Het is tijd. We worden allemaal geroepen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Iedereen zal momenteel in haar of zijn persoonlijke leven de botsingen met zichzelf en met de stof gewaar worden. Waar jouw aardse leven niet meer synchroon loopt met het herontdekken van jouw goddelijke essentie, zul je vastlopen en in een bezinningsperiode terecht komen.

Iedereen die nu tot stilstand komt zal gaan ervaren wat er door ziekte, crisis of misschien zelfs door een bewuste keuze getriggerd wordt.

Daar waar nog vanuit de maatschappelijk getolereerde vormen geleefd wordt om maar te kunnen overleven (bv. door afleiding te zoeken in de materie) blijken steeds meer mensen te voelen dat dit een doodlopende weg is.

De verschillen tussen licht en donker worden steeds verder uitvergroot, kijk maar naar wat er op mondiaal niveau gaande is. Ditzelfde proces voltrekt zich echter ook binnen in onszelf!

Daarnaast is het collectief groeiende verlangen om liefdevol te gaan bijdragen aan een nieuwe wereld vanuit onze eigen unieke missie ook niet meer weg te drukken.

Het is de hoogste tijd om naar binnen te keren. Waar wacht je nog op, om moedig en vol vertrouwen te gaan afdalen naar jouw diepste lagen? Juist daar waar het nog donker is en waar alle angst en pijn verstopt zit, zal jouw ware goddelijke Zelf zich melden. Herinner je je afkomst, besef waar jouw innerlijke levenskracht vandaan komt en buig je hoofd hiervoor vanuit je persoonlijkheid.

Ooit zijn vele krachten en vermogens waarover jij beschikking had niet gezien, ontkend, bespot, vernederd, ontkracht en vernietigd. Dit gebeurde door afgesplitste delen vanuit persoonlijkheden die daar nog geen bewustzijn op hadden. Onbewust ben jij erin gaan geloven dat deze krachten en vermogens niet meer binnen jouw bereik liggen en ben je zelf (en zijn we collectief) deze hogere vermogens gaan ontkennen.

Er ligt een dringende oproep om jezelf te gaan bevrijden uit alle velden waar dualiteit nog overheerst. Erken je goddelijke afkomst, neem alles wat hogere frequenties draagt die jouw Bronverbinding kunnen bekrachtigen nu vanuit Liefde in eigen hart en handen terug. Zodat je je angsten onder ogen kunt komen, kunt louteren en helen, rusten en bidden. Help je mee om de hogere dimensies op Aarde te verankeren?

Mieke Vulink
❥ www.miekevulink.nl 


Lichtactivatie Het licht verankeren in je hart


Als er iets is dat op dit moment van ons gevraagd wordt, dan is het om te kijken naar wat er gebeurt in de wereld vanuit een hartgedragen bewustzijn. 

 

Je wordt losgemaakt van dagelijkse patronen en kan je focussen op en bewust worden van wat echt belangrijk is: het laten toenemen van licht en aanwezigheid in je hart.

 

  Op  4-4-2020 ( de bijzondere 4 - 4 - 4  dag, het hartchakra is het vierde chakra) zijn er nieuwe upgrades voor ons hart beschikbaar. 

Behoefte aan ondersteuning?


❥ Download hier al onze gratis audio opnames 

❥ Bekijk hier alle audio opnames in de webshop

❥ En bekijk hier alle kortingen

Live meedoen met activaties en channelings


❥ Zaterdag 4 - 4- 2020 om 20:00 uur Lichtactivatie Upgrades voor je hart: het licht verankeren in je dagelijkse leven door Lea van der Eem.

❥ Zondag 5 april om 20:00 uur Actuele boodschappen voor Lichtwerkers over het corona virus - Pamela Kribbe channelt Jeshua.

 Donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur Chakra 5 in het Volle Licht door Lea van der Eem.

❥ Donderdag 21 mei Hemelvaartsdag om 20:00 uur Indalen van je Goddelijke zelf door Lea van der Eem.

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland