Herfst energetisch 'journaal' ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland


De herfsttijd staat in het teken van verandering en vertrouwen. Veel mensen kunnen onderhuids al voelen dat er een verandering gaande is, niet iedereen kan het nog plaatsen. Wie vaker mediteert of in stilte is zal deze verandering al wat meer kunnen duiden.

Het is belangrijk om in volledig vertrouwen te blijven en alle doem-scenario's in je hoofd om te gaan zetten in vertrouwen vanuit het hart.

Dit is niet voor iedereen even simpel, echter begrijp dat alles zich zal ontvouwen precies zoals goed voor jou is. Wellicht op een andere manier dan je zelf voor ogen zou hebben. Wanneer je nu teveel vast wilt houden aan oude vertrouwde situaties en beperkende overtuigingen ontzeg je jezelf daarmee een enorm groei potentieel.

Je bent zo gewend geraakt aan 'een verhaal' om jezelf heen wat je eigenlijk allang niet meer past. Word jezelf bewust waarom je dit verhaal zo graag wilt blijven voeden? Wees open en bereid het verhaal bij te stellen. Jouw leven is geen testbeeld maar staat bol van beweging en dynamiek. Denk maar aan de rups, die op een bepaald moment echt uit haar cocon breekt en een prachtige vlinder wordt en de wereld gaat verkennen vanuit een hele andere blik en visie.

 Dat is nu precies de energie van de komende weken/maanden. Je bent klaar voor deze verandering, volgens het plan van jouw ziel. En dat zal een heel ander plan zijn als het plan van jouw hoofd.

Daarin ligt de uitdaging. Verzetten maakt je moe en moedeloos en zorgt ervoor dat je kostbare inspiratie niet tot uiting kan komen.

Kortom de komende weken mag je volledig omarmen in vertrouwen en met een open blik. Keer bij jezelf naar binnen. Sluit vriendschap met jezelf door jezelf toe te staan te mogen groeien en te ontdekken, vanuit een rustige energie. Weet dat je enorm moedig bent en dat je in het bezit bent van een kracht die groter is dan je zelf voor mogelijk kunt houden.

Breek uit je cocon, verbind je met positiviteit en sta jezelf toe om te groeien. Neem op gepaste wijze afstand van 'het niet versterkende verhaal', en wees dankbaar voor wat je hebt mogen leren.

Keep calm and TRUST the autumn.

Mooi zacht begin van de herfst allemaal, geniet van de prachtige kleuren, de Indian Summer zon en de herfst die je al kunt ruiken en voelen op je huid.


Gerda Duin
www.gerda-duin.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.