Graalhoeders: Word Wakker ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


 Bewust of niet; we zijn allemaal op zoek naar onze eigen heilige Graal.

Wanneer de ziel aangeeft klaar te zijn voor de zoektocht kan de ontdekkingsreis beginnen.

De weg leidt door diepe dalen en over hoge bergtoppen. Onwetendheid, angst, pijn en teleurstellingen worden afgewisseld door moed, vertrouwen, triomf en een liefdevol doorleefd weten.

Wat de mens eerst buiten zichzelf zoekt maakt gaandeweg plaats voor een steeds diepere verbinding met zichzelf

 

Inkeer tijdens de reis levert bewuste zelfkennis op. Ergens weet je wat je zoekt. Maar als je op weg gaat weet je niet wat je zult aantreffen. Toch is er die drive die maakt dat je de weg vervolgt. Er is een innerlijke stem die in het begin vage aanwijzingen lijkt te geven. Naarmate je meer op die stem durft te gaan vertrouwen ontdek je dat de routekaart naar de heilige Graal zich innerlijk, gedurende jouw eigen incarnatielijn gevormd heeft. Je hoeft niet langer uit te reiken of iets buiten jezelf te zoeken; je hoeft slechts in te keren, te luisteren, te vertrouwen en te volgen.

 

De buitenwereld spiegelt feilloos waar jij je op die routekaart bevindt


Waar je geraakt en getriggerd wordt; daar vind je de aanwijzingen zoals op een ganzen- of zwanenbord: ‘Keer terug naar af. Ga terug naar binnen.’ Steeds weer opnieuw zul je tijdens je reis naar binnen geroepen worden, zodat je kunt reflecteren op wat je zelf wilde, deed, dacht en voelde. Bij iedere bewustwording over welk deel in jou aan zet was rijzen er hogere delen van jou op die jou uit je eigen donkerte zullen leiden.

 

Er is nog zo veel verborgen donkerte en onwetendheid in de wereld om ons heen


De donkerte blijft in stand zolang er afwezigheid van licht blijft, en dat veroorzaakt verborgen leegtes. Die leegtes willen gevuld worden. Zo lang men dat nog niet op eigen kracht kan of wil zal men onbewust uitreiken naar het licht buiten zichzelf. En hier is alertheid zo gepast! We zullen zelf steeds meer zicht willen krijgen op wat er allemaal bij onze eigen transparantere en hoger vibrerende velden wil aanhaken.

 Er gaan momenteel beerputten open die een enorme aantrekkingskracht hebben voor diegenen die hun eigen beerputten zorgvuldig vermijden en ontkennen.

Je ziet het om je heen gebeuren; de aantrekkingskracht van de uiterste polen neemt met de dag toe. Zo gauw er een nieuwtje uit een beerput tevoorschijn komt duiken velen er bovenop.

 

Hoe gemakkelijk is het dan om aan alle eigen ‘shit’ voorbij te gaan en deze naar buiten te projecteren


Dat versterkt echter wel de oude velden van oordelen, veroordelen en afscheiden. Je zult zelf herkennen dat dit een negatieve spiraal veroorzaakt die jouw eigen frequentie onmiddellijk omlaag brengt. Waardoor je toch uiteindelijk bij jouw eigen donkerte uitkomt.

 Wat dan de bedoeling is, is gaan doorzien waaruit iets ontstaan is.

 Waarom heeft dit donker zó kunnen groeien en escaleren?

 Wat is hier de functie van?

 Wat valt hier voor jou uit te leren, en wat voegt dit inzicht toe aan jouw ontdekkingsreis van jouw eigen heilige Graal?

 

Je zult nieuwe keuzes gaan maken


Wat jouw weg naar het Licht niet langer ondersteunt, wat een aanslag is op jouw gestegen frequentie en wat je steeds sneller zal uitputten zul je achterlaten. Wat jouw licht verder tevoorschijn tovert, wat jou vreugde en energie geeft en jouw bewustzijn verhoogt; dat is als brandstof voor jouw fysieke voertuig, en lichtvoeding voor jouw geest.

 

Dit zal je bemoedigen om de zoektocht naar jouw heilige Graal voort te zetten

 

En die Graal … is geen fysiek ‘ding’. Het is de bescherming van jouw goddelijke Lichtvonk, de kelk in jou die zich steeds vaker bewust opent om rechtstreeks uit de Goddelijke Bron te ontvangen. Gaandeweg jouw bewustwordingsreis zul je gaan beseffen dat jij zelf de hoeder van de Graal bent. Ja, wéés die Hoeder! Bescherm wat goddelijk is in jou en in de wereld. Behoed wat er in jou getransformeerd is en met een hoger plan kan meetrillen. Zonder je af met dat wat nog te breekbaar is, wat tijd nodig heeft om te rijpen voordat je er de wereld mee kunt ingaan. Ontvang in jouw Graal alleen wat zuiver, esthetisch, integer en liefdevol is. Schenk pas uit als jij je gevoed en gevuld voelt. Dan zul je lichtsporen achterlaten voor al jouw broeders en zusters, op hun weg naar hun heilige Graal.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.