Energie update: voortdurend in verwerkings-/aardingsmodus ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Het kan zijn dat je de zonnige zomertaferelen aan jou voorbij ziet schuiven, en innerlijk nog volop aan het landen bent.

❥ Door de aanhoudend hoge energie van afgelopen week ben je voortdurend in verwerkings-/aardingsmodus, en dat soms een vreemd gevoel geven, alsof je hele systeem aan het resetten is, en je daarvoor heel veel tijd/ruimte/rust/balancering nodig hebt.

Wanneer de 'trilling' (zelfs letterlijk te voelen voor wie een hypergevoelig zenuwstelsel heeft) hoog is, is alles wat ook maar een klein beetje een uitdaging is, al snel teveel, en wordt een mug al snel een olifant.

In oude tijden verwerkte je massa's Licht-instroom in de context van rustige koele tempels, stille spirituele gemeenschappen, midden in de natuur, van een eenvoudig leven.

❥ In deze tijd doe je net hetzelfde, maar in de context van vaak een druk leven, met vele uitdagingen die elkaar snel opvolgen, met een overvloed aan prikkels, nieuws, informatie - eigen aan een tijd van grote verandering en supersnelle transformatie.

Toch heb je alles 'in huis' om te verwerken, te landen, te calibreren en te herstellen: je draagt zoveel meer wijsheid, liefde en kracht in je dan je zelf denkt te hebben - en die stuwt je verder dan je vanuit je kleine ego denkt te kunnen.

De enige voorwaarde is daartoe: wil je?


Wanneer je 'wilt', dan komt er een sterke stroom op gang, die je alle uitdagingen helpt te overwinnen, die je als vanzelf dat helpt te doen dat op dat moment goed voor je is - en in deze dagen is dat vooral veel rust, kalmte, water, bespiegeling, en ondersteuning delen.

Zodat je met een rustige blik geboren vanuit je diepste wijsheid kan zien wat er is, en wat er voor je ligt. Zodat al die hoge energieën die door je heen stromen kunnen landen, geaard worden, en concrete verlichting doorheen je dagelijkse denken/voelen en handelen blazen. Om zo via jou de wereld in te stromen.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.