Energie update: De nieuwe Maan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De werking van de Nieuwe Maan van gisteren leek eerder op die van een Volle Maan, en kon heel wat emoties, innerlijke stormen en opschudding hebben veroorzaakt.

Het is immers zo dat elke vernieuwingsgolf in je leven (en die is nu bij iedereen sterk aanwezig) verweven is met zich eerst bewust te worden van de grote behoefte aan nieuwe ademruimte, meer bewegingsruimte, aan het exploreren van nieuwe mogelijkheden, aan verdieping, informatie.

En je weet ook dat, wanneer je aan het ploeteren bent in de fase voor al dat nieuwe zich daadwerkelijk manifesteert, of zelfs wanneer je al je eerste concrete nieuwe stappen hebt gezet, er altijd weer 'oude' kwetsuren en gevoeligheden opduiken - want die zorgen voor een afremmende en saboterende werking op elke beweging voorwaarts.

In tijden als deze is het goed de nodige luchtigheid in je leven te brengen, door alles wat als pure healing aanwezig is rondom en in je.

Heldere intenties formuleren (wat je kleine en grote doelen zijn in je leven de komende tijd en op langere termijn), de genezende werking van de natuur, warme contacten met mensen die het écht goed menen met je, humor en muziek toelaten, jezelf toestaan te doen wat je op dat moment écht graag zou doen (maar je misschien schuldig voelt om 101 redenen), veel beweging en frisse lucht (zodat je je energieën goed laat stromen), en niet toestaan dat er over je grenzen wordt gegaan.

❥ Dit is een tijd om hoofd- en bijzaak goed te onderscheiden en geen energie te verliezen aan dat wat hoort bij het pad van de mensen om je heen, maar niet bij het jouwe, hoe moeilijk en verleidelijk dat soms ook kan zijn. 

En nog altijd (en voor de rest van het jaar) is dit een tijd om extra voor je lichaam te zorgen, dat uiteindelijk al die veranderingen draagt en mee vorm geeft. Mag misschien nog wat meer liefde en appreciatie krijgen, dat lichaam van je.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.