Er wordt beroep gedaan op jouw mededogen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Een lentebloem op een frisse herfstdag. Een goeie metafoor voor jij zélf die volop vernieuwt, en steeds meer zélf je eigen stralende kleuren waarneemt en durft uitstralen, te midden van alle afbraak die eigen is aan een maatschappij (en mens) in volle verandering.

❥ Dat kunnen zien en waarnemen in jezelf en in de wereld, helpt om de zwaarte, chaos en het drama om je heen enigszins te balanceren.

Zoals eerder gezegd: dit is geen tijd voor mietjes, dit is een tijd waarin volop beroep wordt gedaan op jouw grote liefde en mededogen voor je medemens, en op je kracht, moed en doorzettingsvermogen.

Een tijd waarin je glashelder kan zien dat alle polariteitsdenken (zij, de slechten, wij de goeden; zij die spiritueel bewust zijn en zij die dat niet zijn, zij die voor zijn en zij die tegen zijn, enzovoort) je een heel eind 'terug kan werpen' in je evolutie, wanneer je even niet oplet, en dergelijke gekleurde 'waarheid' als jouw waarheid aanneemt.

Jij bent het 1/7,8 miljardste deel van de wereldbevolking. Jij draagt dan ook voor 1/78 miljardste deel bij tot het harmoniseren van de wereld die wij allen samen gecreëerd hebben, die we allen samen harmoniseren en samen verder creëren voor de toekomst. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor jouw stuk in het geheel, net zoals wij allen dit zijn.

Eenheidsbewustzijn is niét bij je eigen kleine gelijkje blijven staan, is niét blind en hardnekkig staan op jouw individuele vrijheid, maar is wél kijken hoe wat jij denkt, voelt en doet van uitwerking is op de groep. Waar éénheidsbewustzijn is niét je afscheiden van de groep (de wereldbevolking!), door te zeggen dat 'de lessen die de anderen die niét spiritueel bewust (genoeg) zijn moeten leren' in heel deze 'crisis' (bewustzijnsversnelling) voor jou niet gelden.

Waar éénheidsbewustzijn is de eigen individuele wensen en overtuigingen (die vanuit het egodenken) willen overstijgen, om te kijken wat er het Hoogste Goed is voor de Groep. Is zorgen voor de andere net zoals je voor jezelf zou zorgen. Alleen zo gaan we deze situatie oplossen, en ze zal niet eerder opgelost raken dan tot het bewustzijn van 'SAMEN' een heel eind verder staat. En het is aan jou en mij en ons om elke dag opnieuw dat éénheidsbewustzijn concreet te maken. Dat is spiritualiteit aarden.

Trouwens, heel veel energieshifts afgelopen week. Dus misschien had ook jij moeite met in- of doorslapen, had je last van een onrustig hart, wiebeligheid, het koud hebben, vreemde dromen, opdwarrelende emoties, trage vertering. En opborrelende angst en zelfs paniek is vaak één van de gevolgen van grote energie-instroom. Aarden is dan de boodschap. En zacht zijn voor jezelf.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.