Energie update: Het terugkomen bij jezelf ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Als gevolg van de vele innerlijke processen van de voorbije maanden (of zelfs van het voorbije jaar) kan het zijn dat je je wat op jezelf teruggeworpen voelt.


❥  Vele 'oude' relaties lijken weg te drijven, hier en daar zijn contacten die je al een tijdje had stevig aan het verankeren in je leven en weg, en nieuwe relaties staan in de steigers.

Bij jezelf terugkomen kan voor sommigen akelig aanvoelen, omdat ze gewend zijn zich te verweven in de groep of in een relatie, maar toch is dit een noodzakelijke fase. Een fase waarin je je koers bepaalt, jouw koers, niet die van een vriend of partner of groep - en je kan die nooit écht voelen wanneer je er geen gewoonte van maakt om regelmatig alleen te zijn, innerlijk werk te doen, of je hoofd stil te maken.

❥  Veel relaties gaan nu herzien worden, er wordt balans opgemaakt, en soms ontdek je dan dat je heel veel energie verloren bent aan relaties waarin jij jezelf hebt weggecijferd, waarin jij alle moeite en inspanning deed om een goed mens te zijn en de andere te helpen - om dan plots te beseffen dat er niets terug komt.

Dit kan een tijdelijke fase zijn, maar wanneer dit een patroon is geworden, weet je dat je toe bent aan herziening, herschikking en misschien ook loslaten. Om dan altijd opnieuw bij jezelf uit te komen, jezelf te voeden met alle onvoorwaardelijke liefde voor jezelf - zodat je steeds minder liefde en bevestiging rondom jou hoeft op te halen om je goed, in welzijn en gelukkig te voelen.

De mercurius retro en de Maaneclips die er eind deze maand aankomen kan je scherper doen beseffen waar jouw pijnpunten liggen, en kan je confronteren met schaduwstukken in jezelf en die van anderen.

Anderen die jij triggert door gewoon je Zelf te zijn. Eén lange rit dus om jezelf te healen, te werken aan je zelfrespect, zelfwaardering en je eigen patronen in relaties. Love is all you need. Om te beginnen en vooral die van jezelf naar jezelf.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.