Even het licht laten schijnen op waar we nu in zitten ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve mensen, ik wil even het licht laten schijnen op waar we nu in zitten. Sowieso zitten we in extreem roerige tijden. Er zal van alles gaan omvallen, waardoor er veel meer ruimte zal ontstaan voor nieuwe creaties die pure liefde en wijsheid op Aarde zullen terugbrengen.

In onszelf is er ook veel meer gaande dan we met onze 3D-zintuigen kunnen waarnemen. Zelfdelen die dachten sterk te staan kunnen toch nog gaan wankelen. Aards gezien lijkt het er voorlopig nog niet rustiger op te worden.

❥ Het is niet anders, we hebben voor hetere vuren gestaan (letterlijk en figuurlijk!).

Bovendien dragen velen van ons óók het diepe vertrouwen en het innerlijke weten dat we in de geboorteweeën zitten naar de Nieuwe Tijd, die er ook echt zal gaan komen. Daarbij zal alles zich voltrekken in overeenkomst met ieders Zielenplan. Als er mensen in je omgeving gaan hemelen, wees je daar dan van bewust. Hoe cru het soms vanuit de driedimensionaliteit bekeken ook lijkt: hoog boven alle dualiteit en onwetendheid regeert er een liefdevol, Goddelijk Plan. In dat plan ligt voor iedere ziel een menselijke incarnatie ingebed die een bepaalde tijd op Aarde zal duren, zodat de ziel díe ervaringen kan opdoen die hij zich voor dit leven gewenst heeft.

Jouw proces

 

Om iedere cel van jou weer verbonden te krijgen met jouw Goddelijke Plan, waarin vertrouwen en liefde volop aanwezig zijn, kun je niet meer doen dan die delen van jezelf ontdekken waarin vertrouwen en liefde nog ontbreken. Deze delen hoef je niet op te zoeken. Ze zullen vanzelf op het goede moment getriggerd worden, en wel zodanig dat je er niet meer aan voorbij wilt gaan. Deze delen dragen, in tegenstelling tot wat je er zelf eerst bij voelt, verrassend mooie kwaliteiten! Maar ooit, in meerdere vorige levens werden ze door mensen die in lagere bewustzijnslagen verdere ervaringen wilden opdoen niet op prijs gesteld.

Ik hoor van zó veel mensen om me heen dat ze tegen stukken aanlopen die innerlijk veel onrust en nare fysieke reacties geven. Mogelijk worden er ook bij jou situaties op je pad gebracht die angst oproepen. Wat het ook maar is wat er in je leven verschijnt wat je er liever niet meer in zou hebben; het zijn de huidige inwijdingen naar hogere bewustzijnslagen die van groot belang zijn voor de afronding van jouw levens binnen de velden van dualiteit.

Toch weer even omver geworpen

 

Omdat je er al heel wat op hebt zitten, qua uitdagingen, moeilijke fases, transformaties en bewustwordingscycli, ben je veel transparanter geworden. Er hoeft dus maar iets niet helemaal lekker te zitten, of je zult het meteen opmerken. Het kan je uit je aarding halen, het kan je in emotielagen trekken die overdreven en buitenproportioneel lijken, vergeleken met wat er in het hier en nu gaande is.

Bij veel mensen worden er op dit moment allerlei angstlagen opengebroken. Wanneer je dus zelf door een angstvibe geraakt wordt, dan wordt dat nog eens in het kwadraat versterkt door collectieve angstvelden die momenteel zo geactiveerd zijn door alles wat de Coronamaatregelen hebben opgeroepen.

❥ Het is de bedoeling dat we er dóórheen gaan, en daarom wordt er ook aan alle kanten aan ons getrokken. Daarom krijgen we beelden te zien via de Media die verontwaardiging oproepen en ons diep kunnen schokken.

Het gaat echter niet om wat er nu om gaat vallen in je leven. Het zijn uiterlijke gebeurtenissen en triggers die haken aan oude delen die zich vele ondergangen en traumatische kenteringen op wereldniveau herinneren. Wat het ego als tegenvallers of onmogelijkheden ervaart, wil er vanuit een hoger niveau bezien juist voor zorgen dat jij nu met zevenmijlslaarzen grote sprongen kunt maken! Dwars door alles heen word je teruggeleid naar het innerlijke weten en vertrouwen in dat alles rechtgezet zal worden wat van God afkomstig was.

Jouw Bronverbinding verstevigen

 

Daarbij ligt het grootste helingswerk wat je kunt doen nog altijd in jezelf. Eerst mag jij die volledige verankering in de onvoorwaardelijke Liefdesvelden gaan ervaren. Je diepste lagen zullen soms aangetrild worden, en terwijl je dacht dat je het diepste al gehad had zal blijken dat er toch nog weer een laag onder zit. Hoe vermoeiend en moedeloos-makend dit soms ook is: Hou vol! Want je bent echt bezig met het dichten van de laatste scheuren die ooit tussen jou en jouw hogere delen zijn ontstaan!

Accepteren van wat is, is de eerste stap. Jezelf losmaken van alle angstvelden, suggestieve en negatieve gedachten en 'verkeerd aflopende beelden' kan een volgende stap zijn. In plaats van jezelf weg te laten glijden in die zó bekende, oude gedachtenriedels van 'Mijn God, waar gaat dit naar toe?' kun je het omdraaien:

❥ 'Dit ga ik omhullen met de liefde en het vertrouwen van mijn Goddelijke Zelf'. Probeer te kijken met de ogen en te voelen met het hart van een Engel of Lichtmeester. Dan zul je er een andere visie op krijgen, zullen er inzichten komen hoe je deze delen van jezelf uit de grip van de angst kunt halen, en ze kunt helen in de armen van onvoorwaardelijke Liefde.

Deel met gelijkgestemden, je zult verbaasd zijn over hoe veel mensen er aan het worstelen zijn, terwijl ze al zo'n eind op weg leken. In feite zijn ze dat ook, net als jij. De laatste loodjes zijn pittig, maar er staat ook al heel wat nieuws tegenover. Put de hoop uit het weten van je hart, kijk terug en zie waar je vandaan gekomen bent. Je hebt al een gigantische reis achter de rug en nu is het een kwestie van Walk your Talk; lééf de Liefde allereerst in Jezelf.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.