Het Ascentie-Proces Staat nu Stevig Op ♥ Arthura Hector ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 Tijdens de equinox van 21 maart 2022 is er een energetische golf ontstaan.

Daar waar de zon de aarde raakte, ontstonden er kosmische lijnen van licht. Deze ascentie-golven brengen een groot veld van verandering teweeg. Vele van jullie zijn hierdoor aangeraakt en bevinden zich in een diepe omzetting.

 

Pijnappelklier

 

 De pijnappelklier wordt extra geactiveerd in deze periode.

Het kan ook zijn dat de ongemakken in het hoofd beginnen. Dit is de uitwerking van de kosmische golf, waarbij de ascentie stevig opstaat. De kruin en de pijnappelklier krijgen een lichtactivatie en je hele systeem wordt gereset.

Het is goed om aandacht te besteden aan de balans in je voeten en benen.

 Het eerste chakra voedt de basisveiligheid en emoties komen vrij, vooral angsten kunnen getriggerd worden.

Het uiten van deze emoties mogen op een veilige manier tot stand komen, waarbij je jezelf goed mag beschermen tijdens deze gevoelige periodes.

Klachten

 

 Bepaalde klachten kunnen voorbij komen: Zoals hoofdpijn, duizeligheid, maagklachten, klachten rondom de voeten (of rug), spierpijn. Deze tijdelijke ascentie-klachten kunnen hevig opkomen, maar daarna weer snel afgevoerd worden. Zijn deze chronisch dan kunnen er blokkades zijn in de nek, oren of bij de stand van de voeten. Vergeetachtigheid kan ontstaan door emotionele overbelasting.

 

Nieuwe Aarde Energie

 

 De nieuwe aarde-energie raakt de voeten om de ascentie weer in balans te brengen, is jouw aarding goed dan kan alles goed doorstromen.

De doorstroming via de voeten naar boven beïnvloed de kosmische ascentie-golf welke de pijnappelklier opent. Tijdens deze doorstroming zal ook de maanenergie zoals de maag, hierin meegaan. Daardoor kunnen de klachten van hoofdpijn, duizelingen en misselijkheid tijdelijk toenemen of juist afnemen. Dit alles hangt af of er een goede afvoer is van negatieve energie.

Virus

 

Het (voorjaars)virus wat nu ook aanwezig is, kan dit alles versterken. Het zijn pittige omzettingen, maar blijkbaar nodig om tot deze nieuwe energie te komen. Volg goed je gevoel en neem op tijd rust. De energie van de volle maan en de Equinox volgde elkaar snel op en dat maakt de energie dubbel zo sterk.

 

Lente energie van Liefde

 

Deze lente energie werd geopend in een grote golf van liefde, die zich verder uitspreidde en nu langzaam weer afneemt.

 De zonnevlammen die de oorzaak waren brachten de fotonen in een verhoogde versnelling.

Na deze omwenteling, is het belangrijk om je balans weer terug te vinden. Geef je over aan deze vernieuwing. Veel slapen kan daarbij helpen en laat daarbij het schuldgevoel los. Tijd voor jezelf nemen is voor vele een ongehoorde luxe, zet dit om en laat de controle los.

Er zijn ook andere ascentie-klachten die een rol kunnen spelen, maar in deze afgelopen periode zijn de bovenstaande punten het meest aanwezig.

De afstemming van de pijnappelklier op de nieuwe frequentie kan reacties geven. De voeten raken even uit balans, maar dienen zich weer snel te herstellen. De tonen worden volledig omgezet en aangepast. Piepen of andere toonhoogtes in de oren zijn normaal en horen hierbij. Dit is de afstemming op een andere hogere frequentie.

 Het losmaken van het oude is een voorwaarde.

 Werk jezelf niet tegen, maar laat het over je heen komen.

Dit gaat de mens niet alleen individueel raken, maar deze gevolgen zetten zich door naar de buitenwereld. Een grote verandering staat voor de deur en vele gaan er in mee en voelen de omzetting: op geestelijk, energetisch, psychisch, mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Voel goed wat je hierin nodig hebt en vraag zo nodig om hulp. Wees lief en geduldig naar jezelf en je medemens.

 

Collectief Bewustzijn

 

 Het collectief bewustzijn wordt hierdoor ook lichter van frequentie.

De vele Lichtwerkers op aarde stralen dit licht uit en zo helpen zij om het totale systeem op aarde te verlichten. Deze hoge frequentie kan op die manier andere aanraken en optillen boven de fysieke laag uit. De nieuwe tonen gaan in het collectief ook open en daardoor kan jij dieper waarnemen. De oppervlakte van het Aquariuswater doet zich kalmer voor dan wat er zich onder het water afspeelt en dit voelen jullie. Volg je onderbuik gevoel en je zult zien dat deze sterker is geworden.

 

Maria: Nieuwe Golf ontwikkeld zich snel

 

Onder de oppervlakte bevindt zich een nieuwe energie. Een nieuwe golf is zich aan het voorbereiden en beetje bij beetje kun je dit al ervaren.

 In de zomer zal deze enorme golf openbreken vanuit een duistere laag.

 De nieuwe bewijzen komen als een explosie boven.

Mijn energie zal aanwezig zijn om het licht verder te reguleren. De nieuwe golf is zeer groot en zal veel onthullen. Voor sommige kan dit als een shockwave binnenkomen, waarbij het bewustzijn plots verder openbreekt.

 

Wees gerust het komt goed

 

 Degenen die op een natuurlijke manier meegaan in deze golven van verandering, waaruit lichtexplosies ontstaan, worden aangenaam verrast.

Zij die dit in zichzelf willen tegenhouden, kunnen worden overdondert en dienen bij een plotselinge omzetting om hulp te vragen en veel rust te houden. Wanneer een fysieke hulp niet voldoende is, vraag dan hulp aan mij, Moeder Maria. Ik zal je begeleiden naar een rustpunt van heilige energie. Als een liefdevolle moeder zal ik je omarmen en in veiligheid brengen. Volg daarbij goed je intuïtie, want ik spreekt via het hart.

Hemelvaart

 

 De hemelvaart en ascentie raken elkaar in het middelpunt.

Het gaat hier om het grofstoffelijke lichaam los te laten, zodat het etherische voertuig kan opengaan. Sommige vertalen dit in een letterlijk loslaten, het verlangen naar een andere wereld wordt dan een feit. Onwetendheid speelt hier een rol in en het verspreiden van licht informatie is belangrijk.

 De verhoging van jouw frequentie en trilling zijn nodig, zodat het bewustzijn in een hogere dimensie zich verder kan ontwikkelen.

Het kristalbewustzijn van de aarde speelt hierbij een grote rol, zodat er via deze zuivere laag kan worden overgegaan naar een harmonisch geheel.

 

De Hemel op Aarde

 

Wanneer de hemel op aarde neerdaalt, zal de nieuwe geboorte in jouw hart het kosmisch bewustzijn aankondigen. Daarin kan het fijnstoffelijk lichaam zich gaan manifesteren als een verplaatsbaar Merkaba. Het reizen via de heilige structuren van de Witgouden energie, welke de tijdslijnen opent, wordt dan een nieuwe eigenschap.

Adonai

Dit waren Moeder Maria en Ashtar

Wij groeten het Licht in je hart

 

© Arthura Hector
www.ashtar-rose.com

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.