Geven en ontvangen kunnen niet zonder elkaar ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Geven én ontvangen: natuurlijk ben je goed in geven. Je zorgt graag voor de ander. Je bent er altijd wanneer iemand je nodig heeft. Dat is toch geen vraag….?

En ontvangen... Hoe ga je daarmee om? Je bent door de dood heen gegaan en je opdracht van het universum is om te ontwaken, door jezelf in alle liefde en licht te ontvangen.

Je voelt het al... Je kracht bij de zorg voor de ander is sterk ontwikkeld. Sterker nog dan de zorg voor jezelf. Ontvangen is niet ons sterkste punt, maar…… Wanneer wij moeite hebben met ontvangen, dan “ontneem” je de ander de kans om te zorgen. Die twee vormen de Ying en yang.

Wanneer wij allemaal willen zorgen, dan kantelt de boot. Dan rennen wij allemaal naar dezelfde kant. Dat gaat die boot niet redden. De kapitein (het universum) kan doen wat hij wil, maar het gaat niet lukken.

Zo is dat nu in deze periode. Wij zijn door die dood heen gegaan en het eerste dat nu onze opdracht is… JEZELF ONTVANGEN.

Wanneer je jezelf volledig hebt ontvangen, kan je pas volledig ontwaken. Dan kan je gebruik maken van al je kennis en ben je in je volledige kracht. Dat geeft de opening naar alles: kennis en wijsheid. Dat opent alle deuren. Dat geeft je vrijheid en veiligheid.

Je bent in voortdurende verbinding met het universum. Iedere vraag die je hebt wordt onmiddellijk door het universum beantwoord. Jij bent nu aan zet. Ontvang je zelf in alle liefde die er in en om je heen is. Omarm jezelf. Ontvang jezelf.

❥ Wanneer jij jezelf hebt ontvangen kan je voor de ander zorgen. Dan voel je de balans.

Wanneer jij wil zorgen, zal je ook moeten kunnen ontvangen. Kan je niet ontvangen, dan ontneem je de ander de kans om te zorgen. Wanneer de ander zijn hand uitsteekt naar je om je te helpen, kan je wel heel dapper zeggen, ik kan het zelf wel. Maar je ontneemt de ander de kans om je met zorg en liefde te ondersteunen.

❥ Die ander wil net als jij zorgen voor….

Door constant die zorg af te wijzen, “trap” je letterlijk die ander op zijn ziel. Die wil zijn liefde naar je laten stromen, maar jij kan dat niet ontvangen... En dan gaat alles uit balans. Dan helt het schip naar één kant en kan het universum niets voor je doen.

Ontvang jezelf in de liefde die je vanuit te BRON mag ontvangen. Die liefde geef je dan door aan de ander. Door het geven en ontvangen in balans te brengen, komt er een stroom van liefde op gang. Dat is weer een ketting van licht en liefde die rond gaat over en op Moeder Aarde.

Wanneer je met de rechter hand wil geven, draai dan je linker hand open, zodat die kan ontvangen.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.