Energienieuws ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Er is veel kans dat je energie sterk naar binnen getrokken is in deze dagen, en dat je intens aan het nadenken en bezinnen bent rond één of enkele aspecten die op de voorgrond staan in je (innerlijk) leven.

Je bent informatie aan het verzamelen die je de komende maanden zal helpen jouw koers te bevestigen, of net te wijzigen.

De energiegolven van afgelopen dagen hebben stevig ingebeukt op je visie, je denken, je emoties, je energieveld en lichaam.

Vast ben je enkele keren wakker geworden met het gevoel dat er een vrachtwagen over je heen is gereden, werd je midden in de nacht plots wakker, had je vreemde en zeker intense dromen, had je last van vertraagde spijsvertering, mistig hoofd, vermoeidheid.

En dan weet je dat er na zo'n periode altijd een periode volgt met snelle veranderingen, plotse inzichten, nieuwe helderheid, uit de comfortzone geduwd worden en ontdekken dat je uitdagingen best aan kan.

Om dan te merken dat je plots in een volgende fase bent beland, met een vernieuwde kijk op de dingen, een verfrissende voedingsbodem van nieuwe informatie gemixt met je rijkdom aan ervaringen.

Misschien ben je nu pas in staat de ware waarde in te schatten van wat of wie er al die tijd was, van wat je al die tijd al had. Of misschien beginnen er nieuwe dingen aan je horizon op te dagen, waarvan je weet dat ze in je leven horen, en waar je de komende maanden of jaren jezelf op zal voorbereiden.

Boeiende tijd, en al die uitdagingen? Kunnen we aan, zeker wel.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.