Het heilige werk: jezelf in het licht zetten ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is tijd voor het grote ontwaken en de grote ommekeer. Dat voelen we allemaal. Iedereen is er op een eigen manier mee bezig om helder te krijgen wat ons nog uit onze Zelfliefde en uit ons innerlijke Weten kan halen. We zoeken naar diepere inzichten en naar bevrijding van wat ons nog laat twijfelen aan onszelf, aan een ander of aan 'de wereld'.

Het heeft geen zin om energie te steken in wat we niet kunnen veranderen.

Dáár zit juist een uitnodiging om - vanuit vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde - volledig te laten zijn wat er is, en hoe iets zich toont.

Achter de 3D schermen vind je vaak een andere werkelijkheid die 'altijd goed is', ook al raakt dit in onze persoonlijkheid nog twijfel, irritatie of angst aan.

 

Wat we wel kunnen doen is 'het heilige werk'


Dit is eigenlijk geen werk te noemen; het is een natuurlijke stroom vanuit de ziel, die altijd wil groeien en wil evolueren. Het is ruimte maken voor liefdevolle ontmoetingen met jezelf. Het is jezelf openen voor begeleiding vanuit je hogere Zelf en hogere dimensies. Het is begrip krijgen voor wie je bent en waarom je bepaalde blokkades nog bij je draagt.

Vanuit compassie kun je met pijn gesloten deuren weer open zetten, waardoor oude emoties vrij kunnen komen en er ruimte komt om dieper in te dalen in jouw aardse lichaam.

Het goddelijke licht wil van nature door al je chakra's heen stromen om, ja: via JOU, haar heilige werk op Aarde te kunnen doen!

We zijn nu bezig met de meest fundamentele opschoningen. Daar was voorwerk voor nodig; daar kunnen we allemaal over meepraten. De Engelenwereld met hun bescherming opzoeken, de hulp en steun van de Lichtmeesters ontdekken, de stem van je goddelijke Zelf in je hart erkennen en het Licht binnen laten; het is zo verrijkend.

Ondertussen kunnen we nog meer aardse miskenningen aan de dijk zetten en de angel eens en voorgoed uit onze zelftwijfel halen. We zijn op weg naar hogere Waarheden, en die zullen ons ook gaan verheffen uit alle tekorten en vergissingen waar we in vast hebben gezeten.

Ben je bereid om jezelf vanuit alle openheid en kwetsbaarheid over te geven aan de diepste louteringen, die nu plaats kunnen vinden? Voel je ook dat diepe verlangen om voluit te gaan LEVEN, zonder jezelf daarbij in de weg te zitten?

We mogen volledig incarneren in wie we zijn


Niets van ons hoeft meer 'boven' te blijven, hier op Aarde kunnen we alle gevoelens en gedachten van 'tekort komen' afronden! We kunnen alle potentie waarmee we naar de Aarde zijn gekomen gaan incorporeren, omdat we zelf steeds transparanter en meer geaard zijn, hogere frequenties dragen, en daarmee ook deze potentie kunnen containen. 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.