Goed luisteren naar je innerlijke leiding ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is best mogelijk dat je afgelopen dagen wat ongemakkelijkheid hebt gevoeld: diepe vermoeidheid, trage spijsvertering, lichte hoofdpijn, onrustig hart, rare dromen, gevoel van onevenwicht, neiging tot hyperventilatie, onbestemde angsten, emoties...

Het zijn dan ook best hoge frequenties die binnenkomen en die je aan het verwerken bent.

❥ De komende week kan je je nog gestretcht voelen (Zomerzonnewende 21-6, Volle maan 24-6 en nog enkele tricky planeetstanden)

Hoe meer je echt jouw hoogste koers loopt in je leven, hoe vlotter je door deze tijden beweegt, hoe meer vreugde, vernieuwing en vooruitgang je voelt en ziet, en hoe makkelijker je jezelf energetisch/fysiek, emotioneel en mentaal in balans kan plaatsen (aarden) in woelige tijden. Hoe meer aspecten van je leven niet op jouw hoogste koers zijn afgelijnd, hoe meer je je in dergelijke stretchende tijden ongemakkelijk, ongelukkig en onvervuld zal voelen, en dat is dan een krachtig signaal om daar wat aan te doen.

Het kan je enorme moeite, doorzettingsvermogen en gemotiveerdheid vragen om oude patronen eindelijk te doorbreken, om nieuwe structuur in je leven te brengen, om nieuwe gewoonten in je leven te brengen waarmee je bouwt aan een positieve krachtige fundering van het leven dat je eigenlijk vanuit het diepste van je hart wil leven.

Er is veel aan de hand nu, op vele levels, veel is aan het verschuiven en innerlijke beslissingen die nu worden genomen, zal je naar volgend jaar toe diepe veranderingen zien veroorzaken - maar alleen naar het hoogste goed toe.

Wanneer jij in je hart (hoeft nog niet eens naar anderen toe te zijn) een wens uit durft te spreken (hoe onmogelijk die ook lijkt), en je koestert die wens (zonder schuld of schaamte of wat dan ook voor rem je er onmiddellijk zelf er achteraan stuurt), en die wens hoort op jouw spirituele pad (je hoogste pad), dan begint zich onmiddellijk een enorm mechanisme op gang te trekken, dat doorheen de tijd - op het voor jou juist kosmisch moment) - jouw wens zal verwerkelijken.

Het enige wat jij hoeft te doen, is heel goed luisteren naar je innerlijke leiding, jouw wens koesteren, en klaar zijn en bereid zijn tot actie wanneer het nodig is. En vooral dagelijks je energieveld spoelen en schoonmaken, zodat alles in beweging blijft in je - de hoogste meest heldere beweging. Dit is een tijd van grote veranderingen. Het is aan jou om jouw wereld vorm te geven, niemand doet dat voor je. De vraag is: wat voor wereld wil ik de komende jaren voor mezelf scheppen? Of wil ik dat alles bij het oude blijft? Het antwoord op jouw vraag zal je leven de komende jaren bepalen.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.