Galactisch DNA ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

 

Het woord Starseed of sterrenzaad is niet nieuw. Het lijkt misschien nieuw voor jullie omdat je er bijvoorbeeld 10 of 20 jaar geleden vrijwel niet van hoorde. Maar de gedachte waarnaar met dit woord wordt verwezen – heeft al vele namen gedragen en reikt tot ver voorbij de jullie bekende geschiedenis. 

 De gedachte achter het woord starseed is onder andere één van het je bewust worden van een energie - een kracht - een innerlijk weten.

Van een wakker geschud worden door de sensatie van een plotse of langzaam ontluikende HERINNERING aan – wat lijkt - een ander leven – een andere wereld en in sommige gevallen; een compleet andere vorm van Zijn. En niet onbelangrijk; een daarbij horend diep verlangen om dit stuk van jezelf te integreren in jouw huidige bestaansvorm als mens.

Er is reeds uitdrukking gegeven aan stukjes van dit idee – zij het in een andere vorm - in sommigen van de oudste geschriften op jullie planeet. Het is terug te vinden in bepaalde Egyptische en Midden Amerikaanse hiërogliefen. Het valt terug te vinden in oorsprongsverhalen en overleveringen van verschillende oervolkeren – in expressies van de heilige geometrie – ja zelfs in sommige grottekeningen. Het is een onderdeel van jullie grootschalige evolutie – op zowel jullie innerlijke – alswel ‘uiterlijke’ reis door dit bestaan.

Sommigen van jullie hebben – vooral toen jullie jonger waren – dromen gehad waarin deze thematiek op symbolische wijze al aan jullie werd overgedragen. Of beter gezegd; waarin jullie jezelf al fragmenten van deze informatie toestuurden vanuit de ziel. Zodat je het later zou herkennen, zodat je er iets bij zou voelen.


 Alsof er een daadwerkelijk zaadje tot bloei kwam in je hart op het moment dat je je begon te verdiepen in de kosmos.

In die eindeloos diepe reflectie vol drijvende sterrenlichtjes van jouw Groter Zelf. 

In de taal die jullie nu gebruiken op aarde en in de evolutionaire sprong die jullie nu aan het maken zijn; verwijst de term Starseed over het algemeen naar mensen die zich in een actieve fase van ‘herinneren’ bevinden.

Deze mensen zijn in het proces van het ‘opnieuw’ onderzoeken en omhelzen van hun kosmische zielendelen en het actief integreren daarvan in hun menselijk bestaan. Wij zeggen ‘opnieuw’ omdat op hoger niveau, deze delen jou reeds bekend zijn. 

 

Jullie dragen nog ontluikend Buitenaards DNA in jullie lichamen en het zal activeren wanneer jullie daar klaar voor zijn – dit proces ontvouwt voor ieder individu op een unieke manier.

 En wanneer dit ontluikt - maakt dit jullie niet minder mens. Het zal precies aansluiten op de logische evolutie van hoe je jezelf op dat moment kent.

 

Want dat is immer de sleutel: Ken uzelve


Hoe beter jullie jezelf leren kennen - hoe meer jullie als vanzelf in lijn zullen gaan leven met jullie ziel oftewel jullie innerlijke Gods-verbinding. En hoe meer dat gebeurd - hoe meer jullie galactische DNA op natuurlijke wijze als een brug zal gaan fungeren om aan jullie de kracht en magie van het multidimensionaal mens-zijn te onthullen. 

Dit alles is een geleidelijk proces dat zich al generaties lang binnen jullie soort ontvouwt. Langzaamaan gaat dit nu steeds sneller – maar zoals al eerder gezegd; het zal altijd in lijn staan met de natuurlijke evolutie van ieder individu. 

En we kunnen dit niet vaak genoeg herhalen: het gaat niet om ‘waar dat DNA vandaan komt’ het gaat om de reis van de ZIEL.

De ziel zocht een vorm - God, of de Bron - als je het zo wilt noemen - zocht een vorm voor deze heilige her-ontdekkingsreis - vond een vorm en ‘‘zag dat het Goed was’’.

 

Arjun van de Yahyel


Wieteke Koolhof
design4awareness.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332



Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.