Vragenlijst ★ Videochanneling ★ KARMA❥ 
Hoe kijken jullie als Yahyel naar het idee van karma?


❥ Klopt het dat karma iets is wat ‘met de tijd’ opbouwt en toeneemt? Dus hoe meer levens je leeft – hoe meer informatie de ziel bevat en hoe meer karma er uitgespeeld moet worden?

 

❥ Hoe weet je of je negatief karma in je eigen leven opbouwt of niet?

 

❥ Stel iemand heeft een ander opzettelijk iets aangedaan. Later in hun leven krijgen zij spijt - maar er is niets meer wat ze kunnen doen voor die ander om het goed te maken in het fysieke.  Is dit het soort situatie wat dan meegenomen moet worden in een ander leven? Moeten zij dan in een volgend leven hetzelfde meemaken maar dan vanuit het perspectief van het slachtoffer? 

 

❥ In onze ogen gaat karma vaak over dingen die in een vorig leven gedaan zijn en die in dit leven opgelost moeten worden. Jullie hebben het echter altijd over simultaan parallelle levens, hoe kun je dan iets van daden uit een vorig leven meekrijgen? Als er dus geen ‘vorige levens’ bestaan?

 

❥ Wij spreken ook wel van positief en negatief karma, wat het soms heel zwart-wit maakt. Bestaat er ook neutraal karma? En is dat dan de natuurlijke fundatie van ons bestaan? Hoe kijken jullie hiernaar?

 

❥ Wordt met “Karma” verwezen naar het creëren van je eigen realiteit? Dus ''positieve'' actie zorgt voor positief momentum en ''negatieve'' actie zorgt voor negatief momentum ?

 

❥ Krijgt iedereen met karma te maken? Soms lijkt het namelijk van niet. Dan is het net alsof sommige mensen hun hele leven door kunnen gaan met het doen van nare dingen. Hoe kan dit?

 

❥ Als je opgroeit in een familie en je neemt bepaalde geloofsovertuigingen van hen over, is dit dan familiekarma?

 

❥ Is er een verschil tussen karma en de wet van de aantrekking?

 

❥ Hebben landen of bepaalde delen van de wereld te maken met een bepaald karma?

 

❥ Kunnen we met het oplossen van individueel karma ook het collectieve karma lichter maken - of bestaat dit niet?

 

❥ Zijn wij aan het evolueren naar een versie van de aarde waarin het contrast tussen positief en negatief minder schril is?

 

❥ Hebben jullie als Yahyel eigenlijk ook te maken met karma? 

 

❥ In hoeverre zijn karma en zielscontracten hetzelfde?

 

❥ Karma en schuld worden vaak samen genoemd. Wat is ‘schuld’ eigenlijk?

 

❥ Kun je überhaupt ergens schuld aan hebben als alles ‘is zoals het zou moeten zijn’ (iets wat veel spirituele leraren zeggen)?

 

❥ Hoe kan het dat sommige mensen geen empathie lijken te kunnen voelen? Zoals in bepaalde extremere psychologische aandoeningen? Kan zo’n persoon zich bewust worden van hun karma? 

 

❥ Vraag van een jonge vrouw: “Ik ben mijn hele leven al bang voor water, ik heb hier geen logische bewuste verklaring voor. Toen ik bij een helderziende langs ging zag zij een ander leven waarin die persoon was verdronken. Is mijn angst voor water hier nu mee verbonden of hoe kan dit? Het gaf mij een beetje het gevoel dat ik er nu maar mee moet leren leven omdat dit nu eenmaal een ander leven was – waar ik aan vast zit. Of is er toch nog een manier waarop ik deze angst kan transformeren?”

 

❥ Vraag van een man: Ik heb eens gelezen van een vrouw die heel graag een kind wilde, maar steeds vroeg in de zwangerschap een miskraam kreeg. Dokters zagen niet wat er mis was. Tijdens een hypnose sessie herinnerde zij zich een leven waarin zij in het kraambed was overleden. De logica van de therapeut was dat het onderbewuste de vrouw probeerde te beschermen tegen een dergelijke dood. Zodra dit werd gezien en geaccepteerd – hield het probleem op en al snel kreeg deze vrouw een gezond kind na een voorspoedige zwangerschap. Valt zo’n situatie ook onder karma?

Terug naar de webshop

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.