Game over want de nieuwe tijd is er al ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Het is game over voor ze, voor de elite, voor de cabal. En voor alles wat daarmee samenhangt en de menselijke evolutie bewust tegen wilt werken. Het is gedaan met ze. En op het nieuws zul je dat natuurlijk (nog) niet horen, omdat het nieuws onder hun beheer is. Het is op te zoeken voor wie wilt vinden. Volg het konijntje maar.

Lange Frans wordt afgemaakt op de radio natuurlijk, luister maar eens zijn liedjes zoals lockdown en kamervragen 2.

5G masten gaan in brand. De wereld lijkt wel gek. Een 1,5 meter afstand samenleving is uitgerold. Overal hoor je ze de angst roepen, maar dat is de media die roept, die zelf angstig zijn.

En terecht als het volk gaat opstaan als één.

Ik hoor soms mensen zeggen dat we terug moeten gaan naar het 'normaal'. Maar we gaan niet terug naar het 'normaal'. Eigenlijk was dat helemaal niet zo normaal voor wie goed kijkt en goed voelt. 

Gratis geld van de overheid in noodfondsen, heerlijk is het. Ik werk bijvoorbeeld 2 dagen en krijg er voor 4 betaald. Ik geniet daarvan en ontvang het dankbaar. En het wordt nog beter. Het zou mooi zijn als het basisinkomen hiermee straks opkomt en de middelen op de aarde eerlijk verdeeld gaan worden voor alle inwoners van de aarde. Vrije energie komt er ook aan. Dat is er ook al zo lang, maar nog verborgen voor de meerderheid. Er staan prachtige dingen te gebeuren, een spektakel. Maar eerst door de zure appel heen, die altijd zuur was, maar nog nooit zo geproefd als nu. 

Aan de show van leugens komt een einde, zoals dat altijd de waarheid boven tafel komt. En wij kunnen geen andere kant op dan er dwars doorheen. Want de nieuwe tijd is er. En zucht maar even diep uit ook, want op deze tijd heb je lang gewacht en nu is het hier.

Voel het maar eens in jezelf. Als alle onrust in jezelf weg is kun je gaan waarnemen vanuit je hart. Mensen worden aangespoord hun onderscheidingsvermogen te gebruiken. Zo worden de leugenaars ontmaskerd. Omdat je het voelt en ziet gebeuren. Je kan er dwars doorheen kijken. En we kunnen er dan in liefde naar kijken, maar wel met de energie van tot hier en niet verder.

Als je in deze tijd de stilte voor jezelf kunt nemen, komen de inzichten weer tot leven. Dit is mijn missie, mensen informeren in deze tijd. Zo goed mogelijk de boodschap overbrengen, want er is niks om bang voor te zijn. Hoe meer informatie je zoekt hoe beter je een overzicht kunt krijgen van het grotere plaatje. En dat is niet mis maar soms wel nodig om dwars door de angst het licht weer te vinden. 

Sommigen zeggen dat het angst oproept. Maar dat is alleen de angst die getriggerd word in jou en waar jij iets mee kunt. We moeten namelijk allemaal door angst heen om te zien wat zich hier al eeuwen afspeelt in dit duister op de planeet. Het is alleen het ontbreken van licht, wat nu aan het licht komt. En dat mag worden gezien. 

Nu komen we als mensheid tot bloei, mensen gaan opzoek naar antwoorden die ze niet kunnen vinden in de media. De 5G uitrol er dwars doorheen duwen geeft mensen ook een laatste zetje. De overheid gaat je de antwoorden ook niet geven, want ook zij spelen onder een hoedje met de rest. 

Nu de meeste mensen zeeën van tijd hebben, ontdekken ze ook dat rustiger aan doen veel beter voor ze is. Daarnaast neemt de nieuwe energie steeds meer toe en kun je makkelijk gebruik maken van de schumann resonantie. Zie het maar als een verbinding met de aarde en een verbinding met de zon, twee bronnen van leven. 

Hoe meer de overheden vast houden aan het nieuwe normaal, hoe slechter dat gaat lukken. Door angst lijken ze ineens vergeten te zijn hoe de wet van de aantrekking werkt met het roepen van fakenews bijvoorbeeld. En iedereen censureren die gezonde vragen stelt. Ze laten hun ware aard hiermee zien. Ze verzetten zich hevig want ze voelen de ene golf van bewustzijn na de andere onder de mensheid. Ik ben dankbaar voor deze nieuwe tijd.

Daarnaast neemt de nieuwe energie toe vanaf de ruimte. Ook de schumann energie neemt steeds meer toe. Zie dat als een onzichtbare golf van de zon. Wat altijd sterker is en het elimineert 5G apparatuur uit de lucht. Want daar is het niet tegen bestand. Ik weiger mezelf als een slachtoffer te zien van 5G omdat ik een Goddelijk Wezen ben. Maar ik zeg wel weer, tot hier en niet verder. Zo gaan wij niet met elkaar om. Een grote vloedgolf van nieuwe energie en alles ligt eruit. En dat is wat er gaat gebeuren. 

Voor de ene is het alsof de derde wereld oorlog is gestart. Voor de andere is het de derde wereld oorlog die ten einde komt. Een einde van een gevangenis van de onderdrukking van het volledige potentieel van de mensheid. De end games.

Ze zetten mensen tegen elkaar op in deze tijd en ook die tactiek is eeuwenoud. Verdeel het volk en heers over ze. Jammer voor hun dat de mensheid zich steeds meer als eenheid gaat ervaren. Het is niet tegen te houden, dit is de menselijke evolutie. Daarom trekken ze ook alles uit de kast. 

Maar jij hoeft niet in de vuurlinie te zitten. Je hoeft niet verplicht de mensen wakker te maken als dat niet is wat jij van binnen voelt. Sommige mensen doen er alles aan om de bubbel der illusies in stand te houden. Laat ze maar zelf ontdekken en ervaren, ook dat hoort bij hun zielenplan. Misschien plant je voorzichtig hier en daar een zaadje of misschien sta je wel op de voorste rij.

Iedereen voelt van binnen zijn of haar taak. Laten we met elkaar afspreken dat iedere lichtwerker zijn plaats inneemt in het grotere geheel en doet waar hij of zij zich van binnenuit aangespoord tot voelt. Wij hebben allemaal onze functie uit te voeren en dat is soms zoeken. Liefde naar elkaar is heel belangrijk en het elkaar in de waarde laten ook. Mieke schreef er een mooi artikel over die daar wat verder op ingaat: Het is tijd om je Goddelijke Autoriteit te gaan volgen.

Sommige mensen willen niet zien of horen, maar ze zullen vroeg of laat wel een schop onder de kont gaan krijgen. Want het normaal zal niet meer bestaan en het nieuwe normaal ook niet. Misschien voor heel even, tijdens de laatste spartelingen van de machthebbers. We zitten nu slechts in het oog van de orkaan en dan gaat alles neer.

Veel waarheden komen naar buiten en dat is niet mis. Het is zo nodig dat we hier naar kijken zodat we eindelijk naar die stabiele basis gaan die de nieuwe tijd nodig heeft. En ook hier geldt weer. Niet iedereen zal durven kijken, maar voor de groep die dat wel doet, petje af. Voor iedereen trouwens petje af. Want we doen het samen, ieder zijn rol vanuit Liefde. Al schopt de aardse realiteit je omver, je staat altijd op. Het licht is hier en wat er hier aan het licht komt, was hier altijd al. Het lost op door onze bewustwording. We belichten het letterlijk van binnenuit. Daarom hebben we ook zoveel schaduw werk in onszelf getransformeerd. Zo binnen, zo buiten.

Niet meer vechten tegen elkaar. Niet meer een oog om een oog. Niet meer al die hokjes, of al die labels voor de nieuwe tijds kinderen. Dat heeft lekker niet gewerkt, we zijn er alleen maar meer rebels van geworden. En hebben onszelf er door ontdekt. Juist dankzij het duister kan je jezelf herkennen als een licht en dat is ook weer iets om dankbaar voor te zijn. Je voelt je trilling direct hoger worden.

Gooi dus lekker die tv maar uit en zet de radio uit en draai het maar eens om wat ze allemaal vertellen. Gebruik je gevoel je bent hier zo in getraind. Ga ook maar lekker naar buiten. Of als het regent, lekker fris de regen in. Dat is heel verfrissend en ook fijn voor je aarding. Kom terug in de natuur en komt terug bij jezelf. Wij zijn de natuur en er is niets wat de natuur kan stoppen. Ontdek de schoonheid in alles, want jij brengt de nieuwe tijd hier, ook al zie je de modder in alle hoeken op je af komen. We gaan er met opgeheven hoofd doorheen, want de liefde regeert. En dat maakt dat het een zooitje is. 

Niet meer op de hoogste versnelling leven. Alles mag steeds rustiger aan. Je voelt wat nu belangrijk voor je is. Probeer maar helemaal mee te gaan met de stroom in het moment. Nu is dit je missie, we hebben al zo lang geoefend. De rest komt later. Vertrouw maar op jezelf want alleen jij weet de juiste weg voor jou. 

En nog één ding. Je kan het niet fout doen, want er komt nooit een einde aan.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

en

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland