Energie update eclipsperiode ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Na alle versluiering, vermoeidheid en emoties die horen bij een eclipsperiode, kan je nu misschien voelen hoe die sluiers doorbroken werden, en er opnieuw Licht en luchtigheid in de wereld en in jezelf stroomt.

Misschien ben je ergens doorheen gegaan afgelopen weken, heb je alle aspecten van iets wat speelt in je leven kunnen herzien, heb je een oud patroon kunnen doorbreken, en nieuwe helderheid verkregen.

Misschien voel je je nu heel wat sterker, als een boom die gebogen ging onder een storm, en wiens takken wild heen en weer zwiepten, maar na de storm nog even stevig in de grond geworteld staat.

 Of misschien bevind je je nog in het stadium net voor de doorbraak.

Je weet, je kan elke seconde van je leven nieuwe keuzes maken, en deze transitie 2020-2022 heeft als doel gehad om stil te staan bij de keuzes van het verleden die hebben geleid tot het nu, en om nieuwe keuzes te maken die jou en de wereld op een beter, lichter, helderder en liefdevoller niveau te doen functioneren.

Dit is een tijd van verruiming, vernieuwing, de zon van bewustzijn straalt doorheen alle aspecten van je leven, en geeft je misschien nieuwe moed, een verfriste blik, en nieuwe drive om je pad verder te gaan


Er is veel kans dat je afgelopen maanden en weken beter hebt kunnen voelen wat wérkelijk van waarde is voor je, wat wérkelijk behoort tot jouw prioriteiten, en wat eerder afleiding op je weg is.

En je weet: je gevoel van zelfwaarde ontleen je niet aan wat anderen denken van jou of van wat je doet.

 Je gevoel van zelfwaarde ontstaat vanuit een diep respect, een diepe waardering voor, aanvaarding van, en onvoorwaardelijke liefde voor en vertrouwen in je Zelf. In jouw hoogste kwaliteiten, in het feit dat jij bént.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.