwaken. Het begin is het moeilijkste, net als de trein die op gang moet komen. Rijdt hij eenmaal dan gaat het steeds sneller. In dit proces gaat het ook zo. De trein is in beweging gekomen, nu rijdt hij door.

Het proces is opengebroken, nu gaat het door.

Het licht treedt naar voren, het duister kan dit niet aan. Hun kracht vermindert ziende ogen. Het licht laait op als een groot vuur.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.