Herfst Equinox 2020: Diepgaande reiniging en transformatie ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

De zomermaanden van 2020 en sowieso het afgelopen half jaar, zijn energetisch zeer intens geweest. Als je middenin zo’n fase bent, is het vanuit de verdichtheid van dit mensenlichaam vaak lastig te overzien, wat er nou echt aan het gebeuren is. Er zijn zoveel zware, ‘moeilijke’ energieën en gevoelens door ons heen gegaan, dat het ‘zicht’ vaak beperkt was.

Je werd gevraagd om je over te geven, op weer een dieper niveau en te vertrouwen op aanwezige leiding vanuit de kosmos en hogere dimensies.

De herfst equinox lijkt dit jaar een langere periode af te sluiten dan alleen de zomer. Langzaam kan de mist weer wat gaan optrekken en wordt duidelijker waar we precies doorheen zijn gegaan.

 

Binnenste buiten gekeerd

 

Velen van de lichtdragers of wegwijzers, hebben intens zware energieën doorvoeld de afgelopen periode. Oude, verdichte, gesloten, vastzittende energie in de keel, het borstgebied, middenrif, buik en bekkengebied, kwam in het bewustzijn. Ook al zijn de trauma’s in deze gebieden zeker niet nieuw voor je en was daar al veel werk verricht, toch konden we naar weer diepere lagen gaan.

Vergis je niet, de zwaarte en de pijn die je hebt gevoeld, is zeker niet alleen van nu of alleen van jou, het is zeer oude energie uit de collectieve velden.

Je kan het gevoel hebben dat je binnenstebuiten bent gekeerd. In feite is dat ook gebeurd: dat wat op de diepste lagen in jouw systeem lag opgeslagen en ingekapseld en wat jij lang voor het collectief hebt gedragen, werd voelbaar gemaakt, mocht naar buiten komen, werd zichtbaar en in het licht van jouw bewustzijn gebracht.

Het kan moeilijk voor je zijn geweest om te begrijpen wat er precies gebeurde. Woorden geven aan wat je voelde in je lijf en welke processen zich door jouw lichaam heen voltrokken, was lastig.

 

Ankeren van licht en bewustzijn

 

Om niet overspoeld te worden door oude energieën en emoties, is een bepaalde mate van bewustzijn en verankering in jeZelf nodig. Als je deze rijpheid nog niet hebt ontwikkeld, verlies je de verbinding met je eigen licht door in contact te zijn met de duale 3D energieën. 

We zijn in een fase belandt, dat steeds meer dragers van licht / wegwijzers een weg hebben gebaand, door de oude lagen heen, richting hun innerlijke licht. Zij oefenen zich in het houden van de verbinding, terwijl ze in de 3D wereld / energie zijn.

Doordat deze verbinding de afgelopen jaren sterker is gemaakt en meer zielen deze verbinding hebben hervonden, kan oude energie op steeds diepere lagen terug in het bewustzijn komen. 

Dat is nog steeds pittig en een flinke uitdaging, maar we worden niet meer overspoeld. We kunnen aanwezig blijven bij die energieën en ze doorvoelen in ons lichaam. Zo transformeren we het oude; door te voelen en aanwezig te blijven.

 

Diepgaande reiniging

 

De afgelopen periode is een fase van diepgaande reiniging geweest. Daarom heb je zo ontzettend veel zwaarte gevoeld. 

Ook al begreep je het op dat moment niet, je hebt het wel gedaan!

Jezelf toestaan om te voelen, was jouw bijdrage aan het geheel en aan dit immense transformatieproces.

We hebben ook niet zomaar een klein stukje oude energie verwerkt, maar het was groots. 

Zowel de energieën in chakra 5 (keel), chakra 4 (borst/hart), chakra 3 (middenrif),  chakra 2 (buik) als chakra 1 (bekken) zijn diep aangeraakt en losgewoeld.

Eonen aan oude energie wilde worden vrijgemaakt en getransformeerd.

De afgelopen 6-8 maanden waren voor velen een diepgaand reinigingsproces.

 

Herfst Equinox 2020: grote shift

 

De energie rondom de herfst equinox van 2020 brengt een zekere afronding van dit proces met zich mee. Ze opent de energie voor de laatste maanden van dit transformerende jaar en ook de poort naar de energie van 2021 wordt al op een kier gezet.

Ik schrijf wel vaker over speciale energiedata die grote shifts met zich meebrengen, maar het is ook echt ongekend de laatste maanden / jaren. De grote verschuivingen blijven elkaar opvolgen. We worden zo enorm ondersteund en ‘geboost’ vanuit de kosmos en de hogere dimensies om dit allemaal te kunnen doen. 

Telkens als je denkt dat het niet verder kan, of dieper, en dat je moe bent, dat het klaar is, dat je genoeg hebt gedaan, blijk je over zoveel veerkracht, doorzettingsvermogen en diepte te beschikken en word je gebracht naar weer diepere lagen, hogere frequenties, nieuw bewustzijn en nieuwe dimensies van zijn…

Ook deze herfst equinox worden de frequenties weer flink omhoog gebracht en gaan de  kosmische downloads voor een grote shift zorgen.

Door al het voorbereidende innerlijke werk van opruimen, opschonen, verwerken en doorvoelen is er ruimte ontstaan. In deze ruimte kunnen we weer hogere energiefrequenties ontvangen en via ons lichaam ankeren.

We bevatten in ons lijf steeds meer licht en bewustzijn.

Samen gaan we ontdekken wat deze shift ons brengt, welke deuren er opengaan, wat er van ons gevraagd wordt en hoe we vanuit dit weer verder verruimde bewustzijn de nieuwe energie op aarde vorm kunnen geven…

 

You are love(d)

 

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

Op zondag 20 september om 20 uur is de lichtactivatie Herfst Equinox 2020


Met een grote groep (van honderden) mensen vormen we een krachtig veld om de beschikbare downloads te ankeren.

Deze activatie ondersteunt jou in de processen die jij doormaakt.

❥ Je wordt dieper in jezelf en je lichaam gebracht.

❥ Er vindt diepgaande energetische reiniging plaats.

❥ Je ontvangt nieuw bewustzijn, begrip, liefde en compassie voor wie jij bent als mens en ziel en het proces dat je doormaakt.

❥ Je ontvangt informatie / inzicht / licht over wat jij de laatste maanden van 2020 mag ontvangen èn wat jouw unieke manier is van bijdragen (vanuit liefde, gemak en overvloed).

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland