Energie update Nieuwe Maan 17 juli 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 Rond de Nieuwe Maan van vandaag (20u33) ben je nog volop aan het onderzoeken wat voor jou je hoogste waarheid, weg en leven is, en dat vraagt best wat energie. Er is immers een nieuwe fase aangebroken in jouw en ons leven, en het opzetten van nieuwe standaarden, normen, visie en structuren is jouw aandacht, tijd en energie ten volle waard.

Je vergelijkt vroeger en nu, je schat naar waarde wat en wie er in je leven is en is geweest, en bepaalt de plek die jij voelt te willen innemen in deze nieuwe fase en nieuwe tijd. En dat kan de nodige gevoeligheden naar boven brengen.

Je kan hoop voelen, nieuw Licht, een nieuwe toekomst, en je terzelfdertijd gefrustreerd voelen om het hobbelige pad dat hoort bij een leven met de ene energieshift na de andere, en alle ongemakken en tijdelijke onstabiliteit die daarbij horen (onrustige slaap, vaak wakker worden - zeker bij jongere kinderen- , veel honger, problemen met de spijsvertering, balans zoeken in de vermoeidheid/hyperactiviteit,...).

Je ziet mensen aan de horizon verdwijnen, en je kijkt ze na met weemoed en dankbaarheid, terwijl je zielsgenoten ziet naderen, mensen die net als jij afgestemd zijn op een hoger doel dat zich de komende decennia zal ontvouwen.

De grote nood aan integratie van de zovele dingen die je inziet en leert op één dag tijd vraagt de nodige rust, ontspanning en goede zorg voor je lichaam.

Vakantie nemen van je eigen bewustwordingsproces is er niet bij, maar je kan wél je leven zo inrichten dat het aangenamer wordt


Je kan de komende weken misschien ontdekken hoe je je leven eenvoudiger, rustiger en helderder kan maken. je kan plots inzien wat je échte prioriteiten zijn, en daardoor méér energie ter beschikking hebben en meer levenskracht voelen stromen om vooruit te gaan op de weg die écht de jouwe is, niet een afkooksel van die van mensen om je heen.

Dit is een maand van genezing, die zich zal aandienen en tonen in dié mate dat je genezing toestaat, dat je je mind en hart opent voor een nieuwe visie en aanpak, in dié mate dat je wil loslaten wat te zwaar is en wat daarom niet meer past bij een lichtere manier van kijken, van leven en zijn. In dié mate dat je je échte Zélf wil zijn.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.