Energie update: De nieuwe Maan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De werking van de Nieuwe Maan van gisteren leek eerder op die van een Volle Maan, en kon heel wat emoties, innerlijke stormen en opschudding hebben veroorzaakt.

Het is immers zo dat elke vernieuwingsgolf in je leven (en die is nu bij iedereen sterk aanwezig) verweven is met zich eerst bewust te worden van de grote behoefte aan nieuwe ademruimte, meer bewegingsruimte, aan het exploreren van nieuwe mogelijkheden, aan verdieping, informatie.

En je weet ook dat, wanneer je aan het ploeteren bent in de fase voor al dat nieuwe zich daadwerkelijk manifesteert, of zelfs wanneer je al je eerste concrete nieuwe stappen hebt gezet, er altijd weer 'oude' kwetsuren en gevoeligheden opduiken - want die zorgen voor een afremmende en saboterende werking op elke beweging voorwaarts.

In tijden als deze is het goed de nodige luchtigheid in je leven te brengen, door alles wat als pure healing aanwezig is rondom en in je.

Heldere intenties formuleren (wat je kleine en grote doelen zijn in je leven de komende tijd en op langere termijn), de genezende werking van de natuur, warme contacten met mensen die het écht goed menen met je, humor en muziek toelaten, jezelf toestaan te doen wat je op dat moment écht graag zou doen (maar je misschien schuldig voelt om 101 redenen), veel beweging en frisse lucht (zodat je je energieën goed laat stromen), en niet toestaan dat er over je grenzen wordt gegaan.

❥ Dit is een tijd om hoofd- en bijzaak goed te onderscheiden en geen energie te verliezen aan dat wat hoort bij het pad van de mensen om je heen, maar niet bij het jouwe, hoe moeilijk en verleidelijk dat soms ook kan zijn. 

En nog altijd (en voor de rest van het jaar) is dit een tijd om extra voor je lichaam te zorgen, dat uiteindelijk al die veranderingen draagt en mee vorm geeft. Mag misschien nog wat meer liefde en appreciatie krijgen, dat lichaam van je.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.