Energie update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Het was de voorbije dagen als stappen met zevenmijlslaarzen in kleverige modder, als draaien aan de hoogste stand in een was- en droogtrommel terwijl je zo goed als dat gaat probeert te functioneren in je 'gewone 'leven, met alles wat daar bij hoort.

 Of je je bewust bent van de massa's ultra hoge energie die in grote golven het magnetisch veld van deze planeet, je aura en je lichaam binnenstroomt of niet - ieder mens wordt er wel degelijk door geraakt.

Je kan moeite hebben met doorslapen, rare levendige dromen hebben, een ijl hoofd alsof je op twee snelheden tegelijk beweegt, moeite om te focussen, spijsverteringsproblemen, een opgeblazen gevoel (vooral rond de zonnevlecht/maag), onrustig hart, gepiep in oren, een gevoel van elektrische stroom doorheen je lichaam, uitputting, angstaanvallen, hyperventilatie of net de neiging je adem in te houden, bij momenten heftige emoties, onrust, overprikkeling - waarbij al wat er aan extra's gebeurt om je heen al snel teveel is -, enz.


Het mooie van al deze last die hoort bij het biologisch/energetisch effect van bewuster worden, is dat het voorbij gaat (op sommige momenten kan je er al beter mee omgaan dan op andere. 

Nog mooier is ook wanneer je er in slaagt om alle beroering en woeligheid in jezelf en in de wereld om je heen, alle beroering en verleiding om je mee te laten sleuren in voor en tegen, in 'wij' en 'zij'-verhalen, in versluierde en versluierende berichtgeving van welke kant ook - om dat alles heel bewust te willen overstijgen.

Om het heldere serene wijze krachtige Licht vol liefde te bereiken, die kern die zit in elk mens op Aarde (hoe die zich ook toont in de wereld), die 'wij' en 'zij', die iedereen in zich heeft. De heldere kracht vol liefde die het goed voor heeft met zich Zelf en de wereld, en die je onherroepelijk stuwt naar iets wat beter, hoger afgelijnd, zuiverder en meer in harmonie is dan wat ooit is geweest.

 

Jij hebt die kracht om naar die heldere plek te gaan, jij kan dat, jij zal die ook bereiken - en ja, op sommige momenten en in sommige perioden is dat makkelijker dan op andere momenten en in andere periodes. Maar kijk, we zijn hier, jij en ik en wij, en samen weven we een web, rondom deze Aarde, ieder weeft zijn eigen stukje, ook op momenten waarop je ontmoedigd bent en denkt dat al dat harde werk voor niets is geweest, of dat er nog teveel duister in de wereld is. Dat duister is het duister en de benauwdheid van het geboortekanaal van de Nieuwe Tijd. En hoelang dit geboortekanaal aanwezig is, daar kan geen mens iets zinnigs over zeggen. Maar dat de geboorte eraan komt, dat weet je in de stille kern van je eigen hart.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.