Herbekijken van de hoofdthema's van deze maand ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Het sombere weer, de gebeurtenissen in de wereld en het jaar dat stilaan ten einde loopt nodigen je uit om het extra Licht te maken in jezelf, om op die manier een eilandje van Licht, vriendelijkheid, hoop en vreugde te zijn. Om dat te kunnen is het af en toe nodig de innerlijke rommel aan te pakken, sluiers op te lossen, en jezelf echt in de ogen te durven kijken en heel eerlijk te antwoorden op vragen die je jezelf stelt.

 

 Heb je tot nu toe alles uit je jaar gehaald dat in je vermogen lag?

 

 Ben je uitdagingen aangegaan of ben je ze net uit de weg gegaan?

 

 Ben je uit je comfortzone durven komen en ben je dus gegroeid door te leren, door moeite te doen voor iets, door jezelf te verheffen boven alle zwaarte die soms in jezelf naar boven kwam?

 

 Ben je tevreden met je leven zoals het nu is?

 

 Wat kan je jezelf dit jaar nog schenken, waaraan heb je nu het meeste behoefte?


Op die laatste vraag antwoorden is vaak wat tricky, want de behoeften vanuit je lagere zelf zijn vaak anders dan die die je Hoger Zelf ziet. Je Hoger Zelf ziet immers de uitwerking van wat je doet op langere termijn, daar waar verlangens vanuit het ego vaak vervulling geven op korte termijn, maar je daarbij al snel opnieuw tegen hetzelfde aan laat botsen.

Het is altijd wat schommelen om de juiste balans te vinden tussen tevreden zijn met hoe het is, met jezelf, en daarnaast toch ook regelmatig uit de comfortzone te durven komen. En die balans kan je alleen maar vinden door voldoende tijd te voorzien om tot rust en stilstand te komen, door heel eerlijk te durven zijn met jezelf, door je échte zelf te zijn en je niet gewoon mee te laten drijven.

Tenslotte is dit ook een goede week om de hoofdthema's van deze maand te herbekijken: balans vinden tussen anderen helpen en je laten helpen door anderen, grenzen durven trekken, nee durven zeggen of je net open leren stellen voor het nieuwe en voor nieuwe verbindingen en voluit ja te durven zeggen tegen het onbekende, leren omgaan met je grote gevoeligheid en er je grootste kracht van maken in plaats van eronder gebukt te gaan. Om zo toch een stukje groter bewustzijn mee te nemen in je nieuwe jaar.

Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.