Energie update: meestertrilling ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Misschien heb je afgelopen week gevoeld dat de druk is opgevoerd - juni met zijn meestertrilling (11) heeft zijn start niet gemist.

Het kan zijn dat je minder goed slaapt, intens droomt, dat je onrust voelt of dat er snelle en onverwachte wendingen zijn, en dat je andere ongemakken hebt, te wijten aan hogere intensiteit.

De Maan-eclips van eind mei is nog aan het doorwerken, en de Zon-eclips van donderdag (10/6) samen met Nieuwe Maan schudt alles nog even wat meer op - tenminste dat wat naar een hoger niveau mag gebracht worden.

Het Universum en je Hoogste Zelf (je hoogste bewustzijn) wil je niet pijnigen, het helpt je gewoon te evolueren naar steeds meer harmonie in alle aspecten van wie je bent en van je leven. En dat kan je afgelopen weken zeker hebben gemerkt, want dat wat bij jou het hoogstnodig aan vernieuwing toe is heeft zich zeker getoond. Misschien is het voor jou nodig dat je meer ballast in bepaalde emoties laat gaan, omdat ze je verstrikken en alle positieve ontwikkelingen afremmen.

Misschien is het voor jou nodig om je denken op een hoger (lichter, vrijer, liefdevoller) niveau te brengen, zodat je als vanzelf openingen en kansen ziet die je anders niét zou opmerken of zou torpederen door negatief/beperkend/verstrikkend denken.

Het kan ook zijn dat je dag- of week-ritme of de organisatie ervan eens onder de loep mag worden genomen, zodat je een meer heldere, vrijere en harmonieuzere flow in je leven krijgt. Het kan zijn dat je relaties (of liever hoe jij zélf staat in relaties) aan herziening toe zijn, of misschien aan loslaten. Dat je verandering wil brengen in je job, of dat je je job anders mag gaan bekijken. Of misschien smeekt je lichaam om meer liefdevolle aandacht en zorg, en wordt het tijd om het dat te geven.

Het mooie aan deze tijd is dat je op zeer korte tijd reuzenstappen kan nemen, waardoor je veel meer voldoening en vervulling haalt uit elke seconde van je leven. Waardoor je steeds meer gaat beseffen dat verlichting vooral te vinden is in het moment, in harmonie en licht, luchtigheid en bevrijding te schenken aan jezelf. Ergens in je hoogste bewustzijn weet je dat al (heb je dat altijd geweten). Het is alleen je dagelijkse denken en functioneren dat het nu mag weten. Steeds meer.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.