Engelen met unieke gaven van desbetreffende ster of planeet ♥ Judith Loeffen ♥ Lichtwerkers Nederland

Net als aarde-engelen zijn er engelen zielen geïncarneerd op tal van andere planeten en sterrenstelsels binnen ons multiversum. Deze engelen hebben allemaal hun eigen unieke gaven die verweven zijn met het licht van desbetreffende ster of planeet.

Je kan deze wezens integreren als onderdeel van je multidimensionaliteit.
Ze uitnodigen als gidsen op je pad. Of ze aanroepen voor hulp en ondersteuning en om je te helpen beter uit te lijnen op je sterrenoorsprong of een andere specifieke planeet.

Orion

 

Orion Engelen kunnen ver in de toekomst kijken en in vele richtingen van tijd en perspectief. Zij kunnen ons op aarde ondersteunen bij deze gave, wanneer we die meer zouden willen ontwikkelen. Orion engelen werken veel met magie en gebruiken daarbij veel symbolen en rituelen om zo alchemistische processen tot stand te brengen. Het zijn krachtige helers met een groot vermogen, vooral vanuit hun derde oog en kruinchakra.

Om die reden kunnen ze in het bijzonder helpen bij heling ten aanzien van de hersenen.


Ze werken via ether wat een belangrijk, maar vaak nog missend element is binnen onze geneeskunde en krachten. Vooral de hersenen hebben dit element nodig om de vertaalslag van puur bewustzijn naar fysieke aansturing van ons systeem goed te kunnen maken. Hierbij kunnen Orion engelen ons goed van dienst zijn. Je kan ze uitnodigen om met hun helend licht te helpen bij klachten, ziektes of aandoeningen aan de hersenen. Ook voor de bescherming of verdere ontwikkeling van je derde oog en het gebruik van magie en alchemie.

Sirius

 

Engelen van Sirius zijn nauw verbonden met water. Zij dragen informatie en helende codes over via ons interne watersysteem. Water kent een al-verbondenheid, het is niet afgesneden van elkaar, daardoor is ieders lichaamseigen water goed te bereiken voor deze engelen. Wat ze vooral doen via deze wateroverdracht is heling van het hart en reiniging van de emoties. Daarnaast zijn ze meesters in werken met de baarmoeder. Niet alleen voor healing maar ook voor verjonging, en om de baarmoeder verder naar haar hoogste potentieel te brengen. Dan wordt zij een poort tot ons overvloedige Universum. Sirius engelen kunnen dan ook veel manifesteren door van de baarmoeder een heilig portaal te maken die toegang geeft tot deze universele overvloed.

Deze engelen zijn nauw verbonden met de feeën. Daar lijken ze ook wat op. Ze zijn heel kleurrijk, snel in hun doen en handelen, zeer intelligent en kundig.

Sirius engelen werken ook veel door creativiteit. Je creatieve expressie kan een goede manier zijn om het contact met hen te versterken.

Pleiaden

 

Pleiadische Engelen kunnen ons vooral van dienst zijn in onze spirituele ontwikkelingen. Engelen van deze sterrengroep hebben over het algemeen een grote voorsprong in zowel hun spirituele begaafdheid en de diepte van hun verbinding met Spirit / God.

Daarnaast zijn het zeer krachtige healers met veel wijsheid, liefde en zachtheid.

Je kan hun hulp goed inroepen voor je eigen spirituele ontwikkeling. Vooral voor het ontwikkelen van de gave om te channelen. Daarnaast is de pijnappelklier nauw verbonden met het werk wat zij doen. Ook hiervoor kan je hun hulp vragen.

Deze engelen werken graag door het hart en de kruin en hebben een grote verbinding met zowel het keelchakra als de baarmoeder.

Door hun zachte, hoogfrequente, wijze en liefdevolle zijn is hun healing zeer veelzijdig geschikt.

Vega

 

Vega Engelen zijn iets minder vertegenwoordigd op aarde. Toch kunnen het hele waardevolle engelen voor de aarde zijn, met veel overlappingen. We kunnen echter wel contact maken met deze engelen, zodat zij voor of door ons heen kunnen werken.

Vega engelen zijn ook sterk verbonden met water. Water is voor hen muziek. Zij kunnen prachtige engelen klanken doorgeven en daarmee ons lichaam en systeem in een hernieuwde staat brengen. De engelen van Vega zijn creatief en brengen levendigheid en vernieuwing. Deze engelen kennen veel overlappingen met (zee)meerminnen.

Arcturus

 

Arcturus Engelen zijn van oorsprong geen engelen. Zij hebben hun engelenenergie voor een groot deel te danken aan de hoeveelheid licht in hun blauwdruk en door mutaties met andere engelenwezens.

De Arcturiaanse engelen kunnen ons vooral helpen met onze innerlijke zon. Die is bij hen heel krachtig en deze kunnen ze ook goed bij anderen activeren. Hierdoor zijn zij uitstekend in staat het licht van het Christusbewustzijn verder uit te breiden hier op aarde en er zorg voor te dragen dat dit bewustzijn aan kracht wint.

Arcturiaanse engelen lijken op engelenwezens van Orion en de Pleiaden en kunnen ons op een zelfde manier van dienst zijn.

Andromeda

 

Andromeda Engelen zijn andere engelen dan degene hierboven beschreven. Op Andromeda zijn de elfen eigenlijk de engelen. Deze staan dichter bij de aarde dan andere engelen maar dragen zoveel licht dat het naast elfen ook engelen zijn. Hierdoor kunnen ze ons op een andere manier van dienst zijn. Deze engelen zijn heel goed met geneeskunde. Met name via planten, kruiden en dergelijken. Maar het zijn ook groot spiritueel helers. Daarnaast is de Andromeda engel een wonderbaarlijke creatie door de hoeveelheid licht die ze afgeeft en uitstraalt. Dit is een bijzondere engel om te ontmoeten. Je kan voelen dat haar liefde en wijsheid van een erg hoog niveau zijn.

Zij werken met name via de kruin, een goed open kruin chakra is dan ook nodig om contact met ze te kunnen maken.

Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.