Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Er is veel kans dat je energie sterk naar binnen getrokken is in deze dagen, en dat je intens aan het nadenken en bezinnen bent rond één of enkele aspecten die op de voorgrond staan in je (innerlijk) leven.

Je bent informatie aan het verzamelen die je de komende maanden zal helpen jouw koers te bevestigen, of net te wijzigen.

De energiegolven van afgelopen dagen hebben stevig ingebeukt op je visie, je denken, je emoties, je energieveld en lichaam.

Vast ben je enkele keren wakker geworden met het gevoel dat er een vrachtwagen over je heen is gereden, werd je midden in de nacht plots wakker, had je vreemde en zeker intense dromen, had je last van vertraagde spijsvertering, mistig hoofd, vermoeidheid.

En dan weet je dat er na zo'n periode altijd een periode volgt met snelle veranderingen, plotse inzichten, nieuwe helderheid, uit de comfortzone geduwd worden en ontdekken dat je uitdagingen best aan kan.

Om dan te merken dat je plots in een volgende fase bent beland, met een vernieuwde kijk op de dingen, een verfrissende voedingsbodem van nieuwe informatie gemixt met je rijkdom aan ervaringen.

Misschien ben je nu pas in staat de ware waarde in te schatten van wat of wie er al die tijd was, van wat je al die tijd al had. Of misschien beginnen er nieuwe dingen aan je horizon op te dagen, waarvan je weet dat ze in je leven horen, en waar je de komende maanden of jaren jezelf op zal voorbereiden.

Boeiende tijd, en al die uitdagingen? Kunnen we aan, zeker wel.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.