Energie 'update' Mercurius Retrograde ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Nu ook Mercurius gisteren in retrograde is gegaan, kan de afremmende werking van al de planeten in retro-stand sterker voelbaar zijn. Het kan zijn dat je het gevoel hebt 'ergens' te blijven hangen, of dat er veel storing en ruis en vertraging zit op plannen of situaties of relaties.

❥ Het onderliggend doel van alles in het Universum is samenwerking en eenheid, dus ook die planeten kwellen je niet maar helpen jou -en nu dus concreet door je te helpen jouw koers even te herbekijken, te her-evalueren, en eventueel hier en daar aanpassingen aan te brengen voor jouw (en ons) hoogste goed.

Misschien voel je je wel op de proef gesteld in kleine en/of grote aspecten van je innerlijke of van je leven en functioneren, en als dat zo is dan weet je dat dit altijd leer- en groeimomenten (of -perioden) zijn, die heel ongemakkelijk kunnen aanvoelen, maar die je altijd verrijken, wijzer maken, en je een zetje geven om toch verandering aan te brengen waar nodig.

Misschien slaag je er nu wel in toch uit die oude gedachtenstructuur te breken, en bepaalde dingen in een heel ander (hoger)Licht te zien.

Misschien ontdek je wel dat je wél kan wat je dacht niét te kunnen, en dat die plek ver voorbij je comfortzone toch eigenlijk goed aanvoelt (na het ongemakkelijke van de leerfase).

Ook de planeet is haar energieën aan het herschikken - aardbevingen, vulkaanuitbarstingen -, en dan weet je dat dit altijd parallel loopt met herschikkingen in de maatschappij, maar ook in je energieveld en lichaam, en dat kan voor super-sensitieve mensen een extra uitdaging zijn.

Ook afgelopen dagen waren behoorlijk pittig, en kon je het hele scala aan 'symptomen' ervaren (onrustige en/of onderbroken slaap, gepiep in oren, onrustig hart, wiebeligheid, veel boeren, hongerdips, gevoel onder stroom te staan, intense kou of hitte (geen koorts), en die emoties die bij jou het hoogst liggen, of waar je er het meest van hebt, worden naar boven geduwd - misschien je woede, of verdriet, of angst-, moeite om te focussen, enz. Je mag zelf aanvullen).

Maar je weet ook: je kan jezelf altijd opnieuw in balans brengen, telkens weer - je kan dat, het vraagt alleen veel focus en bereidheid om je niet te laten overweldigen met dat wat bij jou het meest overspoelend aanvoelt, want dan zet je jezelf op de neerwaartse spiraal.

❥ The only way is up
- en soms gaat dat vanzelf, maar vaak vraagt dat een inspanning.

Een goeie vraag om je elke dag (of op zo'n moeilijke momenten) te stellen: welke weg kies ik vandaag? Je weet: de energie volgt jouw intentie. Nu meer dan ooit, met deze steeds krachtiger energieën...

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.