Energie update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Te midden van turbulente tijden is het een goed idee om even een pauze te nemen, om te kijken waar je staat, hoe je je daarbij voelt, en op welke aspecten in jezelf en/of in je leven er wat meer 'verlichting' mag gebeuren.

 De extra Zon-activiteit van de afgelopen week, in combinatie met de opbouw naar de Volle maan / maaneclips van 26 mei, kan één en ander al goed hebben opgeschud.

Maar ben je iemand die écht wil groeien, die écht bewuster wil worden, wil je écht verder met je leven, dan laat je je niet afschrikken door wat heftige emoties, halsstarrige gedachten of gedragspatronen die je zo moeilijk kwijt raakt.

Dan ben je daar niet bang van, maar zie je dat in tegendeel als een kans om aan te pakken, om te veranderen, en jezelf, je leven en de wereld rondom je wat lichter te maken. En je weet: je energie volgt je intenties, en wanneer die intenties krachtig, helder en afgelijnd zijn op jouw en ons Hoogste Goed, dan zal je altijd resultaat zien, ook al kost dat soms wat tijd, én moeite, en dat resultaat staat er, goed geworteld en stevig in de hoogste aflijning, vanuit een goed en eerlijk hart, verbonden met het Al.

Waar intenties maar halfjes zijn, versluierd door emoties of door ego-verlangens, daar zal het resultaat nooit blijvend zijn, maar tot stof verpulveren doorheen de tijd


Deze week loont het dus de moeite om te checken waar jij jezelf ergens beperkt, waar jij misschien uit je comfortzone mag komen, waar je staat in het oplossen van bepaalde emoties, waar je nieuwe frisse lucht mag binnen laten, welke informatie je helpt om uit oude rondjes te breken.

Misschien is het het moment om nieuwe moed te scheppen vanuit het besef dat die moed gewoon op jou ligt te wachten ergens diep in jou, om verder te gaan met wie en wat je steunt, en om met heel je hart te steunen wat of wie jou steunt. Op die manier laat jij je hoogste Licht doorbreken, en kan je verder met je leven. Stralend, moedig en sterk. Door je Licht.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.