Energie update: meestertrilling ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Misschien heb je afgelopen week gevoeld dat de druk is opgevoerd - juni met zijn meestertrilling (11) heeft zijn start niet gemist.

Het kan zijn dat je minder goed slaapt, intens droomt, dat je onrust voelt of dat er snelle en onverwachte wendingen zijn, en dat je andere ongemakken hebt, te wijten aan hogere intensiteit.

De Maan-eclips van eind mei is nog aan het doorwerken, en de Zon-eclips van donderdag (10/6) samen met Nieuwe Maan schudt alles nog even wat meer op - tenminste dat wat naar een hoger niveau mag gebracht worden.

Het Universum en je Hoogste Zelf (je hoogste bewustzijn) wil je niet pijnigen, het helpt je gewoon te evolueren naar steeds meer harmonie in alle aspecten van wie je bent en van je leven. En dat kan je afgelopen weken zeker hebben gemerkt, want dat wat bij jou het hoogstnodig aan vernieuwing toe is heeft zich zeker getoond. Misschien is het voor jou nodig dat je meer ballast in bepaalde emoties laat gaan, omdat ze je verstrikken en alle positieve ontwikkelingen afremmen.

Misschien is het voor jou nodig om je denken op een hoger (lichter, vrijer, liefdevoller) niveau te brengen, zodat je als vanzelf openingen en kansen ziet die je anders niét zou opmerken of zou torpederen door negatief/beperkend/verstrikkend denken.

Het kan ook zijn dat je dag- of week-ritme of de organisatie ervan eens onder de loep mag worden genomen, zodat je een meer heldere, vrijere en harmonieuzere flow in je leven krijgt. Het kan zijn dat je relaties (of liever hoe jij zélf staat in relaties) aan herziening toe zijn, of misschien aan loslaten. Dat je verandering wil brengen in je job, of dat je je job anders mag gaan bekijken. Of misschien smeekt je lichaam om meer liefdevolle aandacht en zorg, en wordt het tijd om het dat te geven.

Het mooie aan deze tijd is dat je op zeer korte tijd reuzenstappen kan nemen, waardoor je veel meer voldoening en vervulling haalt uit elke seconde van je leven. Waardoor je steeds meer gaat beseffen dat verlichting vooral te vinden is in het moment, in harmonie en licht, luchtigheid en bevrijding te schenken aan jezelf. Ergens in je hoogste bewustzijn weet je dat al (heb je dat altijd geweten). Het is alleen je dagelijkse denken en functioneren dat het nu mag weten. Steeds meer.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.