Energienieuws Nieuwe Maan 24 januari ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vanavond om 22:44 is er Nieuwe Maan, die toch wel wat onverwachte veranderingen en wendingen zou kunnen meebrengen.

Heb je last van emotieschommelingen, weet dan dat dit hoort bij deze periode. Deze Nieuwe Maan, de stand der planeten en veel energetische shifts (zoals afgelopen weekend en af en toe afgelopen dagen) kunnen je niet alleen fysiek/energetisch ongemakkelijk maken (onrustige slaap, moe wakker worden, koude rillingen, hoofdpijn, verstoorde spijsvertering,...), maar ze kunnen ook nerveuze spanning verhogen, angst en onzekerheid versterken, en allerlei onderliggende emoties in één stroom naar buiten doen stromen.

Dit is een jaar waarin je leert om goed te zorgen voor jezelf. Om te leren hoe je je fysieke lichaam in balans kan brengen en houden, maar ook hoe je emoties te managen (kanaliseren, loslaten), je gedachten op te schonen (duidelijk te merken welk soort denken géén harmonie is, en dat dan los te laten en te vervangen door harmonieus denken). Maar ook om elke dag opnieuw te werken met je hoger weten, je wijsheid en je energie. Concreet toepassen wat je weet. Aarden van al die kennis en technieken en energieën die je al die vorige jaren hebt opgehaald in cursussen, boeken en sessies. Je energieveld leren in orde te brengen, zodat het als vanzelf rustiger en harmonieuzer wordt in je denken, voelen en lichaam.

Eerlijk zijn met je Zelf, over wat je nodig hebt, en wat je jezelf misschien niet wil of durft te geven. Dit is Nieuwe Maan, telkens weer een kleine nieuwe start, - zeker die van morgen- die vraagt om heldere intenties en (her-?)bekijken van jouw koers. En om moed en lef om aanpassing door te voeren waar nodig, ook al wordt dat niet altijd op applaus onthaald door de mensen om je heen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.