Erkend en gerustgesteld worden door je zielenfamilie ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Veel bewust-wordende mensen zitten momenteel in allerlei innerlijke stromingen tegelijk. Zowel mentaal, emotioneel als fysiek, maar ook in hogere delen van onszelf vinden er allerlei verschuivingen plaats, ook in onze epifyse en hypofyse.

Naast meer vertrouwen in ons eigen Licht ervaren we soms ook meer ongeduld, verdriet, wantrouwen en gifstoffen die eruit willen. Velen zitten echt aan een grens.

Er komen vragen omhoog die je als doorgewinterde Lichtwerker misschien niet meer 'hoort te stellen', maar stilletjes leeft er in veel mensen nog onzekerheid over "Gaat het nou echt wel goed komen?

Duurt het nog lang? Gaat het serieus bergopwaarts of gaat het nog veel zwaarder worden? Wat gebeurt er als de bom internationaal gaat barsten en alle leugens aan het Licht komen? Wanneer stopt het gevoel van onveiligheid, en 'moet ik wat doen'? Wanneer houdt het op met al die processen en wordt mijn leven zoals ik het al heel lang voor me zie?"

Sta vandaag toe dat je helemaal mag laten zijn wat er is. Jij bent niet alleen. Jouw Zielenfamilie is hetzij onderweg naar jou, hetzij al bij jou (dit hangt af van in hoeverre jij hen echt dicht bij jou wilt toelaten)!

Lees onderstaande woorden aandachtig en voelend door, en laat de energie die achter de woorden zit je maar raken. Het is een hoofdstuk uit mijn tweede boek (Onsterfelijke Liefde).

Indien je kunt en wilt: Open je voor de aanwezigheid van Yeshua, Maria Magdalena en de Essenen. Zij begeleiden velen van ons door de moeilijkste stukken heen; ze zijn zelf immers door de wol geverfd en begrijpen als geen ander hoe we soms nog kunnen wanhopen. Geef jezelf maar gewoon over aan wat 'Je Zielenfamilie terugvinden' met jou doet.

 

Je zielenfamilie terugvinden

 

Ieder levend wezen komt uit het grote Eenheidsveld, waarin alles wat leeft met elkaar verbonden is. Nu we op Aarde minstens een paar honderd levens gehad hebben waarin we onszelf afgesneden hebben gevoeld van dat prachtige Eenheidsveld, lopen we met allerlei overtuigingen en angsten rond over afgescheiden en eenzaam zijn, over niet genoeg en niet geliefd zijn, over overbodig, verbannen en vergeten zijn.

Deze aardse illusies hebben zich zo diep in ons verankerd dat we met onze eigen gedachten een soort ballingschap gecreëerd hebben. We hebben in feite ons ware Zelf in de steek gelaten, en het is een hele toer om jezelf weer 'uit de steek' te halen.

Het ego hoopt nog altijd dat iemand anders dat zal doen. Spiritueel shoppen, en van de ene naar de andere therapeut hoppen komt daar ook uit voort.

Veel mensen gaan op zoek naar hun 'ware Geliefde'. De ultieme liefde in een ander menen te vinden brengt je van jezelf vandaan en houdt je gevangen in oude patronen van afhankelijkheid. Daarmee loop je steeds verder weg van je eigen heilige grond.

Eigenlijk zoekt ieder mens onbewust naar de eigen Zielenfamilie. Deze familie heeft alles met jouw afkomst te maken en met de incarnaties die je met hen gehad hebt, vanuit een gelijkgestemd bewustzijn.

Leden van jouw Zielenfamilie kunnen overal in het Universum aanwezig zijn. Onafhankelijk van het bewustzijn dat je draagt zul je naar steeds hoogfrequentere velden uitreiken, die kunnen bijdragen aan een innerlijk terugvinden van dat Eenheidsveld. Deze zoektocht gaat gepaard met het loslaten van verwachtingen en toekomstige projecties; het vraagt om geduld en vertrouwen. Je kunt niet binnen een paar maanden even snel je eeuwenoude illusies rondom afgescheiden zijn op een rijtje krijgen, laat staan dat je alle fysieke gevolgen daarvan binnen een korte tijd kunt helen.

Ieder mens kent het gemis, de leegte, het zoeken naar iets of iemand. Het is een heimwee, een hunkering naar iets wat je niet precies kunt duiden. Soms ontmoet je iemand die je herinnert aan de frequentie van jouw Zielenfamilie. Onbewust zal iets in jou deze man of vrouw willen veroveren. Je voelt een onvermijdelijke aantrekkingskracht; hij of zij is een vertegenwoordiger van dat goddelijke Eenheidsveld waar je nu al honderden levens naar op zoek bent geweest. Het ego heeft lang gedacht: 'Als ik die binnenboord heb dan begint mijn welverdiende geluk!'

Waar je zelf als bewust wordend mens echter de meeste kracht kunt inzetten, is achter al die delen van jezelf die niet gelukkig zijn. Jij zult ze op den duur allemaal zelf uit hun ballingschap bevrijden. Daarmee zul je je ware Zelf terugvinden, en daarmee ook jouw Zielenfamilie, die voor jou echt heilig is. Jullie dragen soortgelijke DNA coderingen, en herinneringen aan gedeelde levens. Hoe meer je die in jezelf activeert en bekrachtigt, des te sterker het 'heilige', het helende goddelijke door jullie verbindingen heen kan gaan werken.

De sluiers tussen het complete Zelf en het afgesplitste zelf beginnen nu dunner te worden. Dat komt omdat we van 'onderaf', dus vanaf hier op Aarde, steeds meer verbindingen herstellen. Dit reparatiewerk begint met het omkeren van de overtuiging dat je afgescheiden bent van God of de Bron. Jij bent daar eeuwig mee verbonden! Waarachtige Liefde kan nooit verbroken worden en nooit sterven, want dan zou de hele Schepping uit elkaar vallen.

Vanuit diezelfde Liefde zul je je steeds meer verbonden gaan voelen met iedereen die jou op Aarde lief was, en zich nu achter de sluiers bevindt. Je dierbaren die hun aardse lichaam hebben omgeruild voor een lichtlichaam doe je een enorm plezier door te stoppen met bevestigen dat ze 'weg' zijn. Ze zijn daar volop en springlevend aanwezig, misschien wel meer dan ooit. Hoe meer je dat innerlijk durft te zien, des te gemakkelijker zij zich weer voelbaar kunnen maken bij je. Maar ook dit is een grote stap over een drempel van je eigen pijn heen! Neem je pijn van het gemis in alle hevigheid mee, zodat die geheeld kan worden in jullie groeiende liefdesverbinding die dwars door alle sluiers gaat. Jij en jouw Zielenfamilie zijn voor altijd Eén.

Jouw Zelf heeft een permanente verbinding met goddelijke velden. Vanuit die velden ben je met alles wat leeft in verbinding. Het is een groots, stralend netwerk van waaruit iedereen die naar de Aarde gaat een eigen taak heeft meegenomen. Die taak is je niet opgelegd; die heb je in een liefdevol overleg samen met je Schepper en je helpers uitgekozen. Je helpers staan niet boven je; zij zijn verder geëvolueerd, en volledig dienstbaar om jou te ondersteunen bij het uitvoeren van jouw zielenplan.

Je bent geïncarneerd vanuit een eigen zielengroep, die weer een eigen specialiteit heeft. De zielengroepen onderscheiden zich van elkaar doordat ze een eigen frequentiepalet hebben, eigen kleurnuances, eigen klanken en vaak ook een eigen taal. Je zult steeds bewuster gaan zoeken naar die frequenties, omdat die voedend en bevestigend zijn voor wie jij bent.

Het begon als een soort 'Spoorloos'; er ontbrak iets fundamenteels in je leven. Vanaf het moment dat je ontwaakte uit de dualistische, aardse mallemolen zijn die frequenties steeds harder in je gaan doorklinken. Zij zijn het die jou inspireren en op koers houden op de weg naar jouw Goddelijkheid.

Naarmate je meer vanuit de verbinding met hogere dimensies gaat leven, zul je hun aanwezigheid steeds meer gaan ervaren. Bij het vervullen van je Zielenplan bieden ze je een bedding, die altijd en overal voelbaar gaat worden. Ze staan volkomen los van dualiteit, geloof, religie, dogma's en beperkende denkwijzen. Je kunt het zien als het Huis van Licht en Liefde waarin jij gekend en geliefd bent, en altijd weer naar terug kunt keren. In datzelfde Huis zijn vele anderen aanwezig met wie jij vanuit je hart verbonden bent en met wie je al veel avonturen hebt meegemaakt.

Moge iedere dag die jij op Aarde meemaakt beginnen met de erkenning dat jij deel uitmaakt van jouw Zielenfamilie. Weet dat je door hen omarmd en gezegend wordt. Neem deze liefde mee, waarheen je ook gaat, want het is jouw hoorn des overvloeds. Alles wat jij vanuit je hart aan de wereld geeft zal met rente aan je worden teruggegeven.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.