Ga je voor ''veiligheid'' of ga je voor geluk? ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

In de afgelopen periodes hebben wij aan de afronding van onszelf gewerkt gezien vanuit de lagere dimensies.

 

Het zware leven, vol opdrachten is voorbij en het nieuwe leven staat voor je klaar om ontdekt te worden.  Het is aan jou om daarin een keuze te maken. Wil je vasthouden aan het verleden, omdat je denkt dat het je een gevoel van veiligheid geeft? Of ben je zo vol (zelf)vertrouwen, dat je dat nu echt achter je wilt laten? Dat je los komt van hetgeen achter je ligt. Dat je de stappen zet om in het NU te gaan leven. Het is geheel aan jou om die vrije keuze te maken.

 

Blijf je je verbinden met de lagere, achter je liggende dimensies? Je weet wat je had en niet wat je krijgt? Of ben je inmiddels zo vertrouwd met jezelf geworden dat je het nieuwe spel begint te begrijpen en te voelen?

 

Want in het nieuwe spel word je van moment naar moment geleid en dat is bijzonder leuk. Je wordt namelijk voortdurend verrast en komt voor momenten te staan, waar je zelf niet van had kunnen dromen.

Je zal jezelf vaak horen lachen. Je moeilijke levenspuzzel, wordt als het ware gemaakt voor en door jou. Door jezelf te verbinden met je hart en het universum zie je het volgende moment ineens je aandacht trekken. Je vliegt in hoog tempo van moment naar moment. En dat geeft je werkelijk vleugels.

❥ Alles gaat in een hoog tempo. Het licht schijnt op je en het licht schijnt in je. Alles wordt licht en je ziet alle aanwijzingen binnenkomen. Het is zo bijzonder. Het is zo vreugdevol. En dit is allemaal binnen jouw bereik. Want je bent er al en het is aan jou de keuze of je je daarmee wilt verbinden. Dat je jezelf er voor open stelt.


Door maar niet los te laten, blijf je verbonden met de lagere trillingen en zo kom je in verwarring terecht. Je denkt dat als je verbonden blijft met het oude je dat veiligheid zal geven, maar het oude is er niet meer. Het is het nieuwe waarvoor je gekomen bent. En dat nieuwe is het nu.

 

De maatschappij staat op zijn kop. Er is geen oude rust en veiligheid meer. Je maakt die “verdraaide” wereld zelf. Het geeft je onrust en bij deze maatschappelijke situatie, is dat nu net iets waar je niet op zit te wachten.

Wij zijn die nieuwe wereld al binnen gegaan. Hier staat jouw geluk op de eerste plaats. En doordat je in een hogere trilling terecht komt, zal niet alleen jij verder ontwaken, maar ontwaken ook de mensen om je heen. Zij willen deelgenoot worden van die heerlijke energie die jij draagt. Zij willen weten hoe jij daarmee verbonden bent geraakt. Zij willen dat jij hun vragen beantwoordt. Zij willen je het hemd van je lijf vragen en….

En eindelijk is daar die discussie waar je zo lang op hebt gehoopt...

 

❥ Jij hebt laten zien dat je licht bent. Zo kan jouw licht het licht van de ander aansteken.

Daarom is het aan jou: kies je voor het oude en denk je dat daar je veiligheid ligt, of kies je voor geluk en voel je dat je al in de nieuwe wereld bent?

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.