Het eerste deel van het jaar 2020 zit erop ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij hebben het eerste deel van het jaar 2020 erop zitten. Wij staan op de drempel om aan het tweede deel te gaan beginnen. Het is even een dag van bezinning. Niet alleen volgens de Mayakalender, maar ook in de energie. Wij voelen het. Net alsof wij van een grote glijbaan naar beneden zijn komen roetsjen.

Het is heel snel gegaan en wat is er veel gebeurd. Het is goed om even te gaan zitten navelstaren. Wat heeft het JOU gebracht? Wat is er met jou allemaal gebeurd? Wat is er in je manier van leven veranderd? Waar maakte je je druk over en heb je inmiddels losgelaten?

Je bent heel erg veranderd. Je hebt veel meer kracht gekregen. Je hebt andere inzichten gekregen. Dat alles is nodig voor het volgende deel van dit bijzondere jaar 2020.

Alles wat je geleerd hebt, gaat nu in de praktijk gebracht worden. Je keuzes worden ondersteund vanuit het universum. Je hebt al ondervonden dat manifesteren een belangrijk onderdeel is geworden in onze manier van leven. Het is goed om even stil te staan bij wat het eerste deel je heeft gebracht. Om vervolgens te zien en te voelen waarheen jij wil in het volgende deel van dit bijzondere jaar.

 

Richt je je naar de hogere dimensies en zie je de zon, die je voortdurend het licht zendt dat je zo nodig hebt? Of kijk je volgens de 3D methode naar de grond en neem je je eigen zekerheid in handen? Het is aan jou de keuze. Het universum ondersteunt beide manieren van leven. De kaarten zijn geschud en het speelveld is ingedeeld. De stukken staan op uitgangspositie en wij zijn klaar voor het volgende deel.

Het universum werkt heel hard aan ons proces op aarde. Het proces op aarde, is geen aards proces: wij zitten op aarde in een transformatie die het gehele universum aan gaat. Alles is met elkaar verbonden. En wanneer de energie op aarde verandert, verandert de energie in het universum en andersom.

Je voelt deze verbindingen. Je voelt dat je gedragen wordt. Je voelt de liefde en de warmte waarmee er voor je gezorgd wordt. Neem vandaag de rust en de ruimte om terug te kijken. Bepaal wat je wil in het volgende deel. Zie jezelf in het licht op dat doel bezig. Visualiseer dat iedere dag. Je mag het manifesteren in de mooie energie die er voor je is. Het is aan jou om daar je eigen keuze in te maken.

Doe vooral wat goed voor je voelt

 

De voorbereidingen naar het volgende deel van het plan nemen iedere dag andere vormen aan. In de energie is zichtbaar wat die stappen zijn. De lichtwerkers is gevraagd hun eigen lichteigenschappen, te zien en te onderkennen. Door jezelf helemaal te kennen, weet je ook waar je sterke kanten liggen. Dat zijn de kanten die jij als lichtwerker zal gaan inzetten. De lichtwerkers werken altijd vanuit de lichtverbinding met de BRON. De BRON is het punt waar je je oneindig aan mag opladen, zodat je volledig ondersteund wordt in je lichtwerk op aarde.

 

❥ Wij staan nu op de splitsing van de lage aarde en de nieuwe, hogere dimensie aarde.

 

Het is aan jou de keuze op welke aarde je wilt wonen. Jij manifesteert je eigen leefwereld. Ben je verbonden met de hogere dimensies dan zal je die nieuwe wereld zich in hoog tempo zien ontwikkelen. Je manifesteert nu volledig je eigen wereld.

 

De mensen van de lagere energie kunnen niet naar die nieuwe wereld, tenzij….. De mensen vanuit die hogere energie kunnen wel naar die 3D wereld. De hogere dimensies kunnen de lagere wereld bezoeken. De lagere dimensies kunnen niet naar de hogere dimensie wereld komen.

 

Er zijn lichtwerkers die hun taak hebben liggen in het werk op de lagere dimensie wereld. Om die mensen te ondersteunen in hun taken daar. Het heeft niet met goed of slecht te maken.

 

Voor de lichtwerkers is het van belang dat zij zich “goed” voelen in het werk dat zij doen. Dat zij zich voortdurend opgeladen voelen aan de energie vanuit de BRON.

 

Merk je dat je eigen energie trilling naar beneden gaat, dan zal je snel merken dat het of je werk niet is, of dat jezelf vanuit een lage trillingsverbinding aan het werk bent. Dan is ego weer in het spel en wil je  iets te graag iets voor de ander doen en veranderen.

 

Door te voelen dat je je als een vis in het water blijft voelen, zal je merken dat je in verbinding bent met je eigen “verlichte” pad. Dat je op dat pad aan het werk bent, vanuit je universele verbinding. Het is nu aan jou om je dit stuk eigen te maken van het proces. Nog steeds een proces dat onderhevig is aan het volgende stuk dat zich in het universele transformatie proces van Moeder Aarde zal ontwikkelen.

 

Velen hebben van deze ontwikkeling al dingen gezien en ervaren. Dan zal het niet als volledig nieuw overkomen. Heb je het gevoel dat je het nog niet herkent, vraag dan aan je universele begeleiders je te helpen en je dingen te laten zien, zodat je gaat begrijpen wat er gaande is.

 

Het is je energie trilling die je voortdurend laat weten of je in je balans zit of niet. In het begin zal het niet altijd even gemakkelijk gaan, maar de oefening baart ook hier de kunst.

❥ Je kende deze taken al voor je komst naar Moeder Aarde.

 

Je HER-innering wordt in gang gezet. De lichtwerkers voelen het enthousiasme, van eindelijk te mogen beginnen aan het volgende, mooie deel van deze aardse transformatie. Je zou dit toch nooit hebben willen missen.

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.