Game ON en niet game over ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij hebben gisteren met elkaar toch af en toe, naar een speciale uitzending gekeken. En OH wat hadden wij ons daar een speciale voorstelling van gemaakt. Het ene plan was nog mooier dan het andere. Gisteren ging de wereld kantelen...  En de wereld kantelde... Niet op de manier die wij hadden verwacht.

Wanneer je een geniaal plan bedenkt over hoe je met een tegenstander omgaat. Leg je dat plan dan eerst voor aan de wereld? Is hier door zoveel mensen op hoog niveau, voor niets zo lang aan gewerkt? Iedereen opgetogen. En nu? Game over? Wat denk je?

 

Dit is een plan dan bijzonder goed in elkaar zit


Degene die aan zet is, wist dat hij maar één kans had om dit te doen. Er wordt over hem gezegd, dat hij nog NOOIT verloren heeft.

En wat zien en voelen wij. Desillusie! Is dat VERTROUWEN? Is dat geloven in een plan waar wij allemaal opgetogen over waren? Zijn wij dan ook niet wakker? Vergeten wij nu even dat wij voor dit grote universele plan naar de aarde zijn gekomen. Ineens ons gehele plan weg?

 

Denk eens goed na...

 

Misschien had je er een andere voorstelling van, maar dit plan is niet over. Het begint pas. Het mooiste moet nog komen. Het wordt je steeds vertelt. Nogmaals, ga maar achterover zitten. Jij bent veilig thuis. Voor velen is nu werk aan de winkel. Dat is begonnen.

Er is een illegale president. Er is er maar één aan de leiding. De man die steeds aan de leiding was.

Namasté 

Ik zie het licht 

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.