Heftige zuiveringen ♥ Judith Kusel ♥ Lichtwerkers Nederland

We zitten midden in een diepe zuivering, en wees niet verrast als veel van de oude dingen naar de oppervlakte beginnen te komen die nog moeten worden losgelaten, gereinigd en opgelost.

Vooral binnen familiezaken, de grotere menselijke familie en stam. De stam betekent hier de collectieve families en de grotere samenleving in het algemeen.

Wanneer men in de hogere rijken wordt getild en van daaruit opereert, zal men inderdaad vaak merken dat oude lichamelijk ongemakken ontstaan; nadat men in de aanwezigheid van anderen is geweest.

Vaak downloaden mensen hun problemen en hun negativiteit en meestal is dit in de vorm van familie of zelfs de familievrienden.

Het is niet dat men niet kan luisteren, noch onsympathiek is, maar gewoon dat onze eigen energievelden (hoe hoger we in trilling zijn) de neiging hebben om terug te worden getrokken in de lagere energievelden en dit kan leiden tot ongemak in het fysieke lichaam.

Het beste is om meteen werk te maken van het reinigen en opruimen van de energievelden, van het doen van de vergevingsgraad (die ik zo vaak heb gedeeld) en daarna ook je eigen lichaam te vragen, waarom het zo getriggerd is.

Vaak zijn deze triggers zo diep begraven en onbewust dat we bewust op de trigger in moeten gaan en de negatieve programma's en overtuigingen moeten opgraven, erkennen, vergeven en loslaten aangezien we geen bagage mee kunnen nemen naar de nieuwe aarde en in de belichaming daarvan.

Dit is waarom het belangrijk is, om echt het innerlijke toevluchtsoord, de innerlijke tempel op te zoeken, de stille tijd in te bouwen, om echt te worden opgeheven boven alles wat je ooit eerder hebt ervaren, in verbinding en eenheid met het Goddelijke.

Meer dan dit, om bewust te beginnen luisteren naar je eigen fysieke lichaam, en de behoefte aan meer rust op dit moment. Waarom is dat? Omdat we op dit moment werken aan de overgang tussen twee lichamen en het nieuwe zich al begint te vormen rond de nieuwe ruggengraat terwijl het 'oude lichaam' nogsteeds aanwezig is.

Het betekent dat we niet alleen door een heftige zuivering gaan, maar ook te maken hebben met transmutatie en dit effect heeft op onze fysieke lichamen, of we hier bewust van zijn of niet.

Ik zelf merk dat ik meer rust nodig heb, meer in stilte wil verblijven en zelfs geleid wordt om dat te doen. Ik leer luisteren en ben bezig de oude programmering te verlaten en echt vast te houden aan de begeleiding die ik ontvang.

Als ik de begeleiding negeer, merk ik wel dat mijn fysieke lichaam reageert en dan ben ik genoodzaakt om te rusten.


We zitten in de cruciale tijd van immense transities.


Dit escaleert de komende maanden en inderdaad de rest van het jaar.

Toch is het tijd dat we ontdekken dat als we de stilte en meer rust zoeken, we ons opnieuw verbinden met de diepste kernwaarheden van binnen en we worden opgetild boven alles wat we eerder kenden.

Inderdaad, wanneer men Eenheid, Verbinding, Zegening, Vreugde en inderdaad immense Goddelijke Liefde en Alomtegenwoordigheid ervaart, wordt men inderdaad opgetild in een totaal andere staat van zijn of - hoe je dit ook wilt noemen - wat inderdaad het nieuwe en een veel hogere manier van leven is, die de norm zal worden voor degenen die het nieuwe Lichtlichaam aannemen en opstijgen naar de Nieuwe Aarde.

We worden voorbereid op intense transformatie in de hoogste mate en dit brengt inderdaad een uitstroom van wat we nooit eerder hebben gekend, maar waar we inderdaad over opgewekt zijn.

© Judith Kusel

www.judithkusel.com

 


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.