Energieupdate April 2021 ♥ Jennifer Hoffman ♥ Lichtwerkers Nederland

Als je altijd het verlegen en teruggetrokken type bent geweest, dan zal je gedrag in april je misschien verrassen omdat we de onbezonnen, gedurfde en vooruitstrevende energie van Ram hebben gedurende de eerste 2/3e van de maand, met een kleine verrassingsenergie op het einde.

 

April is een maand voor het ondernemen van actie die gedurfd en geïnspireerd is, zonder angst en weloverwogen, opzettelijk en afgestemd op de resultaten die we graag willen bereiken.

Het voelt alsof ik net het Energierapport van maart heb geschreven en we beginnen alweer aan een nieuwe maand. Ik maak een grapje natuurlijk, want maart was een lange maand die maar niet leek te eindigen. Uitdagende tijden lijken altijd aan te slepen en we hebben er de afgelopen jaren nogal wat gezien. Maar niet getreurd, april brengt een nieuwe sfeer met zich mee en we hebben deze maand een zeldzame, ondersteunende energie die een glimlach op ieders gezicht zou moeten toveren, vooral degenen die hebben gewacht op een teken van vooruitgang.

 

De thema's van april zijn actie, afstemming en vernieuwing.

Deze maand worden we aangemoedigd om actie te ondernemen en met zoveel vurige Ram-energie lijkt het erop dat je jezelf uit de zwaarte los wilt breken om zo snel en zoveel mogelijk actie te kunnen ondernemen. Maar dit is een hoogst ongebruikelijke maand met soorten energieaspecten die we niet vaak zien. Het is lente en dat betekent meestal nieuwe groei, tuinieren, tulpen en narcissen, en een kans om weer tevoorschijn te komen uit de donkere, koude dagen van de winter.

 

De lente staat voor vernieuwing, wedergeboorte, opnieuw verschijnen, opnieuw ontwaken en opnieuw beginnen terwijl we de natuur zien ontwaken voor haar jaarlijkse groeicyclus. Vorige maand deelde ik een foto van de prachtige witte Bradford-perenbomen in volle bloei en nu zijn ze allemaal bedekt met groene bladeren. Mijn tuin ontwaakt nu de planten die in de winter sluimeren nu opkomen om de zon en warmere temperaturen te begroeten.

 

En we doen hetzelfde terwijl we weggaan van de saaie, koude, donkere dagen van de winter naar de warmte en levendigheid van de lente (op het noordelijk halfrond). Maar er is een nieuwe sfeer in de energie deze maand die ons naar een nieuwe start zal brengen die is begonnen op 4 april en eindigt op 15 april.

 

Ik heb met enige enthousiasme geschreven over de nieuwe maan van 11 april omdat er een zeldzame bonus aan verbonden is - alle persoonlijke planeten bevinden zich in Ram, samen met enkele belangrijke asteroïden zoals Ceres en Cheiron.

 

Sommigen zullen erop wijzen dat Mars niet in Ram is en dat klopt, maar het is in Tweelingen en de heerser van Tweelingen, Mercurius is in Ram, dus deze twee planeten zijn in wederzijdse ontvangst - ze zijn in elkaars tekens. Dus Mars ondersteunt deze nieuwe maan die een krachtige motivering is voor actie.

 

Maar er is nog een ander aspect aan deze nieuwe maan en al zijn ondersteuning en dat is als een mand geluk van energie, waarbij elke planeet iets naar de tafel brengt waar iedereen van kan genieten. De zon en de maan worden de twee ‘lichten’ van de lucht genoemd, Mercurius voegt communicatie, karmische genezing en beweging toe; Venus voegt schoonheid, balans en vreugde toe, Mars voegt vanaf zijn Tweelingen-plaatsing bedachtzame actie en karmische eindes toe, Cheiron voegt genezing toe en Ceres voegt de energie van groei, vruchtbaarheid en overvloed toe. Voeg een ondersteunend aspect toe van een welwillend Jupiter en we hebben een nieuwe maanperiode die zelfs de chagrijnige Pluto niet kan verstoren.

 

Als mensen aan Ram denken, zien ze meestal een gewaagde, onbezonnen energie die snel beweegt en langzaam afloopt. Ram staat bekend als een pionier, maar ze is niet echt bezig met oog voor detail of de fijne afwerking. Maar met deze nieuwe maan wordt de Ram-energie sterk ondersteund door een heleboel andere energieën die de ruwe randen kunnen verfijnen en een pad van weloverwogen, opzettelijke, geïnspireerde actie kunnen creëren die wel aandacht besteedt aan details en een stevige greep heeft op zijn intentie en energiegrenzen. Denk aan de energie van deze maand als een mandje-vol-geluk-diner - iedereen brengt iets naar voren en er is een verscheidenheid aan energie die iedereen kan gebruiken en nuttig kan vinden.

 

Dit zou een opluchting kunnen zijn voor iedereen die worstelt met de sterke Saturnus / Pluto-conjunctie van 2020 en het voortdurende Saturnus / Uranus-vierkant van 2021, dat als een behoorlijke achtbaanrit van energie-ups en downs is geweest.

Het heeft veel geloof en vertrouwen gekost om de afgelopen jaren door te komen en dat soort toewijding wordt altijd beloond - uiteindelijk. Nu is het tijd om onze beloning op te eisen.

 

De 9-energie van april 2021 is geen einde, het is het begin dat voortkomt uit eindes en de eindes die het begin baren. Dit is de alfa en de omega, de cirkel van voltooiing die betekent dat een cyclus is voltooid en dat het tijd is om een nieuwe cyclus te beginnen - niet op dezelfde plaats, maar op een nieuw niveau van energie.

Ik heb geschreven dat we transcenderen naar ascensie, het is geen grote sprong van de ene plaats van zijn naar de andere. Het is een proces van oversteken - dat is de 4D-brug - van de ene staat van zijn naar de andere staat van zijn en dat is het transformatieproces. Het hele proces kan kort of lang zijn, afhankelijk van onze eigen lessen en hoe we reageren op energie, maar het is een reis erdoorheen, geen sprong van de ene plaats naar de andere. Hoewel we zouden willen dat het zo is, is dat niet hoe het gebeurt.

 

Er is altijd een uitwisseling van energie met ascentie - de transformatie brug is een tolbrug - we moeten bereid zijn iets op te geven om over te kunnen steken. Dat zou een overtuiging kunnen zijn, een beperking, een angst, onze schuld en onze schaamte, een rol van portaalbewaarder, onze karmische contracten van onze gemartelde genezer - we moeten bereid zijn om alles wat ons tot nu toe tegenhield los te laten om te ascenderen naar het volgende. En als we dat niet willen is het oké, we hebben altijd nog een kans en weer een mogelijkheid om te kiezen.

 

Aan welk nieuw begin sta jij en wat is er in jouw leven geëindigd om dat nieuwe begin te laten gebeuren? Ben je klaar om die keuze te maken of niet? Als je nee zegt, voel je dan niet opgelaten. Je krijgt altijd weer een kans om opnieuw te kiezen.

 

Vervolgens moeten we kijken naar wat we gaan doen met al deze energie, want het is zeer gunstig voor het manifesteren van wonderen. Als je mij volgt op Facebook, heb je wellicht gelezen over mijn wondermanifestaties tijdens het paasweekend - de ene is hoe ik mijn voor- en achtertuin heb laten maaien door 'een echtgenoot' en de andere is hoe ik mijn enorme daglelie perkje heb laten opgraven en heb weggeven; tientallen planten gingen naar mijn buren.

 

Ik voelde me blij om de planten weg te kunnen geven en zoals in deze situaties zie je de 'goede' en de 'slechte' kant van mensen. Sommige mensen namen één zak, sommigen namen er vele mee en één ongelukkig persoon die dacht dat ze alle daglelies zou krijgen, pakte 6 zakken uit mijn voortuin maar kreeg een onaangename verrassing toen ze zich realiseerde dat het gemaaid gras en het tuinafval was dat ik had opgeborgen voor het ophalen van de prullenbak op maandag. Je kan meer horen over de wonderverhalen van dit weekend op de podcast op mijn website.

 

Wat gaan we doen met al deze wonder energie? Wat manifesteren we - na zoveel maanden (en jaren) van moeilijke tijden waarin we zo hebben gewenst dat ze voorbij waren? Waar gaan we beginnen en met welke stap zullen we beginnen?

 

Met zoveel opties en zoveel potentieel kunnen we in de war raken over hoe we een keuze moeten maken en dan doen we uiteindelijk niets. We verzanden ons in het proberen de juiste keuze te maken, de beste keuze, de keuze die iedereen liefheeft en steunt, de keuze die voorziet in ieders behoeften omdat we niet egoïstisch willen zijn, te veel voor onszelf willen nemen, en om anderen niet de kansen te ontnemen waarvan wij denken dat ze van hen zouden moeten zijn om aan deel te nemen.

 

 

Een van de energiethema's van 2021 is Energetische Soevereiniteit, het gezag over onze eigen energie


Dat geldt voor ons en voor alle anderen. We moeten de energieke soevereiniteit van anderen erkennen en hun vermogen om te kiezen wat goed en het beste voor hen is, hoe vreselijk we hun beslissingen ook vinden.

Het maakt deel uit van onze energetische soevereiniteit om uit oordeel en kritiek te blijven, want dat zijn energieën die de stroom van onze eigen energie beperken. Iedereen mag zijn eigen keuzes maken - onthoud dat, want het zal de rest van 2021 zoveel gemakkelijker en veel minder gecompliceerd maken.

De periode van de nieuwe maan van 13 maart in Vissen tot de nieuwe maan van 12 april in Ram is er één van voltooiing en eindes die je nu misschien al voelt. Het is misschien geen vreugdevolle tijd; het kan frustrerend en verontrustend zijn om te denken dat die dingen waar je zoveel tijd, energie en moeite in hebt gestoken niet lopen zoals je wilde. Maar zijn ze zo goed als ze kunnen, moeten of horen te zijn?

 

Onthoud dat we geen idee hebben wat de zielsmissie van iemand anders is en dat we onszelf enorm in de weg gaan zitten door een oordeel te vellen over de keuzes die andere mensen maken. We zijn niet op de hoogte van de details van deze zielsovereenkomsten met de Bron en het is niet aan ons om ze te beoordelen.

 

Als je tussen 22 en 25 april op zoek bent naar een nieuwe energie-boost, zal de volle maan op de 27e dat ondersteunen tot het einde van de maand. Dit is weer een maand waarin alle planeten in directe beweging zijn totdat Pluto op 27 april weer retrograde gaat, dus onderneem ACTIE en creëer een momentum door een aantal intenties vast te stellen en het Universum jou en je wonderen te laten ondersteunen. Als ik ‘een echtgenoot’ kan krijgen om mijn voor- en achtertuin te laten maaien, kun jij echt alles doen wat je hartje begeert ;-)

 

 

Het is een geweldige maand voor zegeningen, actie en wonderen, dus bepaal je intentie, gebruik je energiegrenzen en kijk wat je kunt co-creëren met het Universum als je partner.

Jennifer Hoffman
enlighteninglife.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.