Het is tijd voor de triniteit ♥ Janosh ♥ Lichtwerkers Nederland


❥ Hier lees je de Arcturianen over corona deel 1

In mijn vorige blog deelde ik informatie van mijn gidsen de Arcturianen, nadat ik ze de vraag had gesteld: ‘Wat kunnen jullie me zeggen over het heersende coronavirus?’

In hun verklaring komt het erop neer dat de mensheid in transformatie is en hier op dit moment de ongemakken van ervaart. Verschrikkelijke ongemakken, welteverstaan! Want het dodenaantal loopt per dag op. Het gebrek aan controle over de situatie raakt ons aan in onze sterfelijkheid. We zijn kwetsbaar. We bevinden ons in een tijd van crisis.  En dus wilde ik meer weten. Want waar moeten we ons in deze fase op voorbereiden?

 

Terugkeer van het kosmische bewustzijn

 

Ik zit op de bank met mijn laptop op schoot. Ik speur blogs en nieuwssites af om te lezen wat de status is in Europa en wat men zegt over het coronavirus. Ik merk dat ik, hoe langer ik klik en scroll, meer en meer ongerust begin te worden. Dan vooral ongerust omdat ik allerlei tegengestelde berichten zie. Waarschuwingen versus aanmoedigingen. Sancties versus compensaties. Feiten versus voorspellingen. En in de reacties van mensen pik ik berichten op van positivo’s versus doemdenkers.

Het spel lijkt te zijn begonnen: wie heeft er gelijk? Wie moeten we volgen? Wat is waarheid en wat is bedrog?

Ineens voel ik een hitte langs mijn lichaam opkomen. Ik voel dat ik deels weggetrokken wordt uit de kamer. Ik open snel een document op mijn laptop, want dit moment herken ik: de communicatie met de Arcturianen start. Ik hoor mezelf in gedachten de meest prangende vraag stellen:

❥ Wat doet dit virus met ons?!’

“Vanuit welk perspectief wil je antwoord hebben? Of moeten we zeggen: vanuit welke dimensie? Er zit namelijk een verschil tussen hoe wij in onze frequentie meevoelen en jullie ervaring in de driedimensionale wereld. In de 3D-realiteit is voelen vooral lichamelijk. Iets is ‘waarheid’ als het doordringt in jullie lichaam. Het komt in je celgeheugen, gaat door het filter van je DNA en wordt wel of niet in het brein opgeslagen als een programma. Afhankelijk van de aard van de informatie kan dit positieve of negatieve prikkels geven. Het kan informatie zijn uit dit leven of uit andere levens.

Jullie leven in een tijdperk waarin het DNA aan het veranderen is. Deze verandering is eigenlijk een soort geplande initiatie, noem het evolutie. Jullie krijgen je kosmische bewustzijn terug. Dat maakt het lichaam tijdelijk iets kwetsbaarder. Zie het als het opschonen van je filters, waarna je ontvangstkanalen meer kunnen toelaten. Om dit te laten plaatsvinden, moeten ze opnieuw afgesteld worden. Een proces van transfiguratie. Wij zouden het willen vertalen als een tak veranderingen dat zich richt op de verandering van de moleculaire structuren. Jullie celgeheugen en DNA past zich aan. In 3D vorm uit zich dit in eiwitten.”

 

Een geweldige verschuiving

 

Het voelt heel herkenbaar voor me als ik dit teruglees, maar toch ook een beetje technisch. Ik praat vaak over hoe we meer liefde moeten toelaten in ons systeem, hoe we vanuit eigenliefde kunnen groeien naar eenheid en een betere wereld. Dit voelt voor mij warmer, menselijker. Meer dan dat ik spreek over DNA-filters die zich aanpassen. Toch hoor ik in gedachten duidelijk: ‘Houd het zuiver’. Ik pas dus niks aan, maar laat het gewoon bij de informatie die ik voel…

“Vanuit het 3D-perspectief gaat het dualistische denken naar de destructieve kant. Net of de mens vanuit dat denken op zoek is naar drama en negatieve informatie. Dit creëert angst en stress. Het verlaagt de weerstand en maakt de mens kwetsbaar. Dit is gaande op dit moment in jullie evolutie: het destructieve denken verlaagt de frequentie op aarde en maakt een ieder vatbaar voor destructieve energie, zoals nu in de vorm van een virus. Bescherm jezelf hiervoor. Ervaar wat er in jou gebeurt en wat er geheeld wil worden. Ga terug naar je kern. Zorg voor minder afleiding, minder vlucht. Alles klopt en verloopt volgens plan. Het 3D-denken heeft alleen invloed op de fysieke kant van de mens. Niet op de ziel. Niet op het energetische lichaam.

Omgekeerd wel. In de 5D-frequentie is er een geweldige verschuiving gaande. Niet negatief, wel een prachtig keerpunt. Dit is het moment waarop jullie niets wordt aangedaan, maar iets wordt teruggegeven. Jullie bepalen hoe je het vertaalt. De terugkeer van het kosmische bewustzijn kan een enorme versnelling in jullie groeiproces teweegbrengen. Jullie krijgen toegang tot informatie die de sluiers tussen de schijnwerkelijkheid en architectuur van deze werkelijkheid optrekt. Frequenties die versterkt worden vanuit het energetische lichaam zijn liefde, compassie, eenheid, vrijheid. Deze frequenties hebben invloed op de ziel maar ook op het lichaam. Je creëert een natuurlijke bescherming door de verandering in je lichaam, je DNA en cel geheugen, waarin een diepe heling plaatsvindt.”

 

Onderweg naar de Triniteit

 

❥ Voor het laatste deel van de communicatie wil ik je meegeven dat je goed moet blijven voelen.

❥ Check je lichaam.

❥ Voel wat er gebeurt als je de woorden tot je neemt.

Zelf doe ik dat door me af te stemmen op iemand waar ik veel van houd. Als ik liefde toelaat in mezelf, voel ik mijn energie stijgen en kan ik beter mijn ‘innerlijke kompas’ gebruiken. Zit ik in mijn hoofd, dan wil ik vooral feiten, bevestiging en een gevoel van zekerheid krijgen.

❥ Daarom check ik altijd bij mezelf: voel ik hier liefde bij?

❥ Voelt het als een herkenning?

❥ Is er iets in mij dat geactiveerd wordt, als een soort gevoel van ‘wakker worden’?

❥ En het belangrijkste: wekt deze informatie vertrouwen in me op?

Dit kun je bij alles doen wat je leest, hoort of ervaart. Zeker nu, tijdens de corona crisis, is het belangrijk om vanuit liefde je mening te vormen, niet vanuit angst. Tot zover de inleiding tot het laatste deel, waarin de Arcturianen min of meer hetzelfde zeggen:

“Heb vertrouwen. Verhoog je frequentie van binnenuit. Kies voor liefde in plaats van angst. Realiseer je dat je in een lichaam zit: een kwetsbaar voertuig dat beschermd en gekoesterd dient te worden. Het is tijd voor de Triniteit. Lichaam, ziel en geest verbonden. De ziel zetten we in het midden, want dat is de verbinder tussen het lichaam en de geest. Zorg goed voor je lichaam en geef het de beste zorg. Luister ernaar, want het is zelfdenkend en kan precies aangeven wat je nodig hebt. Verbind je vanuit de geest met wat je voedt, wat je energie geeft, wat je contact met liefde laat maken en vertrouwen geeft. Deze combinatie maakt je immuun voor alles. Het is deze Triniteit, de balans tussen je fysieke kant en je energetische, in combinatie met je kosmische bewustzijn, dat je vrij maakt van alle destructieve invloeden. Fysiek in de vorm van virussen en bacteriën. Geestelijk in de vorm van manipulatie en minachting. In de ziel van beschadigingen op je gekozen blauwdruk. Hier ligt de grote uitdaging van de mensheid en tevens de verschuiving naar de Vijfde Dimensie. Hoe lang dit proces duurt hangt af van het keerpunt in de kritische massa. Maar de eerste verandering en uitdaging begint bij ieder individu. Waar kies je voor: angst of liefde?”

 

In het oog van de storm blijven

 

Tot slot wil ik je op het hart drukken dat je niet alleen bent. We zitten hier samen in. We zijn met z’n allen onderweg naar een andere wereld, want wat er ook gebeurt de komende tijd: we kunnen met enige zekerheid zeggen dat het coronavirus niet zomaar weer overwaait. Er zullen dingen veranderen. Er zullen verschuivingen plaatsvinden. En hoe zeer of hoe weinig je het ongemak van deze crisis ervaart, je bent niet alleen. We zitten hier samen in.

Mijn persoonlijk advies (wat ik nog wil toevoegen) is, dat het belangrijk is zo weinig mogelijk fysiek contact te hebben. We zijn nog niet in de triniteit en daarom kwetsbaar in deze fase van onze evolutie. Bescherm jezelf en anderen. Voorkom fysieke uitwisseling zoveel mogelijk. Blijf veilig.

Zelf ben ik volop bezig om in deze tijd mijn steentje bij te dragen aan een positieve vibe. Ik ervaar de ‘lockdown’ dan ook zeker niet als een begrenzing, maar als een uitdaging. Zo heb ik een aantal online trajecten om in de komende tijd – waarin de crisis voor mijn gevoel nog groter zal worden – in het oog van de storm te blijven staan.

Janosh
janosh.com


Gratis Webinar Janosh vrijdag 10 april 21:00 uur


Van tijd tot tijd organiseert Janosh een eigen webinar. Je kunt gratis deelnemen en een van zijn inspirerende activaties ervaren. Stap voor stap bereidt Janosh je voor op de sessie, waarbij je focust op de geometrische kunst en luistert naar de muziek. Vragen kun je achteraf aan hem persoonlijk stellen.

Deze webinar: Activatie Christusbewustzijn. Moedigt ons aan om kleine en grote wonderen te verrichten.

De webinar begint om 21.00 uur en je kunt je gratis inschrijven via onderstaande knop:

 

Lichtactivatie: Upgrades voor je hart


Als er iets is dat op dit moment van ons gevraagd wordt, dan is het om te kijken naar wat er gebeurt in de wereld vanuit een hartgedragen bewustzijn. 

 

Je wordt losgemaakt van dagelijkse patronen en kan je focussen op en bewust worden van wat echt belangrijk is: het laten toenemen van licht en aanwezigheid in je hart.

 

  Op  4-4-2020  ( de bijzondere 4 - 4 - 4  dag, het hartchakra is het vierde chakra) zijn er nieuwe upgrades voor ons hart beschikbaar.

 

Tijdens de activatie ontvangen we in de verbindende kracht van het groepsveld frequentie-ophogingen die het licht in ons hart op weer diepere lagen in ons bewustzijn brengt. Daarbij verankeren we dit licht in ons lichaam en het energieveld van de aarde.

Je kan het licht in je hart makkelijker blijven voelen in je dagelijkse leven, ook als bij de mensen in jouw omgeving deze verbinding nog minder sterk aanwezig is.

 Zaterdag 4 - 4 - 2020 om  20 u

 

 Thuis op je eigen fijne plek

 

 

 Bijdrage € 14,44

 Lea van der Eem

Behoefte aan ondersteuning?


❥ Download hier al onze gratis audio opnames

❥ Bekijk hier alle audio opnames in de webshop

❥ Bekijk hier alle korting

De agenda


Verankeren van het Licht in je hart (chakra 4)
❥ Zaterdag 4 - 4 - 2020 om 20:00 uur

Pamela channelt Jeshua: coronavirus
❥ Zondag 5 april 2020 om 20:00 uur

Chakra 5 in het Volle Licht
❥ Donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur

Het indalen van je goddelijke zelf (Hemelvaartsdag)
❥ Donderdag 21 mei 2020 om 20:00 uur


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland