Energie update: een stap achteruit (mogen) doen ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Zeker is er opluchting bij veel mensen dat er weer meer mogelijk is. Ook zijn 'we' blij met het mooie (volop) LENTE weer. En er is meer...

Het zijn met name de hooggevoelige mensen en de lichtwerkers die juist nú ervaren dat er ook zwaarte en vermoeidheid is. Ondanks een staat van geluk en vreugde is er ook het gevoel van down zijn. Even je richting kwijt. Even er doorheen zitten. Of gewoonweg even helemaal niet lekker gaan.

Onbewust en deels bewust hebben de lichtwerkers en de hooggevoelige mensen onder ons, de afgelopen 15 maanden veel gedragen voor het collectief.


Ze bleven 'aan' staan om voor anderen een baken van licht te zijn, soms zichzelf daarbij vergetend. Net als de vele mensen in de vitale beroepen, die van nature al enorm zorgzaam zijn.

 

Momenteel is er een grote verschuiving van energie, een levenswiel draait door


Dit kan zorgdragen voor enorme vermoeidheid en andere fysieke en mentale klachten. Niet alles kan je hier onder schuilen, maar ik heb het vertrouwen dat de groep mensen die hier doorheen gaat, zelf goed aanvoelt dat dit resoneert.

Ieder levenswiel wat afgesloten wordt vraagt om los te laten en brengt enorme triggers met zich mee. Het oude is niet meer, het nieuwe nog niet helemaal zichtbaar en tastbaar. De 'in between fase', kan beangstigend, leeg of juist beklemmend aanvoelen en kan je uit balans halen.

 

Wees gerust lief en mooi mens, dit is geen eindstation maar een tussenstation


Je helpt jezelf door niet tegen te spartelen maar door jezelf over te geven aan je gevoelens en de stroom die je door jezelf heen voelt gaan. Dat geeft je onmiddellijk meer lucht.

Vertrouw erop dat je even los mag laten, dat selfcare nu jouw hoogste prioriteit is en dat je wel zeker een stap terug mag doen. Laat je leiden door het moment, kijk niet teveel vooruit en weet dat je op weg bent naar nog meer authentieke zachte kracht.

Je bent een mooie ziel en je doet er toe. Ook jij mag je plek innemen en aangeven dat het op dit moment wat minder lekker met je gaat. Hou niet de schone schijn op.

Gun jezelf rust en me-time.

Huil als je wilt huilen en weet dat je lach vanzelf wel weer komt


Het is nu juist goed om eens door te voelen of je niet te vaak te veel van jezelf weggeeft. Het is tijd om in het nieuwe levenswiel jezelf bovenaan je prioriteitenlijst te zetten. Zodat je vanuit heelheid en ontspannenheid jouw wijsheid en je kracht weer kunt delen.

Geef jezelf over en laat het idee los dat jij altijd sterk moet zijn. Sterk willen zijn is een overlevingsmechanisme. Zak in je proces en doe het met vertrouwen. Je komt er krachtig uit en dat is iets heel anders als sterk zijn. Je doet je best om sterk te zijn, maar je BENT KRACHTIG. Dat is een authentieke staat van zijn.

Koester jezelf in zachtheid en laat de natuur je raadgever en je heilzame bron en 'coach' zijn.

Ook dit komt weer goed! Het is al goed. Je zit in een enorme transformatie die je dichter bij je zielsbestemming brengt.

Namasté.

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.