Energie update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Te midden van turbulente tijden is het een goed idee om even een pauze te nemen, om te kijken waar je staat, hoe je je daarbij voelt, en op welke aspecten in jezelf en/of in je leven er wat meer 'verlichting' mag gebeuren.

 De extra Zon-activiteit van de afgelopen week, in combinatie met de opbouw naar de Volle maan / maaneclips van 26 mei, kan één en ander al goed hebben opgeschud.

Maar ben je iemand die écht wil groeien, die écht bewuster wil worden, wil je écht verder met je leven, dan laat je je niet afschrikken door wat heftige emoties, halsstarrige gedachten of gedragspatronen die je zo moeilijk kwijt raakt.

Dan ben je daar niet bang van, maar zie je dat in tegendeel als een kans om aan te pakken, om te veranderen, en jezelf, je leven en de wereld rondom je wat lichter te maken. En je weet: je energie volgt je intenties, en wanneer die intenties krachtig, helder en afgelijnd zijn op jouw en ons Hoogste Goed, dan zal je altijd resultaat zien, ook al kost dat soms wat tijd, én moeite, en dat resultaat staat er, goed geworteld en stevig in de hoogste aflijning, vanuit een goed en eerlijk hart, verbonden met het Al.

Waar intenties maar halfjes zijn, versluierd door emoties of door ego-verlangens, daar zal het resultaat nooit blijvend zijn, maar tot stof verpulveren doorheen de tijd


Deze week loont het dus de moeite om te checken waar jij jezelf ergens beperkt, waar jij misschien uit je comfortzone mag komen, waar je staat in het oplossen van bepaalde emoties, waar je nieuwe frisse lucht mag binnen laten, welke informatie je helpt om uit oude rondjes te breken.

Misschien is het het moment om nieuwe moed te scheppen vanuit het besef dat die moed gewoon op jou ligt te wachten ergens diep in jou, om verder te gaan met wie en wat je steunt, en om met heel je hart te steunen wat of wie jou steunt. Op die manier laat jij je hoogste Licht doorbreken, en kan je verder met je leven. Stralend, moedig en sterk. Door je Licht.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.