Energie update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Gisterenmorgen was er Nieuwe Maan, en zeker nu is dit een tijd om stil te staan bij hoe je verder wil.

❥ Het laatste deel van dit jaar zet zich in en het loont de moeite om wat extra tijd en stilte te voorzien om de koers die je dit jaar hebt gevaren te herbekijken.

Dit is immers het moment om bij jezelf je innerlijk kompas te raadplegen, en eerder gemaakte keuzes ofwel te herbevestigen, ofwel om er nieuwe te maken. Dit is ook het moment om te checken of de comfortzone de voor jou juiste plek is voor de komende maanden, of dat je misschien toch wat stappen mag zetten daarbuiten.

Het helpt wanneer je gewend bent te (durven) kijken naar alle innerlijke signalen die je de weg tonen


Wanneer het voor jou tijd is om de comfortzone te verlaten, zal je altijd - en al een hele tijd vooraf- impulsen voelen, van buitenaf stimulansen krijgen, of 'toevallig' informatie ontvangen, die je helpen om de weerstand te overwinnen die vrijwel altijd opborrelt, wanneer het tijd is om wat te veranderen.

Gezien de intensiteit van dit moment, is het ook de diepste en meest taaie weerstand waar ieder mens nu innerlijk mee dealt


Dit proces vraagt tijd, de nodige stilte (bewust uit de dagelijkse drukte stappen), en vooral ook bereidheid om te evolueren - en dat laatste is het codewoord voor deze maand en dit jaar trouwens. Tenslotte toch ook nog even aanhalen dat de Zon-activiteit hoog blijft. Misschien heb je dan ook last van ontgifting (hoofdpijn, moeilijke vertering, sinusproblemen, uitputting, hongeraanvallen, nood aan veel slaap, en tegelijk veel onrust, rare dromen, moeite om te focussen, enz.) - en je weet dat deze sterke energie ook veel emoties loswoelt - en ook hier: het zijn de diepst liggende en meest taaie van het hele scala aan emoties die nu naar boven komen - dit geldt ook voor alle denkpatronen en overtuigingen die je al lang meedraagt - maar die steeds meer jouw weg en verlangen naar meer liefde, innerlijke vrede, vreugde en harmonie belemmeren.

Dit is dus een maand (en dit geldt ook voor de rest van het jaar) om uit te zoeken op welke aspecten en op welke verschillende manieren jij jezelf nu meer heel kan maken


❥ Wat heb je nodig?

❥ Waar heb je behoefte aan?

❥ Wat vraagt je energieveld?

❥ Wat vertelt je lichaam?

❥ Wat roept het kleine kindje in je?

Tijd om te luisteren dus. En nadien de nodige actie te ondernemen.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief