Herinner je jouw onsterfelijkheid! ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

De terugkeer naar Waarheid

 


Dit artikel gaat over het doorzien van één van de grootste leugens, die ons gigantisch ontkracht heeft: de leugen van de eindigheid van het leven. De angst voor ziekte, of voor ander ingrijpen van buitenaf met dood tot gevolg heeft ons aangezet tot overlevingsgedrag.

Maar wat als je tot je door laat dringen dat jij al miljarden jaren bestaat?


❥ Weliswaar niet in deze fysieke hoedanigheid met deze naam, maar wel als de Lichtkern die jij bent?!

❥ En wat als je tot je door laat dringen dat jij al honderden, en waarschijnlijk zelfs duizenden keren van vorm veranderd bent, maar nooit 'niet hebt bestaan?'

❥ Dat tijd niet bestaat en dat jouw leven een eeuwig doorgaande, goddelijk gezegende stroom van liefde en licht is waarbinnen jij tot een volledig ontwikkeld bewustzijn kunt komen?

Na het aardse leven in dit fysieke lichaam word je door een prachtige poort naar andere sferen geleid, waarbij je jouw stoffelijk lichaam achterlaat en daarvoor in de plaats een verfijnder, meer energetisch lichaam ontvangt.

Het akelige sterven zoals we dat op Aarde ingeprent hebben gekregen is in waarheid een vreugdevolle, nieuwe geboorte in andere hoedanigheid. 

Vanuit dit aardse leven bezien is het een bevrijding!

 

Maar het is de bewust in stand gehouden onwetendheid over dit hele proces die er voor gezorgd heeft dat men ons met dramatische beelden over het 'over-lijden' kon manipuleren; beelden die vol angst en lijden zitten, vol pijn over afscheid en verlies. Maar in feite hoeven we helemaal geen afscheid te nemen. Al onze dierbaren leven voort, net als wij, alleen kunnen we ze met 'te' verdichte zintuigen nog niet waarnemen.

❥ Zolang we niet konden geloven dat het leven na de dood door zou gaan, hielden we onze dierbaren ongewild op afstand.

Maar gelukkig zijn we wijzer geworden, zijn ook onze zintuigen steeds verfijnder gaan waarnemen naarmate we ons bewustzijn verder ontwikkeld hebben. Zodoende zullen we onze dierbaren steeds vaker om ons heen gaan ervaren.

 

Het moment van over-lijden is ook niet iets om bang voor te zijn


Het vindt altijd plaats als jouw zielenplan voor dit leven voltooid is. Jij zult nooit te vroeg of te laat gaan, en de manier waarop je gaat is ook in overeenstemming met jouw ziel (ook al weet of ervaar je dat als mens vaak anders, wanneer het bewustzijn nog niet zo ver reikt). Heel jouw bestaan staat onder een enorm wijze en liefdevolle leiding van jouw hogere Zelf, die verbonden is met andere Lichtwezens uit hogere dimensies. En hoe bewuster jij wordt, des te meer je van die leiding zult gaan ervaren.

❥ En des te meer jij de grootse waarheid achter alles in de schepping zult gaan zien!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.