Herorganisatie, concrete actie en bouwen aan je fundament ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het kan zijn dat je deze week meer zicht krijgt op hoe vernieuwing zich begint te tonen in jezelf en in je leven. Hier en daar wordt je een glimp getoond van wat in wording is, krijg je misschien visioenen over hoe het de komende jaren zal zijn, waarnaar je op weg bent, en dat kan je een gevoel geven van vervulling en hoop.

Door de hoge trilling van deze week kan of durf je nu écht stappen zetten, durf je dingen meer concreet gaan maken, of wacht je met een beter en zekerder gevoel het juiste moment af om beslissingen definitief te maken.

De mate waarin je geaard bent, het hier en nu in het voor jou juiste perspectief durft bekijken en de bereidheid tot aanpakken wat echt in vernieuwing mag komen, die maakt dat je de hoge energie en inspiratie vorm kan geven.

Dit is ook het moment om tot de conclusie te komen dat ofwel je visie en denkpatronen afgelijnd zijn (wat altijd een soort rust, vreugde en sprankeling brengt), of dat ze eigenlijk niet écht afgelijnd zijn op jou zélf, wat zich uit in stagnatie en frustratie. Het kan dan nodig zijn om een tijdje afstand te nemen van al wie sterk aanwezig is in je energieveld, om je éigen lijn duidelijk te krijgen.

Dit is een week voor herorganisatie, voor concrete actie, voor het bouwen aan je fundament voor de komende jaren, om je dingen in orde te brengen, én om jouw input-output-balans te checken én aan te passen. Maar velen zullen echt kunnen genieten, en tevreden zijn met hoe dingen zich ontplooien, met wat er al is, en misschien ook van verbindingen die duidelijker worden. Wél wat extra aandacht besteden aan je lichaam - want de afgelopen maanden heeft je lichaam hard gewerkt om alle extra belasting te verwerken...

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.