Het is okay om 'niet okay' te zijn ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is okay om 'niet okay' te zijn. Om er helemaal doorheen te zitten. Om even vast te zitten in de rond vliegende emoties. Niet alles dat je voelt is van jou, het is als rond vliegend puin. Net zoals de herfst bladeren die vallen. 

Het herinnert je wel aan de oude patronen die zichtbaar voor je worden en die je los mag laten. Daarbij de eeuwig verstopte oude pijnstukken die zich blijven aandringen om gezien te willen worden en in het licht willen komen. Je mag ervoor kiezen om het tot je te laten komen. Jouw duisternis hoeft alleen maar gevoeld te worden. Wees lief voor jezelf.

Iedereen heeft zijn manier om te helen. Want achter het duister wat je vast houdt brandt een heel fel licht. Dat licht is als het ware jouw zon. Jouw innerlijke kracht. En om daar te komen moeten we door de mist heen.

De kracht van de leeuw is niet weg. Het zit nog steeds in jou. Verstopt achter al die overtollige bagage, waar je ook je talenten kunt vinden. 

Je krijgt waar jij je op richt, lockdown of niet. Jij kunt nog steeds je dromen uit laten komen door je te focussen op dat wat je wel wilt en waarvan je meer wilt ervaren. 

Visualiseer dat wat je wilt en verschuif jezelf naar deze vibratie. Speel als een kind en wees wijs als een ouder. Maar wees rebels en stoer als een tiener, je eigen stem vinden is belangrijk. En je mag best tegen een stootje kunnen, want op aarde leven we in een behoorlijk contrast. 

Geen brug is te ver voor de wezens die wij daadwerkelijk zijn. En wij bouwen de bruggen. Eerst bouw je de brug in jezelf richting jouw innerlijke zon. Je groet het oude, het donkere deel in jezelf omdat deze ook mee wilt over de brug. Zodat het nieuwe kan arriveren en jij jezelf meer 'heel' voelt.

Jij als schepper maakt je innerlijke goud, je doet aan alchemie. Je transformeert je oude pijnen richting de nieuwe lichtfrequenties. De nieuwe frequenties zijn zoveel sneller. Je kunt dingen razend snel leren, mits het je interesse is. Ook de inzichten kunnen je in deze tijd om de oren vliegen, dan mag je lekker vertragen. Juist in het niets doen verschijnt de helderheid die je zoekt, van binnenuit.

Geduld en zeeën van vertrouwen worden van je gevraagd. Zo leer je met het leven mee te stromen, zoals het is bedoeld. Niet zoals we zijn opgevoed, tegen onze natuurlijke stroming in. Je land is rijk gevuld en het leven zelf stroomt door je heen. Verwelkom wat meer vertraging om meer naar binnen te gaan. Om te voelen en te doorvoelen. Concentreer je op het bouwen van jouw brug. Het duister dat nu de ruimte krijgt om door te stromen zijn jouw oude herfst blaadjes. Het is de brandstof waar jij de beste versie van jezelf op bouwt.

De lente komt eraan zodra jij jezelf toestaat 'okay' te zijn met jouw oude blaadjes. Zo krijgt het nieuwe licht alle ruimte om te integreren in jouw systeem. En iedereen doet dat in zijn tempo. Let niet op de ander, want evolutie is geen wedstrijd. Het is nu de ideale tijd om even van de wereld los te zijn. Om in je eigen bubbel te zijn en je zo verder te ontwikkelen. Te genieten van de cadeaus die achter je duisternis liggen. Want vaak ligt datgene wat je wilt achter die donkere wolken en oude pijnen die zo lang lijken te duren. En dat het zolang duurt is alleen omdat we het niet toelaten. Sta het toe zodat het kan oplossen. Je hoeft er alleen je eigen licht op te schijnen.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland