Energieën die nodig zijn voor een nieuw Wereldbewustzijn ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

The Arcturian Group door Marilyn Raffaele

 

Welkom lieve lezers. Weet dat je door jouw afstemming met deze berichten in overeenstemming bent met de energie van de Arcturian Groep.

Alles verloopt volgens plan, ook al lijkt het er steeds negatiever uit te zien, vooral voor degenen die zich niet bewust zijn van het ascensieproces dat plaatsvindt. 

Je denkt misschien dat je niets doet, maar jullie hebben er allemaal voor gekozen om deel uit te maken van deze energetisch krachtige tijden om je energie, ervaring en kennis van honderden vorige levens aan het collectieve bewustzijn te geven.

De energie die uit iemands bewustzijn komt, wordt automatisch in verschillende mate door anderen gevoeld omdat er maar Eén is. Energie probeert altijd op één lijn te komen met Zichzelf en trekt haar eigen trillingsniveau. Dit is waarom er het gezegde is;  "Vogels van één veer komen samen" en dat is ook de reden waarom aantrekking of afstoting vaak voorkomt tussen mensen die elkaar niet eens kennen.

Niemand kan zijn bewustzijnsstaat heel lang achter een masker verbergen, hoewel velen het proberen en enkelen zelfs een poosje hierin slagen. Energie spreekt luid zonder woorden of daden, vooral tegen degenen die meer vanuit hun innerlijke wereld leven dan van buitenaf leven en zich meer bewust zijn geworden van energie. Vertrouw op je intuïtie, want het is een krachtig hulpmiddel.

❥ Bepaalde plaatsen zullen zwaar en ongemakkelijk gaan aanvoelen omdat je energie nu op een hogere frequentie resoneert, waardoor je niet op één lijn komt te staan met sommige favoriete plekken, mensen of activiteiten.

Eer deze ervaringen zonder weerstand of fanfare maar met begrip. Er zullen momenten blijven komen dat je moet deelnemen aan iets dat je ontgroeid bent, maar in plaats van je te verzetten, kun je gebruik maken van de gelegenheid als een kans om te oefenen om gecentreerd te blijven, zonder oordeel of kritiek op degenen die nog in overeenstemming met hen zijn.

Probeer nooit iets vast te houden of te herstellen dat je geestelijk bent ontgroeid door groepsdruk, schuldgevoelens, gehechtheid of algemeen geloof. Als je eenmaal niet langer energetisch uitgelijnd bent met een persoon, plaats, ding, idee of overtuiging, kan niets het maken zoals het was in een vorige bewustzijnsstaat, tenzij het naar jouw niveau beweegt. Dit is spirituele evolutie.

Het is heel belangrijk dat je leert om negatieve gedachten en gevoelens door en uit te laten stromen zonder te beweren dat ze persoonlijk van jou zijn, simpelweg omdat je je er bewust van bent. De honderden negatieve gedachten en overtuigingen die in het collectieve bewustzijn rondzweven, zijn altijd onpersoonlijk omdat ze geen werkelijkheid zijn - Goddelijk Bewustzijn. Op het moment dat je ze claimt als de jouwe, worden ze van jou en beginnen ze dan diezelfde energie naar je toe te trekken.

De enige kwaliteiten die voor jou persoonlijk zijn, zijn die van Goddelijk Bewustzijn. Begin deze kwaliteiten op te eisen in plaats van elke driedimensionale overtuiging over geld, gezondheid, spiritualiteit enz. Die vanuit het collectief in je bewustzijn boven komt drijven.

❥ Als je merkt dat een soortgelijke of dezelfde negatieve gedachte consequent naar voren lijkt te komen, betekent dit dat je op de één of andere manier op één lijn bent met die energie en deze naar je toe trekt.

Gebruik de ervaring om de overtuigingen achter de consistente gedachte te ontdekken en te zuiveren


Een goed voorbeeld is een persoon die altijd nadenkt en zich zorgen maakt over zijn gezondheid en die automatisch de ziekte krijgt die op dit moment populair is.

De geest in zijn perfecte werking als een weg van bewustzijn, vormt liefdevol voor elke persoon precies wat hij in bewustzijn vasthoudt vanuit de substantie van zijn bewustzijn. Het is niet ongebruikelijk dat iemand in de medische wereld die zich heeft gespecialiseerd in een specifieke ziekte, merkt dat hij of iemand dicht bij hem diezelfde ziekte ontwikkelt.

 

Accepteer ik nog steeds leeftijd, achteruitgang en ziekte als realiteit? Kan God ouder worden of verslechteren?


Als ziekte een onderdeel was van Goddelijk Bewustzijn, zou geen enkele persoon of behandeling ooit in staat zijn om het te genezen, te veranderen of te corrigeren, want het zou permanent op zijn plaats worden gehouden door de Goddelijke Wet. 

Begin de Waarheid te accepteren dat jij ZELF de schepper bent

 

Omdat de energie van de aarde steeds intenser en verfijnder wordt, manifesteert alles zich heel snel en is het veel gemakkelijker om plotseling jezelf in een soort van onaangename situatie te ontdekken wanneer je terugglijdt in oude energie.

Wees kalm, maar wees alert op wat je op elk moment voelt en gelooft. Oefen de waarheid, ook al besef je het nog niet helemaal. Het eerste deel van spiritueel ontwaken is kennis, dan de beoefening, en tenslotte, wanneer je het het minst verwacht, het besef waar het jouw bereikte bewustzijnsstaat wordt.

Het volgende jaar zal er een worden van onrust maar een groots ontwaken, aangezien veel van de oude begint af te brokkelen.  Het is belangrijk om in het nu-moment te blijven, niet te projecteren en je geen zorgen te maken over wat nu is of gaat komen. Vertrouw erop dat de ascentie van de aarde een goddelijk plan is en dat goddelijke plannen niet kunnen worden afgeleid of beïnvloed door weerstand van de menselijke geest die wordt beheerst door ego en valse informatie.

❥ Naarmate er steeds meer Licht naar de aarde stroomt en persoonlijke en wereldwijde energieën blootlegt die klaar zijn om vrijgelaten te worden, kan het lijken alsof je lichaam of leven plotseling uit elkaar valt. 

Doe wat je moet doen op praktisch niveau, maar vergeet nooit dat er veel meer gebeurt dan waarneembare driedimensionale verschijningen. Met betrekking tot de fysieke problemen die op dit moment voor velen van jullie opduiken, weet dat het meeste bestaat uit oude ziekte- of verwondingsenergie uit vorige levens die voorbij zullen gaan.

Liefde is de hoogste vorm van energie omdat het goddelijke werkelijkheid is. Liefde is alomtegenwoordig, is waar jij van gemaakt bent en is alles wat er is.  Daarom lees en hoor je zoveel over liefde in berichten uit de hogere dimensies.

 

Liefde is de energie die verbindt en stroomt tussen alles binnen één

 

We hebben dit al eerder gezegd, maar het is erg belangrijk om het nogmaals te zeggen, omdat het begrijpen van de ware aard van liefde de sleutel tot alles is. Liefde is het erkennen van de goddelijke aard van iedereen en van alles inclusief jezelf, samen met het besef dat je nooit anders bent geweest dan dit.

Op het driedimensionale niveau wordt liefde geïnterpreteerd door staten van bewustzijn die diep geconditioneerd zijn door overtuigingen in dualiteit en scheiding. Liefde is gedegradeerd tot de betekenis van seks, macht, eigendom van een ander, pijn, straf, of zelfs in sommige culturen en religieuze groepen, het opofferen van menselijk of dierlijk leven.

Liefde is en wordt vaak nog steeds gepromoot als het opgeven van de eigen identiteit om een andere persoon of een meer waardig geacht doel te dienen. Geef nooit jouw aangeboren goddelijke kracht op uit schuldgevoel, wroeging of druk van anderen, want het is wie jij bent. Als de behoefte zich aandient om op de één of andere manier te dienen, laat het dan jouw vrije keuze zijn, een keuze waar jij volledig bewust bent van jouw eigen goddelijkheid en niet iets dat jouw wordt opgedrongen door de meningen en overtuigingen van anderen.

 

Een gevoel van Eenheid wordt door steeds meer mensen gevoeld, hoewel de meesten nog niet precies begrijpen wat ze voelen...


Het begint zich te manifesteren als resultaat van verwoestende weersomstandigheden en de vele demonstraties die over de hele wereld plaatsvinden. Sommigen die altijd gelukkig geïsoleerd hebben geleefd in comfortabele huizen omringd door hun "spullen" en gelijkgestemde vrienden worden ''gedwongen'', hetzij door hun eigen ervaringen of die van anderen, om hun overtuigingen in twijfel te trekken en te onderzoeken.

❥ Mededogen, dienstbaarheid en een groeiend bewustzijn van de problemen van anderen zijn de eerste stappen die elk individu uiteindelijk naar een bewustzijnsstaat leidt waarin niemand buitengesloten wordt, een bewustzijn dat begrijpt dat niemand buiten EEN kan worden gelaten.

 

Je ziet op dit moment veel politieke onrust, namelijk de botsing tussen oud en nieuw. Degenen die volledig in het oude verstrikt zijn geraakt, kunnen zich geen andere manier van werken voorstellen, terwijl het nieuwe beseft hoe nutteloos zo veel van het oude is geworden.

Veel van wat politiek, ''recht'' en georganiseerde religie vormen, is gebaseerd op structuren van "macht over" en aangezien deze dingen in twijfel worden getrokken en beginnen in te storten, voelt het als een dood voor degenen die ervan gedijen. In hun onwetendheid proberen ze alles te houden zoals het was, door alles te doen wat ze kunnen door middel van woorden en daden om de status quo te behouden, zonder zich te realiseren dat er nieuwe en betere structuren zullen ontstaan uit de as van het oude.

❥ Wees moedig geliefden, want alles verloopt volgens plan en ontvouwt zich zo goed mogelijk. We kunnen geen voorspellingen doen omdat jullie, de mensen op aarde, de energie zelf creëren die zich naar buiten manifesteert.

Wij zijn hier waarnemers om te helpen, maar vrije wil betekent dat de mensen op aarde zelf het werk moeten doen om de energieën te creëren die nodig zijn om een nieuw wereldbewustzijn op te bouwen.

 

De mensheid is nu klaar om te stoppen met het kijken naar sterren, metafysische praktijken, ceremonies, goeroes, priesters, experts of zelfs regeringen om dingen ten goede te veranderen. Ieder persoon moet op een gegeven moment stoppen met te geloven dat hij of zij zelf een zwak en machteloos menselijk wezen is dat onderworpen is aan elk driedimensionaal geloof.

Je kracht terugwinnen betekent het leven begrijpen, accepteren en leven vanuit het besef dat alle kracht altijd volledig in je is gevestigd.

❥ Allen zijn Goddelijk Bewustzijn in expressie en jouw bewustzijn hiervan is de enige manier waarop een betere wereld zich uiteindelijk kan manifesteren. 

Het is tijd voor de mensen op aarde om hun grote meisjes- / jongensbroek aan te trekken en onder de comfortabele paraplu van het derde dimensionale geloof vandaan te komen.  Of je het nu leuk vindt of niet, veel driedimensionale "veiligheidsdekens" zullen niet meer werken zoals ze ooit deden, omdat de energie die ze heeft gevormd, veranderd is en ze niet langer ondersteunt.

Vertrouw erop dat er een goddelijk plan is, dat jij er deel van uitmaakt en dat alles volgens dit plan verloopt.

Wij zijn de Arcturian Group.

Gechanneld door Marilyn Raffaele
onenessofall.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.