Energienieuws Nieuwe Maan 24 januari ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vanavond om 22:44 is er Nieuwe Maan, die toch wel wat onverwachte veranderingen en wendingen zou kunnen meebrengen.

Heb je last van emotieschommelingen, weet dan dat dit hoort bij deze periode. Deze Nieuwe Maan, de stand der planeten en veel energetische shifts (zoals afgelopen weekend en af en toe afgelopen dagen) kunnen je niet alleen fysiek/energetisch ongemakkelijk maken (onrustige slaap, moe wakker worden, koude rillingen, hoofdpijn, verstoorde spijsvertering,...), maar ze kunnen ook nerveuze spanning verhogen, angst en onzekerheid versterken, en allerlei onderliggende emoties in één stroom naar buiten doen stromen.

Dit is een jaar waarin je leert om goed te zorgen voor jezelf. Om te leren hoe je je fysieke lichaam in balans kan brengen en houden, maar ook hoe je emoties te managen (kanaliseren, loslaten), je gedachten op te schonen (duidelijk te merken welk soort denken géén harmonie is, en dat dan los te laten en te vervangen door harmonieus denken). Maar ook om elke dag opnieuw te werken met je hoger weten, je wijsheid en je energie. Concreet toepassen wat je weet. Aarden van al die kennis en technieken en energieën die je al die vorige jaren hebt opgehaald in cursussen, boeken en sessies. Je energieveld leren in orde te brengen, zodat het als vanzelf rustiger en harmonieuzer wordt in je denken, voelen en lichaam.

Eerlijk zijn met je Zelf, over wat je nodig hebt, en wat je jezelf misschien niet wil of durft te geven. Dit is Nieuwe Maan, telkens weer een kleine nieuwe start, - zeker die van morgen- die vraagt om heldere intenties en (her-?)bekijken van jouw koers. En om moed en lef om aanpassing door te voeren waar nodig, ook al wordt dat niet altijd op applaus onthaald door de mensen om je heen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.