Geboorte, verbinding met het licht ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Verbonden met het licht. Voel je die vrijheid?

Voel je dat er nog steeds meer lasten van je schouders glijden?

Je visie is aan het veranderen. In de lagere dimensies keek je om naar je verleden. Voelde je iedere dag de pijnen die je eens opgelopen had. Die pijnen voelde je iedere dag opnieuw. Zo kon die pijn een eigen, belangrijke plek in je leven gaan innemen. Je werd beheerst door die pijnen.

Nu kijk je veel meer vooruit. Vooruit naar het licht waardoor je begeleid wordt. Het licht dat je voedt. Je licht dat je beschermd.

Die bescherming is ook veranderd. Die bescherming voelt nu heerlijk, omdat je weet dat je verbonden bent met de Bron.

Het licht voert je terug naar je oorsprong. Je thuis. Je bent letterlijk aan het thuiskomen. Heb je het gevoel dat je op een kruispunt staat? Het punt van hoe het was en hoe het nu wordt? Neem dan rustig de tijd om te voelen hoe het was in de lagere energie.

Voel dan hoe het is in die mooie, lichte energie. Dan voel je het grote verschil. Dan voel je dat je alleen maar VOOR-uit wil.

Dat je het wel gehad hebt met die zware energie. De energie waar je letterlijk gebukt onder ging. Het is een verschil van dag en nacht.

Voel je vrijheid en je krijgt meteen de neiging te gaan vliegen. Die hogere energie trilling is daar veel eenvoudiger vast te houden. Het is zoals overal in de energie lagen.

Voor het gaan naar een lagere trilling hoef je niets te doen. Dat gaat soms sneller dan je wil.

Van een lagere naar een hogere trilling gaan, daar is aandacht, bewustzijn en concentratie voor nodig. Door je regelmatig je trilling te verhogen, wordt het leven veel gemakkelijker. Dat is iets waar wij nog wel moeite mee hebben. Dat is een onderdeel van onze transformatie waar wij nog (te) weinig bij stilstaan.

Stel jezelf in op de hoogte van je trilling. Speel met die trilling, zoals deze prachtige periode als een spel van je eigen energie is. Vliegen, landen, kijken, voelen, proeven, ruiken… al je zintuigen worden geprikkeld.

Speel met jezelf, speel met je innerlijke kind. Richt je op je eigen kennis en waarheid. Weet wat je weet. Voel wat je voelt. Niemand hoeft je meer iets te vertellen. JIJ kent je verbindingen. Je weet hoe je je antwoorden op je vragen kunt krijgen. Je weet hoe je snel naar je inzichten kunt gaan.

Ja, wij zijn vele drempels overgegaan. Dat is te merken. Wij zijn een volledig nieuwe mens. Dan te weten dat er nog meer mooie veranderingen op ons staan te wachten. Het spel is nog lang niet ten einde. Maar de zwaarte is eraf. Dat is een heerlijke constatering in dit zware en soms heftige proces.

Je bent uit het geboortekanaal. Je ziet het licht. Je voelt de vrijheid. Dat raak je nooit meer kwijt.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland