Het 12 - 12 - 21 Portaal ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland


 Op 12 december betreden we het 12-12-21 Portaal. Niet alleen start dan de tweede cyclus van 9 dagen in de 3-3-3 energie. Ook is dit een krachtig Portaal waarbij de resonantie van de 12 bekrachtigd wordt.

De energie van de 12 resoneert door op je multidimensionaal bewustzijn, wat uit 12 dimensielagen bestaat (en een 13-de overkoepelend of alomvattend veld).

De trillingsverhogingen van dit portaal trillen al jouw 12 dimensielagen aan en brengen deze in beweging. Zie ook dit artikel: Energetische update portaaldagen.

Daar waar je al in je midden en in je gronding kunt zijn, zullen dus heel veel hogere bewustzijnslagen en lichtcoderingen binnen kunnen komen in je menselijke ervaringsvoertuig. Wat betekend dat hogere verbindingen met Hoger Zelven, kennis, informatie, kwaliteiten en Zielservaringen bewuster kunnen worden in je mens-zijn.

 Daar waar ruimte is (gemaakt) in je basis kan dit echt gaan landen, gronden en verankeren en je trilling (op Aarde) blijvend wijzigen.

Je trilling wordt dus (ook fysiek) immens verhoogd en dat betekend ook dat je vanuit hogere (en andere) perspectieven naar je Zelf en de wereld zult kunnen kijken.

Dat kan ook behulpzaam zijn bij de processen die je deze maand nog doorloopt om jouw 2021 tot een voltooiing te brengen, waarmee je je bewustzijn voorbereid op de 2022 energie en bijbehorende Meester groei.

 

Polariteiten en vereniging van

 

 De energie van het 12 - 12 - 21 portaal resoneert ook door in de vrouwelijke (1) en mannelijke (2) energieën en de verbinding tussen beiden.


Deze polariteiten of tegengestelde krachten vinden elkaar in het midden. De 12 energie stimuleert die verbinding en daar waar tegengestelde krachten samen komen ontstaat een nieuw veld. Een nieuwe trilling, potentie en energie. In de numerologie zie je dat terug in 1+2=3. Dit is wat we ook het Heilig Huwelijk noemen: vanuit de verbinding en versmelting van vrouwelijk en mannelijk, ontstaat het kind, het derde veld, die kenmerken van beide tegengestelde krachten in zich draagt, maar ook een totaal nieuw, ruimer bewustzijn is dat beide overstijgt.

 

De energie van de 3 en de 333 portalen

 

 De 3 is gerelateerd aan de Goddelijk Kind energie. De onbevlekte energie van puurheid, onschuld, speelsheid, creativiteit, authenticiteit, vrije stroming.

De energie van 12-12-21 is ook een 333 portaal en de driedubbele 3 is een bekrachtiging en meestergetal wat enorme trillingsverhogingen en beweging tot verandering inzet. Verandering en beweging om gestagneerde kind-energie om deze te bevrijden, transformeren en helen. Zodat onze authentieke kracht weer vrij kan komen. Je eigen Goddelijke Kind-stroom weer vrij kan stromen, waarmee je veel dieper in je oorspronkelijke energie kunt Zijn en leven.

Vele mensen zitten nog boordenvol gestagneerde en gewonde kind-energie, waardoor hun werkelijke licht, kracht en bewustzijn niet her-innert kan worden. Mensen die niet hun plek in kunnen nemen, hun midden innerlijk kunnen vinden en de oorspronkelijke uitlijning met wie zij werkelijk Zijn kwijt zijn. Laat staan dat kunnen belichamen.

 De 333 Portalen van december brengen een boost aan upgrades en stimulerende energieën om op 12-voudig niveau deze frequenties weer in herinnering te brengen. Voor ieder op een eigen passende manier, aansluitend op wie je Bent en jouw ervaringen op Aarde.

Ieder krijgt daar zijn eigen portie van, zoals ieder momenteel ook sterker dan ooit een portie eigen pijnpunten, uitdagingen en groeiprocessen op z'n bordje heeft liggen.

 

De 333 portalen van december 2021 zijn 3 - 12 - 21, 12 - 12 - 21 en 30 - 12 - 21

 

 12 - 12 - 21

De energie van 12-12-21 draagt een omkering van de oude energie in zich, in de spiegeling van de 12 en de 21. De oude (verwonde) kind energie wordt aangetrilt om te gaan helen zodat de oorspronkelijke kracht weer vrij kan komen en stromen.

Er is een DNA wijziging voelbaar in de energiecodering die binnenstromen, die invloed hebben op het fysieke systeem. Om ook op 3D niveau wijzigingen toe te laten. De oude programmering wordt gewijzigd en hersteld naar een oorspronkelijker trilling. Zodat het lichaam veel hogere trillingen weer toe kan laten en oorspronkelijk licht door het fysieke systeem vrijer kan stromen. Balancering van gepolariseerde krachten, zoals mannelijke en vrouwelijke energie en kwaliteiten, onbewustzijn en bewustzijn, licht en schaduw, angst en liefde. Stimulans dat tegengestelde krachten elkaar ontmoeten en verbinden in het midden.

Het totale multidimensionaal bewustzijn wordt aangetrilt in de trillingsverhogingen zodat we in elke dimensie laag kunnen groeien, verbinden, herrijzen en op een hogere trilling kunnen her-inneren, bewust worden en groeien.

 Dit is de aanzet op weg naar het Meesterschapsjaar 2022

 

Willemien Timmer

www.apofyliet.nl

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.