Energie update • De 2-energie ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 De sterke nadruk die er deze maand ligt op de 2-energie, heeft er de afgelopen weken vast toe geleid dat het je misschien wat duizelt aan nieuwe inzichten en een veelheid aan informatie die op je af kwam.

Je zal vast gemerkt hebben dat er van diep in jou telkens weer bepaalde dingen naar boven worden gebracht, dingen die je vanuit je hoogste bewustzijn dient te zien, dingen die je nodig hebt om verder te evolueren de komende tijd.

Zijn dat dingen die je verwelkomt, dan kan je deze tijd ervaren als een zegening, dan kan je al je creativiteit, vreugde en daadkracht inzetten om je leven de komende maanden verder te gaan bouwen, en misschien nieuwe stappen te zetten.

Je kan dan plots ook contact krijgen met anderen in eenzelfde resonantieveld, die ook onbewust maar ook steeds bewuster werken aan eenzelfde hogere doel, om dan stukjes van de puzzel samen te gaan leggen.

Het zou ook kunnen dat je je nog steeds verzet tegen wat je Hoogste Zelf je influistert, en dat je de impulsen van hieruit aan de kant schuift, maar je weet dat die zullen blijven terugkeren, tot je klaar bent om je weerstand los te laten en de drempel naar een hoger niveau van leven en bewustzijn over te gaan.

 Je zal deze maand ook duidelijke signalen en inzichten krijgen rond je relatie(s).

Je zal vreugde voelen daar waar die helemaal oké zijn, en steeds groter ongemak daar waar je iets mag gaan leren, daar waar je je illusies hebt gemaakt, daar waar je niet in het grootste respect naar jezelf toe staat, om welke soort relatie het ook gaat. Je zal daar de volgende maand nog veel meer duidelijkheid over krijgen.

Al die hoge energie, het trapsgewijze groeien in bewustwording rond alle aspecten van je leven en functioneren, het opruimen van innerlijke weerstanden, én de aanhoudende Zon-activiteit van de afgelopen 2 weken, het kan je behoorlijk moe maken.

Luister goed naar je lichaam en geef het wat het nodig heeft, en dat varieert van de ene mens tot de andere, van het ene moment tot het andere.

 Ook dat hoort bij de 2-energie, die dit millennium zo manifest aanwezig is: je spiritualiteit naar de Aarde brengen, naar je persoonlijkheid en je lichaam. Je kind en je gevoel verenigen en je lichaam in heel het proces respecteren - jouw Hemel op Aarde leven.


Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

 Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.