Energie update ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 Het lijkt alsof de klassieke energieshift, die meestal zo'n week voor de Equinox begint, nu al aan de gang is, wat je kan merken aan diepe vermoeidheid, honger, onrustige slaap, onrustig hart, emotionaliteit, mistig brein, enz.

De energie is inderdaad al enkele dagen zeer hoog, en het vraagt extra inspanning van je- om al wat er gebeurt in de wereld te 'plaatsen', om een extra laag emoties en overtuigingen-die-niet-meer-kloppen-voor-je los te laten, alle fysiek/energetische veranderingen te verwerken, en dan ook nog de gewone taken in je leven zo goed als mogelijk af te werken.

Dit is niet voor niets wat numerologen noemen 'een jaar met een meestertrilling'

Een jaar met extra uitdagingen en dus ook extra kans op snelle groei (al eens bij stilgestaan dat de volgende 2/2/2-data-reeks pas vanaf 2200 zal plaatsvinden? Om het unieke en cruciale van deze tijdsperiode (2002 - 2020- 2022) te benadrukken...).

Maar wanneer je in een vliegtuig boven de wolken vliegt, dan zie je dat de Zon daar altijd schijnt, - en dat is een goed beeld om vast te houden in deze tijden.

De Zon, jouw eigen hoogste bewustzijn, je eigen hoogste vrede, liefde, wijsheid, kracht, die is er altijd, en die kan je altijd bereiken, vooral wanneer je dat écht wil, en je je boven de sluiers wil verheffen - door het stil te maken in je, door (zeker nu in deze tijd) je aura dieper dan anders schoon te maken, en door contact te maken met het Hoogste en Beste in jou en in het Universum.

 Daar word je rustig van, en jouw rust rimpelt verder in het algemeen energieveld.

En vanuit die rust kan je ook met kracht en helderheid je mededogen actief laten worden, en doen wat gedaan dient te worden. Verander wat je kan veranderen, aanvaard wat je (nog) niet kan veranderen, en zorg heel goed voor jezelf, ook fysiek. De wereld heeft je nodig nu.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.