Het 22-11-22 portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland


In de energie van vandaag, 22-11-22 - een dag voor de nieuwe maan - lift de energie je op om dieper innerlijke balans te vinden en of ervaren.

 

Zowel de energie van deze seizoen periode als van de nieuwe maan brengt een beweging naar binnen. Naar een diepere verbinding met jezelf, reflectie op wat er innerlijk in je leeft, waar je tegenaan loopt, om rust in chaos te vinden, te evalueren waar je al doorheen bewogen hebt de afgelopen groeiperiode en om te ervaren wat er losgelaten mag worden. 

 

De energie van het 22-11-22 portaal geeft daartoe een bekrachtiging en of aanzet om je innerlijke balans te (her)vinden, zodat je vanuit rust en je midden deze periode van naar binnen gaan met een neutralere blik te beschouwen.

 

De energie van 22 gaat over het oprijzen in je eigen kracht. Het opliften of verhogen van je eigen trilling naar Meesterschapskwaliteiten.

 

 De energie van de 11 gaat over staan in je meesterschap, op eigen benen, verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven en creaties daar binnen. Over stevigheid, balans, bedding en gronding.

 

De 22 aan weerszijden van de 11 (22-11-22) werkt als een weegschaal, die in balans is. Het stimuleert en bekrachtigt het steviger in je meesterschap te gaan staan vanuit de oprijzende kracht van je bewustzijn.  En helpt je dus om vanuit kracht (meer) te Zijn wie je Bent, in dit nu-moment, op dit punt van jouw groei.

 

Als een startpunt van waaruit we dieper de ‘donkere dagen’ van het seizoen in gaan die uitnodigen tot naar binnen gaan. Waardoor je met meer (helder, gebalanceerd) bewustzijn deze fase kunt betreden.

 

 Geen winterslaap dus, maar een actief aanwezig naar binnen keren om te verhelderen waar jouw focus en intentie naar uit gaan, de route die je wenst of hebt te volgen, van binnenuit, geleid door je eigen hoger bewustzijn.

 

 

Heb een magische dag!

 

© Willemien Timmer
www.apofyliet.nl


 

Hocus Pocus (of toch niet?)

Zondag 27 november 2022, 20:00 uur gechanneld door Wieteke Koolhof

Tarotleggingen of kaartleggingen in het algemeen, hoe kan het dat de resultaten voor mij altijd accuraat zijn? Hoe zit het met het zien van dubbele getallen of meestergetallen en hoe werken we met deze boodschappen?

Hoe kan het dat sommige mensen zo duidelijk fysiek reageren op zonnevlammen en houdt dit verband met onze ontwaking? Wat is de Schumann Resonantie nu precies en hoe gebruiken we deze informatie?

Vrijwel alle specifieke astrologische informatie is gebaseerd op onze geboorte datum, -plaats en -tijd. Waarom is dit? En is Human Design een gechanneld systeem? En hoe kan het dat dit ook zo to the point is?

Is het veilig om een stargate te gebruiken om contact te maken met het buitenaardse? En met welke wezens is er dan communicatie?

Wat gebeurt nu precies als ik energie meet met wichelroedes op oude krachtplaatsen? En hoe kan het dat sommige mensen deze energiestromen amper of helemaal niet waarnemen? En wat is het verschil tussen leylijnen en synchronisatie lijnen?

Knoflook naast de voordeur om kwade geesten te weren of een ruimte energetisch reinigen met zout. Werken dit soort truckjes nu echt of is dit totale onzin?


 Dit en meer in de transmissie Hocus Pocus (of toch niet?) op zondag 27 november 2022, om 20:00 uur.Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.